Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک قانون‌گذار برجسته و بانفوذ انگلیسی پیام توئیتری سفیر فلسطین در لندن را علیه موضع بوریس جانسون نخست وزیر این کشور که تحقیقات دیوان بین‌المللی کیفری علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بود، بازنشر داد و آن را یک مشکل جدی برای اعتبار لندن خواند.

به گزارش برنا، «کریسپین بلانت» عضو ارشد حزب حاکم محافظه کار و رئیس سابق گروه پارلمانی و بانفوذ سیاست خارجی انگلیس در توئیتی تصریح کرد که «انگلیس جهانی» با ارج نهادن به عدالت و حاکمیت قانون شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کنایه گفت که دوستان انگلیس نظیر [رژیم] اسرائیل نیز باید این ارزش‌ها را ارج نهاده و نه آنکه تضعیف کنند.

«حسام زملط» سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین پیشتر در توئیتی مخالفت نخست وزیر انگلیس با تحقیقات دادگاه لاهه در خصوص جنایت‌های رژیم صهیونیستی را به باد انتقاد گرفته و مشکل ساز خوانده بود.

جانسون به تازگی در نامه‌ای به محافظه‌کاران دوستار رژیم صهونیستی ادعا کرد: نظر به اینکه اسرائیل در اساسنامه رُم عضویت ندارد و فلسطین کشور مستقلی نیست، قبول نداریم که دیوان بین‌المللی کیفری صلاحیت قضایی در این زمینه را داشته باشد.

 

وی افزود که تحقیقات دادگاه، «حمله‌ای غیرمنصفانه و تبعیض آمیز علیه دوست و متحد انگلیس است.» وی در عین حال تصریح کرد که انگلیس به تقویت دادگاه لاهه به عنوان نهادی در خدمت برقراری عدالت بین المللی متعهد است.

 

دیوان کیفری بین‌المللی مستقر در لاهه هلند دو ماه پیش اعلام کرد که صلاحیت رسیدگی به پروندۀ وقوع جنایات جنگی در سرزمین‌های فلسطینی را دارد. با رای قضات این دیوان و با وجود مخالفت‌های رژیم اسرائیل، راه برای انجام تحقیقات بیشتر در موضوع این پرونده هموار شد.

 

قضات دیوان اعلام کردند که این تصمیم با استناد به آیین نامه‌ها و اسناد بنیادین این نهاد قضایی گرفته شده و به معنای تلاش برای تعیین دولت یا مرزهای قانونی نیست.

 

براساس رای دادگاه، اراضی اشغالی ۱۹۶۷ فلسطین شامل کرانه باختری از جمله قدس شرقی و همچنین نوار غزه می‌شود. این رأی بعد از آن صادر شد که فلسطینیان بارها از جنایت صهیونیست‌ها شکایت کرده و خواستار رسیدگی به گزارش‌های ثبت شده و برقراری عدالت در پرونده قربانیان جرایم صهیونیست‌ها شده‌اند.

 

با این حال موضع اخیر نخست وزیر انگلیس علیه رای دادگاه با انتقادهای فزاینده‌ای روبرو شده است.

 

«ریچارد بردن» رییس گروه پارلمانی دوستی انگلیس و فلسطین در توئیتی به کنابه گفت که جانسون تصور می‌کند صلاحیت دیوان را بهتر از آن می‌شناسد. وی افزود: نخست وزیر می‌گوید که مخالف تحقیق درباره دوست و متحد انگلیس است. به هر حال انگلیس یا از استقلال دادگاه لاهه حمایت می‌کند یا خیر. نمی‌توان دو موضع اتخاذ کرد.

 

حسام زملط هم در توئیتر متذکر شد که محتوای نامه اخیر جانسون به لابی رژیم صهیونیستی در انگلیس مخالف قوانین بین‌المللی و سیاست‌های دولت لندن است. وی با بیان اینکه این نامه، تلاش‌ها برای رسیدن به صلح پایدار در فلسطین را تضعیف می‌کند تصریح کرد که اگر جانسون حق شکایت فلسطین به دادگاه لاهه را به رسمیت نمی‌شناسد در آن صورت مشروعیت کل دادگاه را قبول ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادگاه لاهه بین المللی نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس

به گزارش همشهری‌آنلاین، یک روز پس از سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی و دیدار او با سران اسرائیل، رهبر اپوزیسیون این رژیم به امارات سفر کرد.

دفتر لاپید با انتشار یک بیانیه اعلام کرد که رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در «یک سفر دیپلماتیک» به ابوظبی با وزیر خارجه امارات شیخ عبدالله بن زاید دیدار کرد.

طبق این روایت، دیدار در خانه وزیر خارجه امارات انجام شد و آنها درباره «تلاش‌های جاری برای دستیابی به توافق برای آزادی گروگان‌ها و این موضوع که غزه پس از پایان جنگ چگونه خواهد بود»، بحث کردند.

دفتر نخست‌وزیر سابق اسرائیل در این دیدار بر «نیاز فوری برای آزادی گروگان‌ها» تاکید کرد و به وزیر خارجه امارات گفت که «هر کشوری در منطقه می‌تواند بر این توافق تأثیر بگذارد».
لاپید افزود:« اسرائیل این منفعت را دارد که به همراه امارات متحده عربی و کشورهای عربی میانه رو، همکاری سیاسی و اقتصادی ایجاد کند که بتواند راه‌‎حل‌هایی برای مشکلات جهانی ارائه دهد و با انواع تهدیدات منطقه‌ای مقابله کند».

کد خبر 848898 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل - امارات خبر ویژه

دیگر خبرها

  • شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • طرح جدید نخست وزیر اسرائیل برای اداره غزه
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • هشدار دادگاه لاهه به اسرائیل درباره ارعاب دادگاه و کارکنان
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس
  • اسرائیل تهدید به فروپاشی تشکیلات خودگردان کرد
  • تقلای جنایتکاران جنگی برای رهایی از کابوس بازداشت