Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلام رضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: در شرایطی هستیم که روز بروز کم آبی و خشکسالی بر بسیاری از فعالیت‌های بخش کشاورزی سایه افکنده است.

او ادامه داد: سیستان و بلوچستان به تنهایی نیمی از شتر کشور را در خود جای داده سرمایه عظیمی که نگاه‌ها در سال‌های اخیر بدان دوخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان افزود: شتر حیوانی است قانع به کم آبی و حتی علوفه با کیفیت پایین با بیشترین بازدهی و همین امر سبب می‌شود با وجود خشکسالی‌ها و فقر مراتع، توسعه پرورش شتر شتاب بیشتری پیدا کند.

او بیشترین شتر موجود در سیستان و بلوچستان را شتر نژاد بلوچی که یک نژاد شتر شیری و گوشتی است معرفی کرد و گفت: پرورش شتر در استان به شیوه سنتی است.

سرگزی اظهارداشت: برای صنعتی کردن پرورش شتر و توسعه آن با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تفاهم نامه منعقد و بزودی اولین مرکز شتر شیری به استعداد سه هزار نفر شتر در شهرستان زاهدان راه اندازی خواهد شد و در برنامه داریم در شهرستان دلگان نیز این طرح را اجرایی کنیم.

او  ادامه داد: تاکنون در راستای تشویق شترداران و توسعه پرورش شتر در مناطق مستعد پرورش ۴۴ واحد جایگاه بهداشتی شتر در سطح استان ساخته شده است.

معاون سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان وجود ٧۵ هزار نفر شتر را یک فرصت طلایی برای توسعه شتر داری در استان ذکر کرد و افزود: به منظور افزایش جمعیت شتر و توسعه پرورش شتر، واردات شتر پرتولید را تسهیل کرده ایم.

او اکید کرد: سند توسعه پرورش شتر بمنظور حرکت به سمت شترداری نوین در استان برای ارتقای تولید شیر و گوشت شتر و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در یک دوره پنج ساله تدوین و در حال اجراست.

هم اینک افزون بر ۲ میلیون و ۸۴۹ هزار و ۱۰۶ راس گوسفند و بز و حدود ۱۴۰ هزار راس گاو، گوساله و گاومیش در سیستان و بلوچستان نگهداری می‌شوند.

سیستان و بلوچستان با افزون بر ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر جمعیت و ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع وسعت پهناورترین استان کشور شناخته می‌شود که افزون بر ۱۱۰۰ کیلومتر مرز زمینی با کشور‌های افغانستان و پاکستان و ۳۱۰ کیلومتر مرز دریایی در دریای عمان دارد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاک کوبی دام جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان توسعه پرورش شتر هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، علیمرادی گفت: براثر بارش‌های فرا نرمال جنوب استان سیستان و بلوچستان حدود ۴۰ هزار هکتار از پهنه آبگیر تالاب هامون جازموریان از طریق رودخانه بمپور آبگیری شد.
وی افزود: تالاب جازموریان با ۱۰۸ هزار هکتار مساحت از طریق آورد سالانه رودخانه‌های هلیل رود استان کرمان و بمپور استان سیستان و بلوچستان آبگیری می‌شود و سالهاست که به عنوان یکی از کانون‌های اصلی گرد و غبار جنوب شرق کشور شناخته شده است.
علیمرادی تصریح کرد: با توجه به بارندگی‌های سیل آسای چند روز اخیر جنوب شرق کشور، پس از دو سال خشکسالی، هم اکنون جان دوباره گرفت.

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • حمایت هزارو۱۲۷ میلیاردتومانی ازسبدامنیت غذایی مردم سیستان وبلوچستان
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • جانی دوباره درتالاب هامون جازموریان سیستان وبلوچستان
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل