Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری و تاکید فرمودند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همه‌جانبه و رفع موانع، کامل محقق شود.

مسعود گلشیرازی گفت: نامگذاری امسال که بسیار موشکافانه و دقیق به آن پرداخته شده به نوعی حکایت از آن دارد که وقت آن رسیده که شعار‌ها به عمل تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: نامگذاری سال‌ها طی یک دهه گذشته حکایت از توجه، آسیب شناسی و مداقه ویژه رهبر معظم انقلاب به حوزه اقتصاد کشور دارد.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان اظهار داشت: توجه به مفاهیمی همچون کار و همت مضاعف، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و موضوعاتی مانند توجه به تولید در سال‌های گذشته از عناوینی بود که اذهان جامعه را به خود معطوف کرد و حاکی از این بود که بخش اقتصاد بعنوان مهمترین حوزه‌ای است که باید به آن پرداخته شود.

او اضافه کرد: هر الگو و تغییری مستلزم مشارکت آحاد جامعه در تمام رسته هاست و نامگذاری سال‌ها بدین معناست که تمامی اقشار، مدیران، فعالان اقتصادی، بنگاه‌ها و دستگاه‌ها و سیاستگذاران حاکمیتی باید بیش از پیش تمرکز خود را بر این حوزه صرف کنند.

گلشیرازی خاطرنشان کرد: در صورتی که دست اندرکاران امر، به این رهنمود‌ها توجه و تمرکز ویژه داشته و با التزام عملی به دور از شعارزدگی به همه رهنمود‌های معظم له جامه عمل بپوشانند بطور قطع گره کوره اقتصاد کشور باز خواهد شد.

او تهدیدات و فشار‌های دشمنان به همت وافر و خودباوری ملی نیاز داشته و وحدت، یکپارچگی و عملگرایی مبتنی بر خرد، لازمه غلبه بر این تهدیدات است.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه تجربه نشان داده که ملت ایران مراحل بسیار سختی را با کلید واژه وحدت، یکپارچگی و اقدام به موقع توانسته سپری کنند ابراز امیدواری کرد که این اتفاق در حوزه اقتصاد کشور هم دور از دسترس نیست و در این صورت هیچ دشمنی یارای ایستادگی در برابر عزم ملت سربلند ایران را نخواهد داشت.

او افزود: گام اول برای فائق آمدن بر تحریم ها، نیاز به تحکیم خودباوری ملی داشته و باید باور کنیم که ما می‌توانیم.

گلشیرازی گفت: با توجه به تحریم‌های بین المللی علیه ایران طی ۲ سال گذشته و مشکلات و محدودیت‌های مضاعف پاندمی کرونا، آمار‌ها بیانگر این است با سیاست گذاری و الزام به حذف واردات و توجه به تولیدات داخلی، شاهد رشد تولید در برخی از حوزه‌های راهبردی بوده ایم.

او بیان کرد: دشمنان منتظر بودند کشور در اثر تحریم‌ها و شیوع ویروس کرونا دچار چالش و بحران شود، اما در صورتی که همه گیری کرونا وجود نداشت و مانع زدایی از تولید کننده و کارآفرین محقق می‌شد بطور قطع و بر خلاف تصور، آمار نرخ بیکاری در کشور اوضاع بهتری از وضع موجود می‌داشت و اوضاع تولید و رشد اقتصادی بهتر از وضعیت موجود بود.

او ادامه داد: هر اتفاقی در این کشور با رمز "ما می‌توانیم" شدنی است و سیاست‌ها باید بطور عملی به تحقق این مهم کمک کنند و دولتمردان باید امید خود مبنی بر تامین هزینه‌های دولت از محل درآمد‌های ارزی حاصل از خام فروشی به ویژه نفت را مسدود و با همراهی و حمایت از بخش خصوصی، به رونق بخش تولید داخلی اعتماد داشته باشند.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتی‌ترین استان کشور بشمار می‌آید.

سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایه‌گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رُتبه این استان در طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.


منبع: ایرنا
انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمایت از تولید اتاق بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است

هرمزگان-جام جم انلاین-امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تامین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.
شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متاسفانه ما بجای فرهنگ مشارکت بعضا ضد آن عمل می کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.     وی در این خصوص به روایت " انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب‌ و کارها در جامعه کوتاه و نهایتا چند دهه دوام داشته باشد.  
شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متاسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.   اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده استدر این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.وی افزود: با توجه به فعالیت هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کدملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.  
مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه های بالای ۵۰ نفر کارگر ، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است ، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده ایم ، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده ایم.   مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می شود ما به صورت استانی، زمین هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می توانند عضو این تعاونی ها بشوند.

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم