Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری ایلنا به گفت وگو با سید جواد حسینی معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پرداخت و آورد: تاکنون با توجه به بسیج همه امکانات نهادهای دولتی، خصوصی و کمک خیرین و مردم حدود ۲۳۰ هزار تبلت و تجهیزات هوشمند با کمک همه استان‌ها تهیه شده و به دانش آموزان نیازمند اهدا کردیم.   در بودجه سال جدید ۵۰۰ میلیارد تومان برای این منظور تعلق گرفته است، اما تکیه بیشتر ما بر بسیج عمومی است در عین حال که این ۵۰۰ میلیارد را مجلس به بودجه سال ۱۴۰۰ اضافه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی در پاسخ به این سوال که ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه چند نفر را پوشش می‌دهد؟ گفت: این موضوع بستگی به قیمت تبلت دارد، اگر هر تبلت را چهار میلیون در نظر بگیرید، تعدادی که می‌توان با ۵۰۰ میلیارد خرید، مشخص خواهد شد. معاون وزیر آموزش و پرورش درباره بازه زمانی تامین تبلت برای تمام دانش آموزان مناطق محروم بیان کرد: ما متوقف نمی‌شویم و شبانه‌روز خیرین تلاش می‌کنند، اما میزان ۲۳۰ هزار تبلتی که تعلق گرفته عدد کمی نیست. در هر صورت تلاشمان را می‌کنیم تا دانش آموزانی که تبلت یا گوشی اندروید ندارند، صاحب این تجهیزات آموزشی شوند. حسینی در پاسخ به این سوال که با توجه به این که تهران و خیلی از استان‌های دیگر در وضعیت قرمز هستند، شرایط آموزش برای دانش‌آموزان استثنایی در این مناطق چطور پیش می‌رود؟ گفت: آموزش دانش‌آموزان استثنایی نیز مانند همه دانش آموزان دیگر در بستر فضای مجازی در حال پیگیری است. وی درباره حضور یا عدم حضور معلمان آموزش استثنایی در منازل دانش‌آموزان گفت: از آنجا که وضعیت قرمز شده و موج چهارم خیلی فزاینده بوده و همه‌گیری آن خیلی سریع است، ما روند آموزش را به فضای مجازی بردیم و اگر وضعیت این پیک بهتر شود و به شرایط قبل برگردیم، یادگیری مستقیم خواهد بود. 

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که سازمان آموزش و پرورش استثنایی چقدر کمبود نیرو دارد و این کمبود را از چه طریق جبران خواهد کرد؟ توضیح داد: به طور کلی ما ۱۲ هزار نیرو کم داشتیم که سال گذشته مجوز جذب آن‌ها را از شورای سازمان آموزش استثنایی که زیر نظر وزیر است، اخذ کردیم.   بنابر این مجوز مقرر شد، ۱۰ درصد نیروهایی که به آموزش و پرورش اختصاص پیدا می‌کند به آموزش استثنایی داده شود و این اقدام به طرز معناداری باعث می‌شود کمبود نیروهایمان را سریع رفع کنیم. ما در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کمتر از یک درصد جمعیت دانش آموزان عادی کشور را داریم، و وقتی ۱۰ درصد نیروها به ما تعلق بگیرد، این کمبود ظرف دو سال برطرف می‌شود. رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در پاسخ به این سوال که آیا داوطلبانِ معلول هم به عنوان معلم در مدارس استثنایی به کار گرفته می شوند؟ گفت: بله، قانون حمایت از معلولان سه درصد از استخدامی‌ها را به معلولان اعم از نابینا، ناشنوا و جسمی_ حرکتی اختصاص داده و در این که جذب استثنایی یا عادی شوند، تفکیکی وجود ندارد.   این دسته از افراد هم می‌توانند جذب مدارس استثنایی و هم غیراستثنایی شوند و فرقی ندارد. در حال حاضر از طریق ماده ۲۸ جذب نیرو امکان‌پذیر است و اگر نمره لازم را به دست بیاورند می‌توانند جذب شوند. معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان توضیح داد: در دانشگاه فرهنگیان برای نابینایان محدودیت‌هایی بود که اخیرا به دستور وزیر آموزش و پرورش جدولی تهیه و در شورای عالی آموزش و پرورش طرح شده که این افراد برای مصاحبه دعوت شوند. معلولان اگر نمره کتبی به دست بیاورند، مصاحبه می شوند و در صورت به داشتن شرایط مورد نظر، امکان جذب در مدارس استثنایی و غیراستثنایی را دارند.

منبع: خبرگزاری کار ایران (ایلنا) برچسب‌ها شورای عالی آموزش‌ و پرورش سید جواد حسینی مدارس استثنایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای عالی آموزش و پرورش سید جواد حسینی مدارس استثنایی شورای عالی آموزش و پرورش سید جواد حسینی مدارس استثنایی اخبار کنکور سازمان آموزش و پرورش استثنایی پاسخ به این سوال وزیر آموزش و پرورش مدارس استثنایی دانش آموزان ۵۰۰ میلیارد معاون وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون پرورشی و تربیت بدنی اموزش و پرورش کاشان ، رشد و پرورش خلاقيت دانش آموزان و ايجاد زمينه مناسب در مدارس با همكاري دبيران براي نشان دادن ظرفيت ها بیان کرد و گفت: ايجاد ارتباط بين مدرسه و بازار اشتغال، آشنايي دانش آموزان با مراحل مختلف صنعت از توليد يك محصول تا بازاريابي و فروش آن و كمك به مهارت آموزي و حرفه آموزي از اهداف برگزاري جشنواره است.


محمد قنبری افزود: برگزاري اين جشنواره و برپايي بازارچه در تمام مدارس دور اول دخترانه و پسرانه مقطع متوسطه در شهرستان برگزار مي شود.


وی با بیان اینکه 45 غرفه در این مدرسه بر پا شده گفت: برگزاري اين بازارچه بستري مناسب است تا دانش آموزان آثار، محصولات و دست سازه هاي خود را به صورت مستقيم در معرض فروش قرار دهند.


دانش آموزان در این غرفه‌ها برای آشنایی با مشاغل آینده از وسایل دست ساز ،نقاشی اسباب بازی، پرورش گل، صنایع دستی، فسیل و سنگواره، فرش و گلیم، مواد شوینده، لوازم جانبی موبایل محصولات فرهنگی ،کتابفروشی ،بازی‌های رایانه، ساندویچ، اسنک، شیرینی و کیک در معرض فروش همکلاسان و اولیا خود قرار دادند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود