Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر دولت به وظایفی که عهده دار است به درستی عمل کند قطعا برای مشارکت مردم در انتخابات انگیزه آفرین و امید بخش خواهد بود.

هادی بیگی نژاد در گفت وگو با ایسنا، درباره راهکارهای افزایش انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات، بیان کرد: از نظر بنده یکی از راهکارهای افزایش انگیزه مردم، اثرگذاری در زندگی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال بحث معیشت مردم و کنترل و تامین کالاهایی نظیر مرغ و روغن به دولت باز می گردد. زمانی که مردم احساس کنند برنامه و اقدامات لازم در حیطه وظایف دولتمردان وجود دارد، اعتماد و امیدشان افزایش می یابد.

وی در ادامه اظهار کرد: زمانی که اعلام می شود بیشترین میزان تناژ مرغ وارد بازار شده است اما مردم به فروشگاه رفته و می بینند مرغ نیست، قطعا امید و انگیزه آنان کاهش می یابد. اگر دولت به وظایفی که عهده دار است به درستی عمل کند قطعا برای مردم انگیزه آفرین و امید بخش خواهد بود. مردم باید نتایج عملکرد مسئولان منتخب خود را در زندگی احساس کنند.

نماینده مردم ملایر در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر بحث اقناع سازی مردم نیز حائز اهمیت است. مردم باید درک کنند که هر برگه رای بیشتری که به صندوق انتخابات انداخته شود، یک گلوله کم تر به سمت کشور می آید. در حقیقت مشارکت حداکثری مردم امنیت کشور را تضمین می کند.

وی در ادامه تاکید کرد: بحث دیگری که در امید آفرینی و افزایش انگیزه موثر است، انتخاب خود مردم می باشد. مسئولان منتخب مردم از نماینده تا رییس جمهور هرچه قدر کارآمدتر و سابقه اجرایی درخشان تری داشته باشند قطعا انگیزه و امید مردم بیشتر می شود. انتخاب مردم بسیار حائز اهمیت است. ملاک انتخاب باید عملکرد کاندیداها باشد. اگر کسی در گذشته عملکرد خوبی نداشته در آینده نیز نمی تواند عملکرد درخشانی داشته باشد.

بیگی نژاد در پایان ابراز عقیده کرد: ما در طول عمر انقلاب مسئولان ناکارآمدی نیز داشته ایم که خود منجر به کاهش انگیزه و امید مردم به انتخابات شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 1400 مشاركت حداكثري مجلس یازدهم استانی سیاسی انتخابات شورای ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • محمدجواد حسین‌ نژاد؛ بازگشت به آزادی با انگیزه انتقام
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید