Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از دانشگاه امیرکبیر، احمد معتمدی در سی و یکمین اجلاس روسای ۱۳ دانشگاه بزرگ  کشور گفت: این دانشگاه دارای ۱۴ هزار دانشجو است که ۴۶ درصد دانشجویان این دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند. واین دانشگاه  دارای ۵۳۰ عضو هیات علمی است .

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: این دانشگاه از سال ۱۳۸۶ دارای برنامه راهبردی مصوب است که در سال ۹۳ بازنگری در برنامه راهبردی انجام شد و با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به برنامه راهبردی این دانشگاه باید به دانشگاه نسل سوم تبدیل شود بنابرای برای رسیدن به این هدف سه برنامه اجرایی افزایش قراردادهای صنعتی، توسعه کارآفرینی و توسعه مهارت افزایی پیگیری می شود.

وی ادامه داد: تعداد مقالات این دانشگاه هرسال روبه افزایش است و اکنون به ازای هر عضو هیات علمی حدود ۴ مقاله آی اس آی در دانشگاه تولید می شود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: توسعه مقالات مشترک نیز مورد توجه است و این امر به ارتقا رتبه دانشگاه در ارجاعات کمک زیادی کرده است.

معتمدی تاکید کرد: حجم قراردادهای صنعتی این دانشگاه رشد بسیار خوبی داشته است و سال ۱۳۹۹ بهترین عملکرد در این زمینه را کسب کردیم به نحوی که میزان جذب قراردادهای صنعتی دانشگاه نسبت به قبل رشد ۴ برابری داشت.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در جذب قراردادهای صنعتی رویکرد دانشگاه جذب طرح های بزرگ و ملی بود که در این زمینه به توفیقات بسیار خوبی دست یافتیم. 

معتمدی درخصوص توسعه نوآوری و فناوری نیز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز گفت: برای دستیابی به این هدف اقدامات خوبی انجام شده و اکنون شاهد آن هستیم که مراکز نوآوری در کنار دانشکده های این دانشگاه ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: اکنون در کنار ۸ دانشکده این دانشگاه مرکز نوآوری راه اندازی شده است که ۵ دانشکده دیگر نیز در دست اجرا هستند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال ۱۳۹۳ تنها ۱۴ مرکز نوآوری و شرکت دانش بنیان در دانشگاه وجود داشت اما اکنون بیش از ۳۱۵ شرکت دانش بنیان در این دانشگاه فعال هستند.

معتمدی گفت: برج فناوری شماره ۲ این دانشگاه نیز طی چندماه آینده افتتاح می شود که راه اندازی این برج نیز در توسعه فعالیت های فناورانه و نوآورانه دانشگاه نقش بسزایی خواهد داشت.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حوزه فناوری و نوآوری بسیار خوب عجین شده و در این راستا از پتانسیل بخش خصوصی نیز به خوبی استفاده می کند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهارداشت: در حوزه جذب کمک ها از موسسات بین المللی رتبه خوبی در میان دانشگاه های کشور داریم و این موضوع درحال تبدیل شدن به یک فرهنگ در میان اساتید است.

معتمدی گفت: درحال حاضر حدود ۲۶۰ دانشجوی بین الملل در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه بندی های بین المللی رشد بسیار خوبی داشته است و اکنون در رتبه بندی کیو اس در حوزه ارجاعات این دانشگاه رتبه ۱۷ را در میان دانشگاه های جهان کسب کرده است. 

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: براساس رتبه بندی آی اس سی نیز این دانشگاه در سال ۱۳۹۹ رتبه نخست و در سال جاری رتبه دوم را کسب کرده است.

معتمدی با بیان اینکه دو برابر شدن ظرفیت خوابگاه های دانشگاه و سلف های دانشجویی از برنامه های اصلی است، گفت: ظرفیت سلف های دانشجویی ۲ برابر شده است و خوابگاه ها نیز رشد ۳۰ درصدی داشته که امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت خوابگاه ها به دو برابر رشد یابد.
وی با اشاره به اصلاحات ساختاری اساسی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باتوجه به اینکه دانشگاه دارای ۱۸ دانشکده و ۱۳ مرکز تحقیقات بود بنابراین این مراکز در قالب پردیس ساماندهی شدند و روسای پردیس ها عضو هیات رئیسه دانشگاه هستند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: با اجرای این برنامه شاهد ارتقا بهره وری و همگرایی در سطح دانشگاه شده ایم.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر سید احمد معتمدی دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانش بنیان ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانش بنیان ها اخبار کنکور دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت قراردادهای صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت

 وزیرکار از تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در دستور کار دولت است.

به گزارش تسنیم، یکی از دغدغه های جامعه کارگری همواره بحث قراردادهای کاری بوده است. مطابق گزارش ها بیش از 96درصد قراردادهای کاری موقت هستند و همین موضوع باعث دلسردی و ناراحتی کارگران از شرایط کاری شده است. چرا که قراردادهای موقت به همراه خود عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی را به دنبال دارد.

نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت موضوعی است که رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران با اشاره به آن تاکید کردند "امنیت شغلی از وظایف مسئولان است". ایشان گفتند "اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال جامعه نیز خوب می شود".

امنیت شغلی، موضوعی است که جامعه کارگری سال‌هاست با آن دست به گریبان است. قراردادهای کوتاه مدت، و آینده نامعلوم شغلی باعث شده است که برخی از کارگران دلسرد شوند. به روایت آمار، در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و مشکلاتی مانند عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. طی سال های اخیر بخش زیادی از گلایه کارگران بابت امنیت شغلی و دستمزدها بوده است.

قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند.

بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای شرکت  یا مرکز تولیدی را به شکل پروژه در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند. پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. در این میان برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می‌کنند. حتی برای اینکه با شکایت کارگران مواجه نشوند، بااستخدام کارگران اتباع کارها را به آنها می دهند و به این ترتیب همه سود پروژه به جیب خودشان می‌رود.  

سیدصولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این خصوص گفت: دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است.

وی درباره دائمی شدن قرارداد کارگران، گفت: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ در مورد بیمه کارگران، اظهار کرد: در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم و پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  35درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال 1402حدود 9درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد.

مرتضوی بیان کرد: امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر کار: هیچ بازنشسته‌ای زیر یک میلیون و 100 هزار تومان نمی‌گیرد اقدام ارزشمند وزیر کار

دیگر خبرها

  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان | همه معلمان رتبه‌بندی می‌شوند مگر اینکه...
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه