Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غیب اللهی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: بیشترین افزایش تولیدات دامی استان مربوط به گوشت طیور است و پارسال ۶۶ هزار تن گوشت طیور در ۹۶۰ واحد پرورش مرغ گوشتی تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

غیب اللهی ادامه داد: سال گذشته ۳۴ هزار تن تخم مرغ در ۳۸ واحد پرورش مرغ تخم گذار تولید شدکه پیش بینی می‌شود با افزایش و توسعه پرورش واحد‌های مرغ تخم گذار این رقم درسال ۱۴۰۰ به ۳۸ هزار تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او میزان تولید شیر خام سال گذشته را ۳۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: امسال این میزان با رشد هفت درصد به ۳۳۱ هزار تن افزایش می‌یابد.

غیب اللهی افزود: تولید گوشت قرمز هم در سال گذشته ۲۱ هزار تن بود که امیدواریم امسال این میزان با روند توسعه دامداری‌ها با افزایش هشت درصد به ۲۲ هزار تن برسد.

معاون بهبود تولیدات دامی یزد خاطرنشان کرد: هم اکنون بخش دامپروری استان ۸۰۲ هزار و ۴۴۹ راس گوسفند و بره و ۱۴۳ هزار و ۷۳۶ راس گاو و گوساله دارد.

او با بیان این که دام‌ها براساس ویژگی فیزیکی و ژنی در واحد‌های جداگانه در حال پرواربندی هستند، یادآور شد: هم اکنون یزد ۴۸ واحد پروار گوساله با ظرفیت شش هزار و ۱۸۰ راس، ۱۳۱ واحد بره‌پرواری با ظرفیت ۶۷ هزار و ۱۴۵ راس و همچنین ۵۶۴ واحد گاو شیری با ظرفیت ۱۹ هزار و ۴۱۹ راس دارد.

غیب الهی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، پشتیبانی‌ها، موانع زدایی‌ها افزود: تلاش می‌شود با رفع موانع واستقبال از سرمایه گذاران بخش تولید روند تولید محصول دامی افزایش یابد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی یزد با اشاره به بحران آب و نبود امکان توسعه بخش کشاورزی اظهارکرد: یکی از سیاست‌های حوزه کشاورزی استان استفاده از آب‌های مجازی در قالب توسعه تولیدات دامی است.

استان یزد در مجموع چهار میلیون و ۵۳۳ هزار و ۱۶۲ واحد دامی دارد.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرآورده های خام دامی جهادکشاورزی تولیدات دامی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی