Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@02:08:11 GMT

گران‌ترین و بزرگ‌ترین بازار‌های کالا‌های لوکس جهان

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۷۹۵۱

گران‌ترین و بزرگ‌ترین بازار‌های کالا‌های لوکس جهان

چین بزرگترین بازار و شانگ‌های گران‌ترین بازار کالا‌های لوکس جهان شناخته شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، با وجود شیوع گسترده کرونا در قاره آسیا، این قاره کماکان گران‌ترین منطقه جهان از نظر میانگین قیمت کالا‌های لوکس در جهان محسوب می‌شود. گزارش جدید مرکز تحقیقات بانک جولیوس باویر نشان می‌دهد میانگین قیمت کالا‌های لوکس در شهر شانگ‌های بیش از هر شهر دیگری در جهان بوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شانگ‌های که برای نخستین بار لقب گران‌ترین شهر جهان را از آن خود کرده است، نام هنگ کنگ و توکیو- پایتخت ژاپن- دیده می‌شود. طبق اعلام این گزارش که ۲۵ شهر گران قیمت جهان را رتبه بندی کرده است، شهر‌های تایپه از تایوان و موناکو از فرانسه در رده‌های چهارم و پنجم قرار گرفته اند.

با در نظر گرفتن قیمت دلاری به عنوان قیمت معیار، متوسط قیمت کفش در این ۲۵ شهر به نسبت سال گذشته ۱۱.۷ درصد کاهش داشته است. این میزان برای هزینه اقامتی هتل‌ها ۹.۳ درصد بوده، اما از سوی دیگر متوسط قیمت پرواز ها‌ی یک سال ۱۱.۴ درصد و قیمت ساعت ۶.۶ درصد رشد داشته است.

انتظار می‌رود متوسط قیمت اقلام لوکس در شهر‌های آسیایی امسال نیز بیشتر از هر نقطه دیگری در جهان باشد. طبق پیش بینی بانک جولیوس باویر اگرچه هند در حال حاضر یکی از ارزان‌ترین کشور‌های آسیایی محسوب می‌شود، اما با توجه به تداوم رشد بالای اقتصادی این کشور و افزایش شمار ثروتمندان، انتظار می‌رود تقاضا برای خرید اقلام لوکس در این کشور افزایش محسوسی داشته باشد.

چین کماکان بزرگ‌ترین بازار مصرفی کالا‌های لوکس در جهان بوده است. انتظار می‌رود تا پایان سال ۲۰۲۵ چین بین ۴۷ تا ۴۹ درصد از کل بازار جهانی کالا‌های لوکس را در اختیار داشته باشد در حالی که این رقم برای آمریکا ۱۶ تا ۱۸ درصد و اروپا ۱۲ تا ۱۴ درصد برآورد می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کالای لوکس چین کالا های لوکس ترین بازار گران ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۷۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه

قیمت رمزارز‌ها در اولین روز از ماه می‌میلادی و در بحبوحه فروش گسترده‌تر بازار به شدت کاهش یافت. افزایش نگرانی‌ها در آستانه تصمیم فدرال رزرو آمریکا برای نرخ بهره و همچنین دستگیری مدیرعامل صرافی بایننس، دو علت این ریزش دست‌جمعی رمزارز‌ها بود.

به گزارش اکوایران، سومین روز متوالی افت بیت‌کوین در حالی به ثبت رسیده که این رمزارز در ماه آوریل بدترین عملکرد ماهانه خود را از اواخر سال ۲۰۲۲ به ثبت رساند. بازدهی منفی ۱۸ درصدی بیت‌‎کوین در یک ماه اخیر موجب شده تا میزان رشد قیمت آن از ابتدای سال ۲۰۲۴ به کمتر از ۳۵ درصد برسد. این در حالی است که بازار‌ها در انتظار تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره و داده‌های کلیدی بازار کار ایالات متحده هستند.

ارزش پرمعامله‌ترین ارز رمزنگاری شده جهان در یک هفته اخیر نزدیک به ۱۵ درصد کاهش یافته، چرا سرمایه‌گذاران بعد از صعود دیوانه‌وار بیت‌کوین به بالای ۷۰ هزار دلار اقدام به سیو سود و فروش آن کردند.

در حال حاضر بیت‌کوین در کانال ۵۶ هزار دلاری معامله می‌شود که حدود ۱۰ درصد کمتر از قیمت روز گذشته آن است. این کمترین قیمت از اواخر فوریه است. البته این افت قیمت تنها محدود به بیت‌کوین نبود و اتریوم هم با بیش از ۸ درصد کاهش نسبت به روز گذشته ۲۸۴۰ دلار در حال معامله است. در حال حاضر ارزش جهانی بازار رمزارز‌ها ۲ هزار و ۱۳۰ میلیارد دلار است که افتی ۹ درصدی در ۲۴ ساعت گذشته داشته است. با این حال حجم معاملات ۲۴ ساعته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

بنابر عقیده تحلیلگران، انتظار نمی‌رود فدرال رزرو بعداً تغییری در نرخ بهره ایجاد کند، اما این دیدگاه در بین سرمایه گذاران ریشه دوانده است که بانک مرکزی ممکن است به هیچ وجه نرخ بهره را در سال جاری کاهش ندهد و ضربه‌ای به دارایی‌های حساس به نرخ بهره مانند ارز‌های دیجیتال، سهام و اوراق قرضه یا حتی کالا‌های اساسی وارد کند.

دیگر خبرها

  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • بنزین برای پنجمین بار در اسرائیل گران شد
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۰ ارديبهشت