Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید نمکی وزیر بهداشت  در حاشیه جلسه ستاد مقابله با کرونا در کرمانشاه با اشاره به اهداف سفر به این استان اظهار کرد: کرمانشاه در آذرماه گذشته اولین نقطه کشور در اجرای طرح بیماریابی و مدیریت بیماری کووید ۱۹ با نام شهید سلیمانی بود، به همین دلیل امروز به این استان آمدیم تا منطقه را ارزیابی کنیم؛ همینطور تصمیم گرفتیم با توجه به شیوع گسترده بیماری با ویروس موتاسیون یافته و ایجاد پیک چهارم، وضعیت بیماری را در استان‌های غربی که اولین محل عبور این ویروس هستند، بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با اشاره به اینکه خوشبختانه به دلیل همدلی و وفاقی که بین مدیران استانی وجود دارد نگرانی عمده‌ای از استان نداریم، بیان کرد: گرچه در ماه و هفته آینده پیک سنگین تری را باید در استان تجربه کنیم، اما خوشبختانه همکاران ما به جد ایستاده اند که بیماری پشت در هیچ بیمارستانی نماند.

کلینیک‌های سرپایی به خوبی فعال هستند

نمکی با تاکید بر اینکه کلینیک‌های سرپایی به خوبی فعال هستند و دارو به اندازه کافی به استان ارسال شده است، ابراز امیداری کرد که با دعای روزه داران در ماه مبارک رمضان این پیک را هم با سرافرازی پشت سر بگذاریم.

وزیر بهداشت در ادامه به روند واکسیناسیون در کشور اشاره و عنوان کرد: قرار بود براساس سند ملی، یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر (کادر بهداشت و درمان بیماران خاص و صعب العلاج و گروه‌های آسیب پذیر) در فاز اول تا پایان اسفند واکسینه شوند که به دلیل بدعهدی کسانی که با ما قرارداد داشتند، این موضوع با دو تا سه هفته تاخیر مواجه شد؛ امیدوارم تا اواسط هفته آینده واکسیناسیون این مجموعه را تمام خواهیم کرد؛ یعنی واکسیناسیون یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر با دوز‌هایی که در فروردین به جای اسفند به دستمان رسید انجام خواهیم داد.

فاز دوم واکسیناسیون را با سرعت بیشتری انجام خواهیم داد

او ادامه داد: فاز دوم واکسیناسیون را که در اردیبهشت قول داده بودیم با سرعت بیشتری با کمک دوستانمان در تزریق در قالب جزئی از طرح شهید سلیمانی دنبال خواهیم کرد.

نمکی با اشاره به اینکه با دستور رییس جمهور قرار شده است بخش خصوصی هم درخصوص واردات واکسن با ارز نیمایی برای گروه‌هایی که خارج از جدول ما بوده و مایل هستند با قیمت بالاتری واکسن بزنند اقدام کنند، گفت: کاملا موافق این امر هستیم، اما به شرط آنکه شیوه‌نامه‌هایی که برای واردات واکسن و استاندار‌های آن نیاز است، برآورده شده ببینیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: از اردیبهشت به بعد با مجموعه‌ای از واکسن‌ها که برنامه ریزی کرده ایم؛ امیدوارم سرعت بسیار بالاتری را در رابطه با تزریق واکسن در کشور خواهیم داشت.

از استاندارد‌های قرمز در بسیاری از کشور‌ها عبور کرده ایم

او در ادامه با بیان اینکه وضعیت کشور را هفته آینده سنگین‌تر از این هفته می‌بینم، بیان کرد: هفته گذشته اشاره‌ای به این موضوع کردم که در این هفته بعضی از شهر‌های ما سیاه می‌شوند این سیاه به این معنی نیست که در نقشه رنگ بندی جدیدی به نام سیاه و بالاتر از قرمز داریم یعنی اینکه بالاتر از سیاهی رنگی نیست.

بیشتربخوانید

اولین واکسن خوراکی جهان علیه کرونا در روسیه ساخته می‌شود

 

نمکی با اشاره به اینکه ما از استاندارد‌های قرمز در بسیاری از کشور‌ها عبور کرده ایم و به حدی رسیده ایم که در تاریخ سه پیک قبلی چنین میزانی را مشاهده نکرده بودیم، اظهار کرد: در استان‌های کرمانشاه، همدان و زنجان متاسفانه میزان بیماران سرپایی به شدت در حال افزایش است؛ این میزان بیمار سرپایی در چند روز آینده به بیمار بستری تبدیل می‌شوند.

وزیر بهداشت بیان کرد: همکاران خود را آماده کرده ایم؛ هفته آینده هفته سخت تری را پیش رو داریم، اما این به این معنا نیست که ما و همکارانمان آمادگی مدیریت این موج را نداریم، همه ما خوشبختانه با لطف خدا بر کار سوار هستیم و نخواهیم گذاشت که این موج جدید عاملی برای سرگردانی مردم شود. دارو به اندازه کافی به استان‌ها ارسال شده است و دارو‌های ضد ویروس تحت پوشش بیمه هستند.

او با اشاره به اینکه درمانگاه‌های ۱۶ ساعته راه اندازی و مجدد ایجاد می‌شوند، گفت: تخت‌های بیمارستانی را هم به گونه‌ای آماده می‌کنیم که مردم اضطراب کمبود تخت نداشته باشند؛ رعایت شیوه‌نامه‌های و سختگیری در اجرای قاطعانه فاصله گذاری‌ها در نقاط قرمز بزرگترین عاملی هستند که می‌توانند سبب کاهش بستری و مرگ و میر شوند.

نمکی مطرح کرد: امیدواریم با همکاری استاندار، مردم و صدا و سیما با ستاد استانی مقابله با کرونا بتوانیم گام‌های موثری در این خصوص برداریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا وزیر بهداشت هفته آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران در جریان دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به آغاز به کار هیئت امنای محلات اظهار کرد: در کنار هیئت امنا، معتمدین محلی همکاری لازم را خواهند داشت تا یک ظرفیت جدیدی برای خدمت به مردم شکل بگیرد.

وی تصریح کرد: مدیریت جدید مبنای خود را مشارکت مردم قرار داده است تا در سطح عمومی و نخبگان این مشارکت ایجاد شود.امروز شاهدیم که جمع هیئت امنا فعالیت خود را آغاز تا بار دیگر مردم‌سالاری دینی شکل بگیرد.

زاکانی در ادامه سخنانش به نامگذاری سال 1403 از سوی رهبر انقلاب اشاره کرده و ادامه داد: توجه شورای ششم و مدیریت برگرفته از آن استفاده از ظرفیت‌های مختلف با مشارکت مردم است و با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری مبنای حرکت ما بر همین مسئله خواهد بود.

وی ادامه داد‌: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به صورت ویژه به آن توجه شده است استفاده از نظرات مردم در اجرای طرح‌های شهری است که بر همین اساس طرح "من شهردارم" در این دوره شکل گرفت که برای نخستین بار در سال 1401، 2080 طرح به معرض نمایش گذاشته شد که 350 هزار نفر از شهروندان برای انتخاب این طرح‌ها مشارکت کردند که در نهایت 1462 طرح توسط شهروندان در سطح مناطق انتخاب و اعتبار حدود 4 هزار میلیاردی برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

شهردار تهران افزود: در سال 1402 مشارکت شهروندان از 350 هزار نفر به یک میلیون و 352 هزار نفر رسید و بالغ بر 3 هزار و 300 طرح در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و 8 هزار میلیارد تومان نیز برای این طرح‌ها در نظر گرفته شد.

زاکانی تصریح کرد: امروز شاهد طرح جدیدی در سطح شهر تهران هستیم و ان‌شاءالله این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد و همکاری هیئت امنای محلات را خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه 347 سرای محله در شهر تهران داریم که این مجموعه‌ها تبدیل به قرارگاه‌های محلی خواهند شد و ذیل هیئت امنای محلات مدیریت محله و 11 خانه جهادی شکل خواهند گرفت، افزود: تهران در بعد بهداشتی فقیرترین شهر در بین شهرهای کشور است، ان‌شاءالله خانه‌های سلامت و تندرستی نیز ذیل هیئت امنای محلات شکل خواهند گرفت و در ادامه نیز ما شاهد تشکیل کانون‌های جهادی سلامت خواهیم بود.

شهردار تهران در پایان با اشاره مجدد به آغاز به کار هیئت امنای محلات تصریح کرد: ان‌شاءالله از این ظرفیت بزرگ استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس