Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رویداد "تازه شو" با محوریت فناوری مد و لباس در حوزه صنایع خلاق فرهنگی به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، فاطمه محرمخانی کارآفرین و مدیر و موسس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای ارمغان در این رویداد که به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی برگزار شد، هدف از تاسیس آموزشگاه را آموزش صحیح مهارت و کمک به شروع کار برای جوانان عنوان کرد و گفت: هدف این است که هنرجویان با یادگیری مهارت و کسب  کار در حوزه پوشاک، کاری را راه اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ابتدای فعالیت، تولید چادرهای آستین دار را طراحی کردم که در نمایشگاه‌های متعدد در کشور عرضه شد، اما متاسفانه در شهرهای زیارتی و شهرهای جنوب کشور چادرهای طراحی شده توسط بنده، کپی شده و با نام تجاری دیگری به فروش می‌رسید.

محرمخانی اضافه کرد: با وجود این قبیل شکست ها در مسیر راه، از آنها درس گرفته و با وجود یاس و ناامیدی غیرقابل توصیف، عقب نشینی نکردم و در نهایت به موفقیت های زیادی از جمله همکاری با تولیدکنندگان پوشاک و مزون داران کشور دست پیدا کردم.

وی ادامه داد: صنعت پوشاک در ایران بسیار پررونق است و افراد زیادی در این زمینه فعالیت دارند، پوشاک یکی از نیازهای اساسی انسان است که اهمیت آن غیرقابل انکار است. مهمترین عامل در این شغل، داشتن خلاقیت و مهارت در طراحی و شناخت اندام و پارچه است، در کنار اینها شاید بتوان مهمترین عامل موفقیت را برای یک خیاط، تجربه دانست.

محرمخانی بیان کرد: در حال حاضر مراجعه افراد خصوصا افراد تحصیل کرده برای فراگیری این حرفه نسبت به قبل افزایش پیدا کرده و از این رو می توان دریافت که این شغل به عنوان یک کسب و کار درآمدزا در نظر گرفته شده و برای برخی افراد یک کالای باارزش و لوکس محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: یک تولیدکننده موفق باید با چالش های بازار کار آشنا باشد و برای تولید در حیطه مد و لباس، شناسایی انواع پارچه و چرخه رنگ را مورد توجه قرار دهد. شناسایی بازار هدف و نیازهای بازار، بسته بندی شکیل، سیاست کار درست و صداقت و جلب اعتماد مشتری و داشتن نام تجاری برای کالاهای تولیدی در کار نیز باید همواره در دستور کار تولیدکنندگان باشد.

مهدیه آرمانفر کارآفرین و صاحب برند میمبو نیز در این رویداد گفت: برند میمبو در زمینه طراحی و تولید پوشاک کودک و عرضه به بازار تهران و چند شهرستان دیگر در سراسر کشور فعالیت دارد که ۵ نفر نیروی مستقیم و ۶ نیروی غیرمستقیم در این شرکت فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: برنامه ریزی هدفمند و تلاش برای رفع موانع  و عدم عقب نشینی و تبدیل تهدیدها به فرصت از جمله عوامل موفقیت در این مسیر بوده است. بزرگترین مانع موفقیت ها ترس از شکست است که باید بر این ترس غلبه کرد، جرات مقابله با ترس ها آموختنی است.

آرمانفر ادامه داد: اشتباهات و شکست ها، پله های صعود و یادگیری هستند و هیچ فرد موفقی بدون طی کردن این پله ها به مقصد نرسیده است.

سحر اسکندری کارآفرین و صاحب برند تار و پود نیز که حرفه خود را از سال ۹۵ آغاز کرده با بیان اینکه مسیر شغلی باید منطبق بر استعدادها و خاستگاه درونی باشد، اضافه کرد: مرور تجربه های دوران کودکی می تواند در این مسیر موفقیت آفرین باشد چرا که در کودکی دغدغه پول وجود ندارد و می توان استعدادها را کشف کرد.

وی ادامه داد: مهم نیست چند نفر در این مسیر شما را تشویق می‌کنند بلکه مهم این است بتوان با تمام محدودیت ها  و مشکلات به راه ادامه داد.

مهشید قناتی متخصص و منتور فناوری مد نیز در پایان این رویداد در جمع بندی مباحث مطرح شده به تشریح فعالیت ها و موفقیت های فعالیت خود پرداخت و گفت: با توجه ویژه به خلاءها و کمبودها و فرصت های زمانی پیش‌رو می‌توان به ایده های جدید دست پیدا کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مد و لباس جهاد دانشگاهی مرکز نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته است

رمضان جمالپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: چهل و چهارمین دوره مسابقات کشتی فرنگی جام تختی به میزبانی اهواز برگزار شد که در این دوره از مسابقات حدود ۱۵۰ کشتی گیر شرکت داشتند.

رئیس هیأت کشتی خوزستان اضافه کرد: ما سعی کردیم مسابقات را در بهترین سطح ممکن برگزار کنیم و سعی کردیم که سالن را در حد استانداردهای جهاتی تجهیز کنیم و به لحاظ اسکان بهترین بودیم.

وی ادامه داد: در این دوره از رقابت‌ها با توجه به اینکه آخرین چرخه انتخابی تیم‌ملی است، پنج کشتی‌گیر از خوزستان به مقام اولی دست پیدا کردند و تمام تلاش ما این بود که این مسابقات را به بهترین شکل برگزار کنیم که همه از شرایط میزبانی راضی بودند.

جمالپور تاکید کرد: کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته که با یک برنامه‌ریزی خوبی که شروع کردیم، امسال پنج کشتی گیر در قهرمانی بزرگسالان در آسیا داشتیم که پنج مدال کسب کردند. همچنین امین میرزازاده به عنوان برترین آسیا در کشتی فرنگی انتخاب و برترین ورزشکار ایران شد.

رئیس هیأت کشتی خوزستان بیان کرد: امسال اتفاق خوبی در کشتی استان خوزستان دارد رخ می‌دهد از جمله اینکه پنج کشتی گیر استان در ترکیب ۶ نفره تیم ملی کشور است، ۳ سهمیه قطعی شده و به دنبال دو سهمیه دیگر هستیم و به گونه‌ای حمایت می‌کنیم که طلای المپیک را کسب کنیم.

کد خبر 6089939

دیگر خبرها

  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • کشتی خوزستان روی ریل موفقیت قرار گرفته است
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • مارتین آنسلمی در مسیر موفقیت؛ بیلسای بعدی آرژانتین کیست؟
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • اتفاق جالب بعد از حذف پرسپولیس در اراک؛ بازیکن حریف برای سرخ‌ها آرزوی موفقیت کرد
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • برگزاری رویداد «هم‌مسیر اوتیسم» در ۳ شهر ایران