Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری عمار گفت: قبل از شیوع کرونا استقبال گرم و خوبی از فضای کتابخانه بود و حتی مدارس نیز بعضی از کلاس ها را داخل کتابخانه برگزار می کردند و حتی برنامه های پیش دبستانی و مهد هم داخل همین فضا انجام می شد که با کرونا تعطیل شد.

محمدجواد مومنی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان بیان کرد: کانون فرهنگی هنری عمار سال 92 در مسجد جامع روستای فتح آباد علیا از توابع شهرستان زرند تأسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری عمار به تعداد اعضای کانون اشاره کرد و گفت: این کانون حدود 220 نفر عضو دارد که از این تعداد 120 نفر خانم و 100 نفر آقا هستند اما آمار ثبت شده افرادی که باید خودشان با ثبت کد ملی و تلفن همراه در سایت بچه های مسجد ثبت نام می کردند، پائین تر است.

 

وی ادامه داد: شرایط کرونا همه فعالیت ها را تحت تأثیر خود قرار داده است اما در شرایط عادی هر کدام از اعضا در زمینه ای فعالیت داشته و دارند.

 

مومنی زاده به مهمترین برنامه هایی که کانون در یکسال اخیر انجام داده، اشاره کرد و توضیح داد: از اوایل شیوع کرونا بیشترین کاری که عرف بوده و همه دنبال آن بودند، بحث ضدعفونی معابر و ... بود که آقایان در این حوزه فعالیت داشتند.

 

وی ادامه داد: خواهران نیز کارگاه دوخت و تولید ماسک را با همکاری بسیج در فضای مسجد و محیط کتابخانه راه اندازی و به دوخت ماسک پرداختند.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری عمار تصریح کرد: بعد از فراوانی ماسک و اینکه گفته شد ضدعفونی معابر تأثیر زیادی ندارد، این فعالیت ها کمرنگ شدند اما در اوایل شیوع ویروس کرونا در این فعالیت ها شور و شوق زیادی بود و همچنین جمع آوری وسایل بلا استفاده اهالی جهت اهداء به نیازمندان و تهیه و توزیع بسته های معیشتی هم داشتیم.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری عمار خاطرنشان کرد: کانون فرهنگی هنری عمار در فضای مسجد یک کتابخانه مخزن دار خیلی بزرگ به نام «کتابخانه بصیرت» با بیش از 2 هزار جلد کتاب و تجهیزاتی مانند میز و صندلی، قفسه کتاب و سیستم کامپیوتر هم دارد.

 

وی اظهار کرد: البته قبل از شیوع کرونا استقبال گرم و خوبی از فضای کتابخانه بود و حتی مدارس نیز بعضی از درس ها را داخل کتابخانه می آوردند و برگزار می کردند و حتی برنامه های پیش دبستانی و مهد داخل کتابخانه و در محیط مطالعه برگزار می شد.

 

مومنی زاده افزود: متأسفانه بزرگسالان استقبال چندانی از کتابخانه نداشتند و بیشتر قشر محصل، دانش آموزان و افراد زیر 20 سال از کتابخانه استقبال می کردند.

 

وی در خصوص برنامه های مهم کانون برای ماه مبارک رمضان، گفت: امسال با توجه به اینکه جلساتی گرفته شد و دستور دادند که به هیچ عنوان تجمع نباشد فقط نماز جماعت را در محیط باز و صحن و حیاط مسجد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار می کنیم.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری عمار ادامه داد: جزءخوانی قرآن کریم را از دیگر برنامه ها عنوان کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون فرهنگی هنری عمار گفتگو مومنی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

در استقبال از حضور کانون در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کارگاه‌های هنری کتاب‌محور در مرکز فرهنگی و هنری مجتمع کانون استان قزوین برپا شده است.

در این کارگاه‌ها به سفارش مدیریت نظارت بر چاپ و توزیع محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آثار هنری سرامیکی با نقش‌هایی براساس محتوای کتاب‌های کانون برای اهدا به بازدیدکنندگان کودک و نوجوان نمایشگاه کتاب تهیه می‌شود.

تولید این آثار هنری مبتنی بر اساس محتوای کتاب‌های کانون با هدف استفاده از ظرفیت هنر برای ترغیب کودکان و نوجوانان به کتاب‌خوانی و انس با کتاب انجام می‌شود

کانون پرورش فکری با هزار عنوان کتاب و ده‌ها برنامه فرهنگی و هنری از جمله رونمایی کتاب‌های جدید در سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شرکت می‌کند.

انتشارات کانون بیش از ۵۷ سال سابقه فعالیت دارد و در این دوره از نمایشگاه کتاب نیز با کتاب‌های چاپ اول و تجدید چاپ مناسب برای گروه‌های سنی نوباوه (بالای ۴ سال)، نوخوان (بالای ۷ سال)، نونهال (بالای ۹ سال)، نونگاه (بالای ۱۲ سال) و نوجوان (بالای ۱۵ سال) حضور دارد.

کانون پرورش فکری در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از کتاب‌های گروه سنی مثبت صفر (کودکان بدو تولد تا ۳ سال) نیز رونمایی خواهد کرد.

همچنین برگزاری مراسم رونمایی از کتاب‌های جدید کانون از دیگر برنامه‌های کانون پرورش فکری در طول برگزاری این دوره از نمایشگاه خواهد بود.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سه سالن ناشران کودک و نوجوان، ناشران عمومی و ناشران آموزشی (ویژه کانون زبان) حضور دارد.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران