Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته سلامت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با صدور بیانیه‌ای با اشاره به شیوع ویروس کرونا، آورده است: بر اساس کدام عقل و منطق، کشور در دو هفته تعطیلات عید رها شد؟ - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، کمیته سلامت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با صدور بیانیه ای با اشاره به شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور،آورده است: متاسفانه بارها شاخص های مدیریت صحیح و اصول واضح مدیریت بحران کرونا توسط شخص آقای روحانی به عنوان رئیس ستاد ملی کرونا زیرپا گذاشته شد که هر صاحب فکری را به تعجب وا می دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طوری که بنظر می رسد تعمداً به این پیشروی به سمت فلاکت و بدبختی شتاب می‌دهند.

در این بیانیه آمده است: بر اساس کدام عقل و منطقی، کشور علیرغم همه تذکرات و هشدارهای متخصصان، دو هفته تعطیلات عید رها می‌شود و سفرهای داخلی و خارجی حتی به برخی کشورهای همسایه  که دارای وضعیت هشدار هستند، تسهیل می‌شود و پس از شیوع یک پیک خودساخته در هفته‌های کاری اعلام قرنطینه می‌کنند.

نمکی: اگر نگاه کارشناسی ما خریدار داشت در موج چهارم کرونا گرفتار نمی‌شدیم

کمیته سلامت شورای ائتلاف با اشاره به اینکه تکرار اشتباه دیگر اشتباه نیست بلکه عمل هدفمند و برنامه دار است، به ارائه پیشنهادهایی برای مقابله و مبارزه با ویروس کرونا در پیک چهارم پرداخت و بر رصد و پیگیری قانونی تخلفات انجام شده در امر مدیریت مبارزه با کرونا و برخورد مقتضی با هرگونه سوء مدیریت و سوءاستفاده‌های مالی و موقعیتی حادث شده تاکید کرد.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شیوع کروناویروس، با توجه به گستردگی که پیدا کرده است، فارغ از بحث های بهداشتی، به یک مساله مهم و اثرگذار اجتماعی هم بدل شده است. کرونا فراتر از یک بیماری، به یک نیروی بزرگ اثرگذار( کوتاه مدت یا بلند مدت) در جامعه جهانی بدل شده است.

بحران کرونا، به عنوان پدیده ای شناخته می شود که رویه های جاری جهان را بر هم زد و بر همین مبنا محققان برجسته اجتماعی اعتقاد دارند تاریخ جهان به دو دوره قبل و پس از کرونا تقسیم خواهد شد.

بحران کرونا یک جنگ تمام عیار بیولوژیک است و مقابله با آن نظاماتِ مشابه مقابله با تهاجم دشمنان یک کشور را طلب می‌کند.

علی رغم تلاش های صورت گرفته در بسیاری از کشورها برای کاهش خطرپذیری و آثار منفی این بحران، آسیب ها و هزینه های ناشی از آن در حال افزایش است. نداشتن آمادگی و مقابله نکردنِ مناسب با این بحران، خسارات سنگینی به کشورها و دارایی های آنها وارد می کند که بعضاً جبران ناپذیر است .

کرونا جامعه ما را نیز دگرگون کرد و مانند یک رزمایش نقاط قوت و ضعف همه سیستم ها و زیر سیستم های کشور ما را به چالش کشید.

تجربیات جهانی و کشور ما در ابتدای غافلگیری توسط کرونا کفایت مدیریت بحران را نمی کرد، اما امروزه تجربه کافی برای مقابله با بحران در کشورهای مختلف وجود دارد و بر همگان مسلم است که قرنطینه هوشمند و فاصله‌گذاری فیزیکی ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهترین روش مقابله با کرونا و محصور کردن ویروس است.

هرچند کشور ما موفقیت‌های خوبی در مقابله با بحران کرونا داشت که گسترش و تعمیم کمک های مومنانه مردم، فداکاری های پرسنل خدمات بهداشتی درمانی، تلاش برای ساخت اقلام مراقبتی، دارویی و و اکسن، اثربخشی قابل توجه طرح شهید سلیمانی و همراهی و همدلی نیروهای مسلح، بازاریان و جامعه مذهبی کشور و حمایت و هدایت رهبری انقلاب از نظایر و تظاهرات این توفیقات بود، اما از سوی دیگر متاسفانه بارها شاخص های مدیریت صحیح و اصول واضح مدیریت بحران کرونا توسط شخص آقای روحانی به عنوان رییس ستاد ملی کرونا زیرپا گذاشته شد که هر صاحب فکری را به تعجب وا می دارد. طوری که بنظر می رسد تعمداً به این پیشروی به سمت فلاکت و بدبختی شتاب میدهند.

بر اساس کدام عقل و منطقی، کشور علیرغم همه تذکرات و هشدارهای متخصصان، دو هفته تعطیلات عید رها می‌گردد و سفرهای داخلی و خارجی حتی به برخی کشورهای همسایه  که دارای وضعیت هشدار هستند، تسهیل میشود و پس از شیوع یک پیک خودساخته در هفته‌های کاری اعلام قرنطینه می کنند.

تکرار اشتباه دیگر اشتباه نیست؛ یک عمل هدفمند و برنامه دار است.

بدیهی است هر گونه مداخله بر سلامت، با اهداف اقتصادی و سیاسی مذموم و غیرقابل قبول است. از این رو تصمیم‌گیری‌های غیرکارشناسی  دولت که نتیجه‌ای جز گسترش کرونا و بهره‌برداری سیاسی از آن از طریق افزایش فشار بر مردم چه در زمینه واکسیناسیون و چه پیامدها اقتصادی و تنگناهای معیشتی ناشی از تعطیلی‌های کرونایی و کاهش تولید و خدمات است را محکوم می کنیم.

بر همین اساس کانون سلامت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، اقدامات ذیل را ضروری و واجد اولویت فوری می داند:

1- تغییر اساسی مدیریت کلان ستاد ملی بحران کرونا و تغییر در مدیریت کلان بحران به عنوان یک موقعیت اضطراری مشابه یک موقعیت جنگی ـ دفاعی و تضمین اجرای تصمیمات و پیشنهادات تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان تولیت نظام سلامت کشور 

2- اجرای بی چون و چرایی ضوابط کنترل کرونا با اقتدار و التزام کامل و تامین پیوست استلزامات اجرایی نظرات کارشناسی وزارت بهداشت

3- رصد و پیگیری قانونی تخلفات انجام شده در امر مدیریت مبارزه با کرونا و برخورد مقتضی با هرگونه سوء مدیریت و سوءاستفاده‌های مالی و موقعیتی حادث شده

4-  سازماندهی و تمرکزبخشی به امور تولید واکسن در داخل کشور و همزمان پیگیری فوری مسئله تامین واکسن ایمن از مسیر واردات 

انتهای  پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا احزاب اصولگرا رئیس جمهور ویروس کرونا احزاب اصولگرا رئیس جمهور سلامت شورای ائتلاف بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان

به گزارش جام جم آنلاین، حسین ظفری در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استانهای مازندران، تهران و البرز تحت تاثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کزد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم