Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)‌، جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در اولین جلسه کانون مشاوران جوان دانشگاه (مجد) در سال جدید، افزود: حفظ سلامت دانشجویان و کادر درمان جزو اولویت‌های اصلی دانشگاه است و از تلاش‌های خالصانه دانشجویان که دوشادوش کادر بهداشت و درمان دانشگاه به امر خطیر مبارزه با کرونا مشغول هستند، قدردانی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه چند تن از اعضای کانون به طرح موانع و پیشنهاد راهکار برای حل برخی مشکلات و بهبود فرایندهای آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان دانشگاه پرداختند و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز ضمن توجه به سخنان دانشجویان و پذیرش برخی راهکارهای پیشنهادی، قول مساعدت برای رفع موانع داد.

تشدید اجرای طرح شهید سلیمانی و به خصوص پیگیری بیشتر مراقبت‌های درمانی برای قطع زنجیره انتقال کرونا، مساعدت بیشتر دانشگاه در تأمین هزینه انتشار مقالات پژوهشی در برخی مجلات معتبر بین المللی که فقط با دریافت هزینه مقالات را منتشر می‌کنند از موارد مطرح شده در این جلسه بود.

عضویت در کنسرسیوم بین المللی برای توسعه پژوهش‌های بالینی، پیشنهاد میزبانی کنفرانس و همایش بین المللی مخترعان و دانشمندان در دانشگاه، پیشنهاد تدوین پروتکل بهداشتی ویژه مراکز درمانی بر اساس رنگ بندی اعلامی وزارت بهداشت برای رعایت بهتر دستورالعمل‌های کرونایی از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

همچنین موضوعاتی مانند وحدت رویه و بهبود اجرای دستورالعمل‌های آموزشی و پژوهشی وزارتی و دانشگاهی، تلاش برای رفع مشکلات ناشی از شرایط کرونایی و دورکاری اساتید و کارکنان و مساعدت بیشتر آموزشی و رفاهی به دانشجویانی که فارغ التحصیلی شأن در این شرایط به تأخیر افتاده است در این جلسه مطرح شد.

بستر سازی برای مشارکت حداکثری دانشجویان و دریافت نظرات، انتقادات، پیشنهادات آنان و ایجاد بانک ایده‌ها و طبقه بندی و اولویت بندی پیشنهادات و ایده‌هایی که قابلیت عملیاتی شدن برای بهبود کیفیت و شاخص‌های آموزشی، پژوهشی و اجرایی دارند و همچنین انتقال آن به ریاست دانشگاه؛ از اهداف تشکیل کانون مشاوران جوان دانشگاه (مجد) در دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1093231 برچسب‌ها واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشجویان علوم پزشکی کرونا ویروس واکسن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشجویان علوم پزشکی کرونا ویروس واکسن دانشگاه علوم پزشکی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان