Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ محسن هاشمی رفسنجانی گفت: مردم، بسیاری از مشکلات کشور را محصول تفکر اصولگرایی افراطی می دانند و این تفکر در جامعه باب است. وقتی مسئولان معتدل هستند می توانند رضایت مردم را جلب کنند اما وقتی افراط بر جامعه حاکم می شود کشور را دچار مشکل می کند .

 محسن هاشمی رفسنجانی گفت: اصولگرایان نسبت به تایید صلاحیت مطمئن هستند اما اصلاح طلبان نسبت به تایید کاندیدای خود شک دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر موجب کثرت کاندیدا در بین اصول گرایان شده ولی عبور کاندیدای اصلاح طلبان از فیلتر تایید موجب مشکل و کاهش شور انتخاباتی شده است. 

محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران با حضور در استودیو پخش زنده رادیو تهران درباره موضوع انتخابات و آینده سیاسی اصلاح طلبان با برنامه سعادت آباد گفتگو کرد.

 

شورای شهر تهران از رانت خواری در شهرداری جلوگیری کرد

وی در پاسخ به اینکه در این 4 سال چه نمره ای به شورای شهر تهران می دهید؟ گفت: از 20 نمره من به شورای شهر تهران نمره 15 را می دهم. برخی مواقع انتظارات مردم به طور کامل محقق نشده است. عملکرد شورا با شهرداری فرق دارد و اختیارات این دو با هم متفاوت است. انتظارات مردم را در کارهایی که انجام نشده باید تعریف کرد. در شورای شهر تهران؛ شهرفروشی و قانون فروشی نداشتیم. با رانت خواری در شهرداری مبارزه کردیم. هزینه های اداره شهر را کاهش دادیم و بودجه ها را افزایشی نبستیم و صیانت از فضای سبز را به طور جدی دنبال کردیم و توسعه حمل و نقل عمومی را به جد دنبال کردیم ولی متاسفانه در بخشی که باید از طرف دولت مورد حمایت سرمایه ای قرار می گرفتیم خیلی موفق نبودیم ولی 39 کیلومتر از خطوط مترو را کامل کردیم. درباره بافت های فرسوده مصوبات خوبی داشتیم و در تاب آوری شهر فعالیت جدی داشتیم اما در بحث آسیب های اجتماعی به واسطه قانون های متمرکز در دولت موفق نبودیم ولی در مجموع شورای شهر آرامی داشتیم. اجازه ندادیم پرسنل شهرداری زیاد شود ضمن اینکه 10 هزار نفر از نیروهای شهرداری را هم کاهش دادیم.

بیش از 50 درصد نامگذاری معابر تهران به شهدا و هنرمندان و انقلابیون اختصاص دارد

رئیس شورای شهر تهران در واکنش به اینکه می گویند اسم شورای شهر باید به شورای معابر نامگذاری شود گفت: این صحبتی است که خوب نیست برای ما حاشیه ساختند. تعدادی از نامگذاری های ما از نظر برخی خوب نبود مثلا گفتند چرا نام مهندس بازرگان و آقای شجریان استاد آواز ایران را بر روی معابر گذاشتید؟ دو سه مورد بود که پس از تذکر جدی لغو شد ولی در مورد آنهاییکه تذکر جدی نداشتیم کاری انجام نشد.اما بیش از 50 درصد نامگذاری ما به شهدا و هنرمندان و انقلابیون اختصاص دارد. نامگذاری معابر جزو وظایف شورای شهر است و جایی به غیر از شورا نمی تواند اینکار را انجام دهد ولی به واسطه اتفاقاتی که روی داد حساسیت در مورد آن زیاد شد.

موانع اصلاح طلبان از سال 68 آغاز شد

هاشمی رفسنجانی درباره آینده سیاسی اصلاح طلبان در انتخابات 1400 اظهار داشت: جمهوری اسلامی نظامی مردم سالار است و خوب است که عقاید مختلف و انتخاب مردم اصلی برای همه ما باشد. نظام تک حزبی خوب نیست و از طرفی احزاب بی تفاوت هم برای نظام ما خوب نیست. با حذف نگاه های متفاوت به سمت نظام تک حزبی می رویم که این نظام در رژیم گذشته هم جواب نداده است. از دهه 60 شاهد رقابت دو جناح راست و چپ بودیم که طیف اعتدالی به آن اضافه شد. بعد از دولت سازندگی نام این جناح ها را اصلاح طلب و اصولگرا گذاشتند که با مفهوم واقعی خود فرق کرد به طوریکه چپ ها در مسائل اقتصادی راست شدند و به مسائل اقتصاد بازار گرویدند و راست ها هم تند شدند و گرایش های محدود و افراطی را برگزیدند. از سال 68 جریان اصلاح طلب با مشکلات و موانعی روبرو شد و از سال 92 حضور مستقلی نداشت.

جریان اعتدالی؛ راهگشای مشکلات مردم

وی درباره حمایت آیت الله رفسنجانی از حجت الاسلام روحانی گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی در این سال کاندیدای ریاست جمهوری شدند که رد صلاحیت شدند. اما با انتخابات قهر نکردند.ایشان از آقای روحانی حمایت کردند و اصلاح طلبان هم علیرغم علاقه جدی از ایشان حمایت کردند.در طول این 8 سال اصلاح طلبان با چالش هایی مواجه شدند. هم دولت آقای روحانی و اصلاح طلبان شورای شهر از عملگرایی کنار رفتند و بخشی از بدنه اجتماعی خود را از دست دادند. اصلاح طلبان باید برای پرشور شدن انتخابات بتوانند حرکتی مثل سال 76 را برنامه ریزی کرده و بتوانند آرایش جدید سیاسی را ایجاد کنند. آنها باید بتوانند از بدنه اجتماعی استفاده کنند تا نیروهای معتدل اصولگرا و اصلاح طلب با نامی جدید به میدان بیایند جریان اعتدالی جدیدی ایجاد کنند تا در جهت کاهش مشکلات مردم و افزایش رفاه نسبی حرکت کنند . لغات اصولگرا و اصلاح طلب در حال حاضر دچار مشکل است و مردم نگاه جدیدی را می طلبند. اصلاحات بتواند گفتمان جدیدی برای مردم بیاورد.

اصلاح طلبان در سال 92 گزینه ای به جز حمایت از روحانی نداشتند

وی در واکنش به اینکه بسیاری از اصلاح طلبان و مردم از حمایت خود پشیمان هستند گفت: اصطلاح پشیمانی واژه صحیحی نیست و تا به حال هم نشنیده ام. آنها ابراز ندامت نمی کنند ممکن است سلبریتی ها اظهار پشیمانی کنند اما یک سیاستمدار اصلاح طلب چنین موضع واضحی ندارد. در آن زمان اصلاح طلبان هیچ گزینه دیگری به جز حمایت از دولت فعلی نداشتند. اگر با رد صلاحیت آیت الله هاشمی انتخابات تحریم می شد برای کشور بدتر بود. در حال حاضر انتقاد از دولت و شخص آقای روحانی به وفور دیده می شود. انتقاد طبیعی است اما به معنی پشیمانی نیست و معنای آن این است که انتظارات مردم از دولت محقق نشده است. البته بخشی از مشکلات عمده ما به بدعهدی های آمریکا و اذناب این کشور و بیماری کرونا باز می گردد که ما را با کاهش شدید رشد اقتصادی و افزایش تورم به دلیل افزایش نرخ ارز مواجه کرده است.

اصلاح طلبان نسبت به تایید صلاحیت کاندیدای خود شک دارند

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به اینکه آیا اطلاعی از اردوگاه رقیب سنتی دارد یا نه ؟ گفت: خبرها از رسانه و برخی جلسات به گوش می رسد و آنها هم مثل اصلاح طلبان به دنبال اجماع هستند و قطعیتی در انتخاب ندارند.اصولگرایان نسبت به تایید صلاحیت مطمئن هستند اما اصلاح طلبان نسبت به تایید کاندیدای خود شک دارند. همین امر موجب کثرت کاندیدا در بین اصول گرایان شده ولی عبور کاندیدای اصلاح طلبان از فیلتر تایید موجب مشکل و کاهش شور انتخاباتی شده است.

مشارکت کمتر از 35 میلیون نفر به مصلحت انقلاب نیست

وی افزود: در مقایسه با گذشته شروع فعالیت انتخاباتی و آرایش سیاسی شکل نگرفته اگرچه این امر می تواند خود یکی از سیاست های حاکمیتی باشد. در مواقعی دولت مستقر با شروع زودهنگام تبلیغات انتخاباتی دچار مشکل می شود به همین دلیل به ویژه به خاطر مشکلات زیاد اقتصادی که دولت با آنها مواجه است حتی خود صدا و سیما هم انتخابات را پرشور نکرده و نهادهای نظارتی هم به واسطه برخی قوانین وتعریف رجل سیاسی باعث شده اند فضای انتخاباتی لازم شکل نگیرد و احساس می کنیم مشارکت کم است در صورتیکه باید حداقل 60 درصدی مشارکت وجود داشته باشد. به ویژه اینکه انتخابات دوره اخیر ریاست جمهوری در آمریکا هم بسیار پرشور برگزار شد و به مصلحت انقلاب نیست که مشارکت کنندگان در انتخابات کمتر از 35 میلیون نفر باشند. در حدود 25 روز به ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری باقیمانده است و صدا و سیما هم می تواند در این بین نقش موثری داشته باشد.

هاشمی در واکنش به اینکه مردم معتقدند بیشترین زمان ریاست جمهوری پس از انقلاب به اصلاح طلبان اختصاص داشته اما آنها همیشه در جایگاه اعتراضی بوده اند و به اختیارات کم ریاست جمهوری اعتراض دارند اما کماکان علاقمند به ریاست جمهوری هستند گفت: خود مردم پنداری یکی از مشکلات جدی همه ما شده است. اولین رئیس جمهور مقام معظم رهبری بودند و نخست وزیر آقای موسوی بود. دولت بعدی به ریاست آیت الله هاشمی بود که فراجناحی بود. دولت آقای خاتمی اصلاح طلب بود و دولت آقای احمدی نژاد اصولگرا بودن و دولت آقای روحانی هم کاملا اصلاح طلب نیست و فرض بر میانه روی ایشان است. در کابینه ایشان از هر دو طیف وجو دارد. اگر بخواهید بگویید به نوعی دولت همیشه دست ما بوده بله درست است. نقش آیت الله هاشمی در دولت ها زیاد بود اگرچه در دوره آقای احمدی نژاد نقشی وجود نداشته است.

برای جذب مردم باید عملگرا و واقع گرا باشیم

هاشمی تصریح کرد: اما من می پرسم آیا مردم از اصولگرایان راضی هستند؟ شاید از آنها ناراضی تر هم باشند. مردم، بسیاری از مشکلات کشور را محصول تفکر اصولگرایی افراطی می دانند و این تفکر در جامعه باب است. وقتی مسئولان معتدل هستند می توانند رضایت مردم را جلب کنند اما وقتی افراط بر جامعه حاکم می شود کشور را دچار مشکل می کند . به هر جهت انتخابات مهم است. در انتخابات مجلس، 20 درصد مردم تهران با احتساب رأی های باطله در انتخابات شرکت کردند و می توان گفت: مردم از هر دو جناح ناامید هستند. جناح ما هم کاندیداهای معروفی نداشتند در نتیجه نباید به سمت تخریب هم برویم چون نتیجه آن عدم مشارکت مردم در انتخابات است.اعتقاد من این است که باید عملگرا و واقع گرا باشیم در غیر اینصورت قادر به جذب مردم نخواهیم بود.لازم است هر دو جناح عملگرا و واقع گرا باشیم که این تفکر در برنامه های آیت الله هاشمی دیده می شد.

وی درباره تعارضی که در رفتار اصلاح طلبان در کاندیداتوری ریاست جمهوری و اعتراضات آنها از اختیارات رئیس جمهور وجود دارد گفت: این تفکر ویژه اصلاح طلبان نیست. تمامی روسای جمهور به جز آیت الله هاشمی این مورد را مطرح کرده اند.در دوره اول که مقام معظم رهبری رئیس جمهور بودند این مقام بیشتر تشریفاتی بود. در دوره بعدی هم آیت الله هاشمی این نظر را نداشتند و با سیاست جدی در بازسازی اقتصادی ایستادند. این اظهار نظر به آقای خاتمی و آقای احمدی نژاد در دور دوم ریاست جمهوریشان باز می گردد. آقای روحانی هم در دولت اول به واسطه امضای برجام و تثبیت نرخ ارز این حرف را نزدند و در دور دوم به دلیل فشارهای زیاد اعتراض کردند. کسی که می خواهد رئیس جمهور شود باید بپذیرد اختیارات ریئس جمهور در همین حد است.

وی قدرت تفکیک قوا را از شائبه های پایین بودن اختیارات رئیس جمهور دانست و گفت: اگر دو قوه دیگر با وی هماهنگ نشوند اختیارات رئیس جمهور کاهش می یابد. ضمن اینکه ما دو سه تا قوه دیگر هم داریم که اسم ندارد در نتیجه هنر رئیس جمهور این است که بتواند دو قوه دیگر و قوای نامرئی را با خود هماهنگ کند.

هر شخصی می تواند در صنف خود آقازاده محسوب شود

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به اینکه آیا اگر آقازاده ها در شرایطی برابر با دیگر فرزندان مردم قرار گیرند رشدی خواهند داشت؟گفت: باید به کل آقازاده ها و کل مردم عادی نگاه کرد. تعداد آقازاده ها زیاد نیست. بعضی از آنها در فعالیت های سیاسی و اقتصادی خود را نشان داده اند. کشور ما حدود 200 هزار مدیر دارد و هر شخصی می تواند در صنف خود آقازاده محسوب شود.

وی در ادامه با اشاره به شخصیت خودش و آقازادگی عرف در جامعه گفت: من به همراه پدرم انقلاب را به طور کامل حس کردم. به ویژه از سال های 54 تا 57 مرد یک خانواده 5 فرزندی بودم و بعد هم تحصیل کردم و به عنوان کارشناس ساده در صنایع موشکی کار کردم. من از بنیانگذاران سوخت جامد موشکی بوده ام. بعد از آن هم نامی از من نبود و از زمانیکه رئیس دفتر رئیس جمهور شدم اسم سیاسی پیدا کردم و پس از آن هم به کار تخصصی خودم در مترو برگشتم و توسط پدرم در این مسند نبوده ام. علت اصلی آن به این دلیل نبوده که من فرزند آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده ام.هر فردی باید در زندگی فرصت ها را کسب کند و به موفقیت برسد.ضمن آقازادگی در مورد مقامات نیست. این یک انحراف است که ایجاد شده و برای هدف دیگری است که با آن بعدا دچار مشکل خواهیم شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اصلاح طلبان اصولگرایان شورای شهر تهران شهرداری تهران محسن هاشمی انتخابات 1400 سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 رئیس شورای شهر تهران نسبت به تایید صلاحیت هاشمی رفسنجانی آیت الله هاشمی ریاست جمهوری آقای روحانی اصلاح طلب محسن هاشمی رئیس جمهور دولت آقای دچار مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان در ابلاغ شوشتری آمده است :

جناب آقای فرج اله شوشتری

سلام علیکم ؛

نظر به مراتب تعهد تخصص و توانمندی جناب عالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان " سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی " منصوب می‌شوید

امید است با اتکال به خداوند منان تحت توجهات حضرت ولیعصر عج و با پیروی از منویات و فرامین مقام معظم رهبری مدزلله العالی و با اهتمام به برنامه‌های دولت مردمی حضرت آیت الله دکتر رئیسی با تاکید بر شاخص‌های ، عدالت محوری ، انقلاب یگری ، مردمداری ، پاکدستی، فساد ستیزی ، قانون مداری و تعامل سازنده با دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف و ماموریت‌های محوله موفق و موید باشید.

سید محمدرضا هاشمی

گفتنی است فرج اله شوشتری ؛ فرزند سردار رشید اسلام شهید نور علی شوشتری ( شهید وحدت) ، متولد اردیبهشت ماه ۱۳۵۶ ، اهل خراسان و دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی و دانشجوی دکترای مسائل ایران است و تا کنون مسئولیت هایی همچون :

- مدیر کل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان خراسان رضوی

- عضو هیئت مدیره تامین سرمایه بانک مسکن

-رئیس هیئت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی و... را عهده دار بوده است .‌

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان خلاصه سخنان جمعی از مسئولین در مراسم تودیع و معارفه معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان به شرح زیر می باشد

***استاندار سمنان : همدلی، صمیمیت، وحدت و انسجام مولفه های موفقیت استان سمنان است

استاندار سمنان گفت: با تلاش و کوشش صورت گرفته در حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و زیرمجموعه این معاونت و همراهی با سایر دستگاه های اجرایی ذیربط، در سایه همدلی، صمیمیت، وحدت و انسجام، موفقیت های بسیاری بدست آمد.

سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در جلسه تکریم و معارفه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در محل سالن جلسات غدیر استانداری گفت: دستیابی به رشد اقتصادی مثبت، احیاء واحد های راکد، کاهش تورم، ایجاد فرصت شغلی برای بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از محل احیاء واحدهای راکد و سایر موارد از جمله دستاورد های بدست آمده در استان سمنان در دولت سیزدهم تاکنون است.

وی افزود: در ۱۱ اسفند ماه سال ۱۴۰۲، با اقدامات صورت گرفته و تمهیدات اندیشیده شده توسط ستاد انتخابات استان، انتخابات به بهترین شکل ممکن به انجام رسید.

هاشمی ادامه داد: استان سمنان بواسطه تدین و دینداری جزو استان های موفق در طرح عفاف و حجاب و رعایت مردم در این حوزه است.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای موفق طرح جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح استان، امروز معتاد متجاهر در استان وجود نداشته و زمینه بازگشت به خانواده و اشتغال برخی از این افراد نیز فراهم شد.

استاندار سمنان بیان داشت: درصد باسوادی در استان سمنان از سطح میانگین کشوری بالاتر بوده و این استان به عنوان یک استان دانشگاهی شناخته می شود.

هاشمی گفت: امروز انشالله از وجود آقای فرج الله شوشتری، فرزند شهید والامقام شوشتری، از مدیران موفق، متخصص، متدین، مخلص و متواضع در استان سمنان بهره مند خواهیم شد.

وی همچنین در ادامه عنوان کرد: از تلاش ها و همراهی های آقای ریواده، در مسند معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری تقدیر و تشکر کرده و برای آقای شوشتری، فرزند شهید والامقام شوشتری در این مسئولیت آرزوی توفیق دارم.

استاندار سمنان در پایان گفت: تلاش برای تحقق شعار سال، حفظ امنیت و وحدت استان، پیگیری مصوبات سفر دور دوم رئیس جمهور به استان، اجرای مطلوب طرح نهضت ملی مسکن، برگزاری کنگره ۳ هزار شهید استان، تحقق سیاست ها و برنامه ها در حوزه جوانی جمعیت و سایر موارد از جمله مقوله هایی است که باید در حوزه معاونت سیاسی به صورت جد در دستور کار باشد

***احمد یواده، معاون سابق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان:

مردم استان سمنان مردمی ولایتمدار، دیندار و عالم پرور هستند.

- از تمامی همکاران، فرمانداران، بخشداران، معاونین سیاسی فرماندار، کارشناسان و تمامی عزیزان که در طول مدت حضور در این مسند با بنده همراهی داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

-مسائل حوزه معاونت سیاسی استانداری با شعار وحدت، همدلی، انسجام، رفاقت و صمیمیت پیگیری و اجرایی شد.

-از تمامی عزیزان بویژه مهندس هاشمی، استاندار سمنان از مدیران در تراز انقلاب اسلامی که شرایط این خدمت را برای بنده فراهم آوردند، تقدیر و تشکر می کنم.

-مردم استان سمنان مردمی ولایتمدار، دیندار و عالم پرور هستند.

-فرصت های زیادی در استان سمنان وجود دارد، انشالله تمامی همکاران این همراهی را با قدرت بیشتر با آقای شوشتری تداوم دهند.

***شوشتری ، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان:

ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم

-از حُسن نظر مهندس هاشمی، استاندار سمنان بواسطه محول نمودن این مسئولیت تقدیر و تشکر میکنم.

-بنده برای خدمت به مردم در هر مسند و مسئولیتی، بخصوص زمانی که در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) حضور یافتم اظهار شعف و خوشحالی داشته و دارم.

-بسیار خرسندم که در دولت مردمی جناب آقای رئیسی مقام والای خدمتگزاری برای مردم ایران اسلامی بویژه مردم خوب استان سمنان نصیب بنده شده است.

- یاد و خاطره شهید گرانقدر و والامقام، علی عربی را گرامی می دارم و امید دارم بتوانم در سرزمین این شهید والامقام خدمتگزار خوبی برای مردم باشم.

- ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم، انشالله شعار زیبای استاندار سمنان مبنی بر انسجام، صمیمیت، رفاقت و همدلی را مَدنظر کاری خود قرار خواهیم داد.

- مسیر روشنی که با استاندار سمنان در خصوص استان اعلام و مورد تایید رئیس جمهور قرار گرفت را انشالله با نگاهی نو و متفاوت و با مشورت‌های استاندار سمنان پر قدرت تر ادامه خواهیم داد.

-هر کجا که ما بر مبنای توانمندی های مردم حرکت کردیم و اقدامات با محوریت مردم پایه صورت گرفت، شاهد موفقیت های بسیار مطلوبی بودیم.

- انشالله در این مسیر بر شبکه های مردمی و با تکیه بر توانمندی و پتانسیل های مردمی به پیش خواهیم رفت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900641

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!