Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز قزلباش بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه عمده کیت‌های تشخیص کرونا در استان زنجان از کیت‌های تولیدی در داخل کشور است، گفت: اکنون مشکلی در تامین کیت‌های تشخیص کرونا در استان زنجان وجود ندارد و برای روزهای آتی به اندازه کافی از این کیت‌ها وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: مشکلی در تامین کیت‌های تشخیص کرونا در استان زنجان وجود ندارد و برای روزهای آتی به اندازه کافی از این کیت‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرویز قزلباش بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه عمده کیت‌های تشخیص کرونا در استان زنجان از کیت‌های تولیدی در داخل کشور است، گفت: اکنون مشکلی در تامین کیت‌های تشخیص کرونا در استان زنجان وجود ندارد و برای روزهای آتی به اندازه کافی از این کیت‌ها وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان تلاش می‌کند کیت‌های تشخیص کرونا از راه‌های مختلف تامین کند، افزود: همچنان اصلی‌ترین راه انتقال بیماری کرونا از طریق قطرات هنگام سرفه و عطسه به سایر افراد بوده و امکان انتقال از طریق سطوح آلوده از طریق لمس سطوح آلوده و دست زدن صورت به خصوص از طریق مخاط چشم به این ویروس نیز وجود دارد.

قزلباش ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان طبق کد اختصاصی هر واکسن، اطلاعات فرد دریافت‌کننده را در سامانه تیتک (http://ttac.ir/) بارگزاری می‌کند، بنابراین امکان خروج واکسن کرونا از طریق کانال‌های دولتی وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: اکنون طبق تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بخش خصوصی نیز برای خرید واکسن کرونا می‌تواند اقدام کند، ورود این واکسن‌ها به کشور کنترل و رصد می‌شود و تا به امروز در استان زنجان از طریق بخش غیردولتی واکسن کرونا وارد نشده است.

قزلباش افزود: اکنون بیماران کرونایی به صورت مستقیم و از طریق مراکز ۱۶ ساعته کووید - ۱۹ به بیمارستان‌های استان زنجان مراجعه می‌کنند، ساعت فعالیت مراکز ۱۶ ساعته کووید - ۱۹ تغییر پیدا نکرده است و سیاست دانشگاه علوم پزشکی استان بر فعالیت این مراکز است، زیرا کمک شایانی به بیماریابی می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان رئیس علوم پزشکی کانال های دولتی دانشگاه علوم پزشکی استان استان زنجان کیت های تشخیص واکسن کرونا وجود ندارد کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از این تعداد سه هزار و ۱۷۲ دوز واکسن سرخک به جمعیت ایرانی و ۴۴۴ دوز واکسن سرخک به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

دکتر زهرا نهبندانی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا کنون نیز نظام مراقبت بیماری سرخک در تمامی سطوح بهداشتی و درمانی در حال اجراست و تا کنون موفق به شناسایی ۵۸ مورد مشکوک به سرخک شده است که از این تعداد نتیجه ۱۱ مورد سرخک مثبت بوده که ۹ مورد ایرانی و ۲ مورد غیرایرانی بودند.

تزریق حدود ۱۵۶ هزار دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی در سال گذشته

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سال گذشته در مجموع ۱۵۵ هزار و ۷۵۳ دز واکسن سرخک به جمعیت زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تزریق شد.

نهبندانی افزود: از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۳۲۰ دوز واکسن به جمعیت ایرانی و ۱۸ هزار و ۴۳۳ دوز واکسن به جمعیت اتباع غیر ایرانی تزریق شده است.

وی با بیان این که سال گذشته ۵۶ مورد مثبت سرخک ثبت و گزارش شده است که ۳۷ مورد آن از جمعیت بومی ایرانی و ۱۹ مورد از جمعیت اتباع بوده است ادامه داد: واکسیناسیون سرخک برای تمامی نوزادان در یک سالگی و ۱۸ ماهگی و بدون محدودیت برای تمامی افراد ایرانی و غیر ایرانی انجام می‌شود.

مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی سرخک در سالهای گذشته و سال جاری می توان به واکسیناسیون معمول سرخک، واکسیناسیون سرخک اتباع خارجی در مبادی ورودی مرزهای زمینی و هوایی در صورت نیاز، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی سرخک در حاشیه شهر و مناطق پرخطر و مراکزی که محل تجمع اتباع باشد در سال ۱۴۰۱، پیگیری احوال اطرافیان موارد مثبت سرخک از نظر بیماری و واکسیناسیون افراد در معرض خطر بیماری در خصوص افرادی که با موارد سرخک مثبت در تماس بودند اشاره کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه سیام وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند که البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

 
 

دیگر خبرها

  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد