Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@02:28:24 GMT

۱۱۳ واحد مسکن مددجویی در زنحان احداث شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۸۵۱۳

۱۱۳ واحد مسکن مددجویی در زنحان احداث شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی قیداری با بیان اینکه دستاورد بهزیستی حفظ و حمایت از سلامتی و بهبود سطح زندگی جامعه هدف است، گفت: بهزیستی استان زنجان با دارا بودن ۱۸ هزار و ۴۹۴ پرونده‌ی مستمری بگیر و حمایت از ۸۸ هزارو ۱۰ نفر مددجو به همراه خانواده در سطح استان در سال گذشته سال پرکاری را در راستای حفظ سلامت و بهبود زندگی مددجویان تحت پوشش خود بخصوص در مراکز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سکونت و نگهداری ۱۱۰۰ مددجو در مراکز تحت پوشش اظهار کرد: احداث ۱۱۳ واحد مسکن مددجویی، راه اندازی ۴۰ مرکز خدمات بهزیستی (+زندگی) همزمان با سراسر کشور و با حضور رییس جمهور و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور و واگذاری بیش از ۱۴ هزار پرونده مستمری بگیر به مراکز، آماده سازی راه اندازی اولین مرکز جامع درمان و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد مبتنی بر تداوم درمان، راه اندازی سامانه دیده بان همزمان با سراسر کشور و معرفی خط ۱۴۸۲ پل ارتباطی بین مردم و مسئولان بهزیستی، الکترونیکی شدن فرآیند صدور مجوز خیریه‌ها و مراکز و موسسات غیردولتی همکار، از فعالیت‌های مهم بهزیستی زنجان است.

محمدی قیداری افزود: تشکیل پرونده الکترونیک مددکاری اجتماعی برای مستمری بگیران بهزیستی، الکترونیکی شدن فرآیند فرزندخواندگی متقاضیان داخل و خارج کشور، احداث اولین خانه کودکان بی سرپرست و بد سرپرست خیرساز بهزیستی زنجان در زمینی به مساحت ۴۵۰ مترمربع در هفت طبقه با زیربنای ۲۳۰۰ مترمربع در بخش‌های مختلف چندمنظوره خدماتی، خانه‌داری، درمانی، اداری، فرهنگی، آموزشی در دو بخش برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال و ۱۲ تا ۱۸ سال، اختصاص ۱۲۷ دستگاه تبلت به فرزندان امداد بگیر در مقطع اول و دوم دبیرستان از دیگر فعالیت‌های بهزیستی زنجان است.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: پاسخگویی نزدیک به هشت هزار نفر از تماس گیرندگان با خط ۱۲۳ در شرایط بحرانی و مداخله به هنگام و موثر نزدیک به ۴ هزار تماس در قالب تیم سیار اورژانس اجتماعی، ارائه خدمات مراکز فوریت‌های اجتماعی به بیش از ۵ هزار نفر از جامعه هدف، حمایت بهزیستی از ۱۵۰ دختر بی سرپرست و بدسرپرست همچنین ۵۰ کودک بی سرپرست و بد سرپرست در ۵ مرکز بهزیستی و ۲۵۰ فرزند به صورت امداد بگیر و با دریافت مبلغ ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بصورت ماهیانه در خانواده مورد حمایت بهزیستی

محمدی قیداری از بهره مندی بیش از ۲۱۰ هزار نفر از خدمات آموزشی پیشگیری از اعتیاد بهزیستی، ساماندهی افراد بی خانمان و بی بضاعت در سرمای زمستان، ساماندهی معتادان متجاهر، واکسیناسیون آنفولانزا سالمندان و معلولان مراکز نگهداری شبانه روزی و واکسیناسیون کرونا برای سالمندان ساکن در مرکز نگهداری، بهره‌مندی بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت مورد حمایت بهزیستی از هشت خدمت توانبخشی ستاره‌دار خبر داد و افزود: پرداخت شهریه دانشجویی به بیش از ۳۰۰ دانشجوی تحت پوشش بهزیستی استان، پرداخت کمک هزینه تحصیلی تشویقی به دانشجویان دولتی تحت پوشش بهزیستی و نظارت مستمر و آنلاین بر مراکز در شرایط قرنطینه از دیگر فعالیت‌ها است.

وی افزود: خرید و توزیع نزدیک به ۱۲ میلیارد ریال مواد ضدعفونی کننده و لوازم بهداشتی در بین مراکز نگهداری، پرداخت تسهیلات از محل بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۳۹۹ برای اشتغال ۵۶۰ نفر با اولویت افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار، ایجاد اشتغال برای بیش از ۶۷۰ نفر از افراد تحت پوشش، غربالگری شنوایی نوزادان و شیرخواران، اجرای برنامه‌های توانمندسازی برای زنان سرپرست خانوار، برگزاری بیش از ۱۴ هزار جلسه مشاوره و خدمات روانشناختی توسط مراکز مشاوره دولتی و غیر دولتی و اجرای طرح ورزش و بازی‌های بومی برای اولین بار در استان برای ۲۱۸ نفر از افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه بوده است.

کد خبر 5189130

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل بهزیستی زنجان اشتغال ویروس کرونا شیوع کرونا ماه مبارك رمضان کرمانشاه آمار کرونا بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 ماه رمضان ۱۴۰۰ محدودیت های کرونایی اردبیل ستاد ملی مقابله با کرونا وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونا شهرستان کرج تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۸۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

به گزارش مهر، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸۰۰۰ خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌گردند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهر‌ها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم جهت افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می‌گردد.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از سایر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کار‌های گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند گردیده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است؛ لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.‌ی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • بیش از ۶۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در ایلام در حال ساخت است
  • ۲ هزار واحد مسکن مهر مهستان تا پایان اردیبهشت تحویل می‌شود
  • توزیع بیش از ۸ میلیارد ریال فطریه میان مددجویان بهزیستی البرز
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند