Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@03:23:53 GMT

واقفان در گذشته بر اساس نیازهای روز وقف می کردند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۹۶۳۴

واقفان در گذشته بر اساس نیازهای روز وقف می کردند

ایسنا/قم مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: واقفین درگذشته بر اساس نیازمندی‌های زمان وقف می‌کردند و امروز نیز نیازمند وقف درزمینهٔ علم هستیم، کسانی که مال و اموال دارند نسبت به وقف اهتمام داشته باشند.

حجت‌الاسلام عباس اسکندری در ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان که در امام‌زاده علی بن جعفر( ع) برگزار شد، اظهارکرد: همه احکام الهی فلسفه و حکمت‌هایی دارد و قرآن کریم فلسفه روزه را بیان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرآن کریم فلسفه روزه را رسیدن به تقوا بیان کرده است، احکام الهی و معارف دینی ما برای پاک‌سازی درونمان آمده است و اگر احکامی برای اعضا و جوارح مان وضع‌شده تا باطن به نقطه مثبتی برسد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم با اشاره به اهمیت و جایگاه روزه بیان کرد: اگر با روزه گرفتن پاکی را به دست بیاوریم به آنچه موردنظر خداوند است رسیده‌ایم.

اسکندری تصریح کرد: موضوع روزه در اصل تقوا و پاکی درون است، خداوند در قرآن کریم خطاب به پیامبر(ص) فرمود ای پیغمبر صدقه و زکات و انفاقات را از مردم بگیر تا باطن آن‌ها را پاک کند، امروز در کشورمان با تعالیم قرآن و اهل‌بیت(ع) مردم درزمینهٔ کرونا کاری کردند کارستان و اقدامات بی‌نظیری انجام دادند.

وی بابیان اینکه روزه و الزام آن به خاطر پاک شدن درون انسان است، ادامه داد: به پیامبر(ص) گفتند یکی از اصحاب شما از دنیا رفته وانبار خرمایی از وی به‌جای مانده و شخص مرحوم درخواست داشته که این خرماها با نظارت شما بین فقرا توزیع شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم ادامه داد: هنگام توزیع خرما یک‌دانه خرمای پوسیده رو زمین بود و رسول خدا فرمودند اگر آن شخص در زمان حیات این‌یک دانه خرما را توزیع می‌کرد بسیار باارزش‌تر از الآن‌ بود که این بسته‌های خرما پس از فوتش توزیع می‌شود.

اسکندری افزود: تا زمانی که در دنیا هستیم تلاش کنیم انفاق داشته باشیم ولی پس از خود نیز باید این موضوع موردتوجه باشد که وقف بسیار باارزش است و انسان‌های زیرک و هوشمند برای اینکه از الآن تا قیامت بی‌نصیب نباشند اقدام به وقف می‌کنند.

وی عنوان کرد: امروز برخی موقوفات برای چندین سال است و گره‌های زیادی از مشکلات مردم بازکرده است، یکی از اقدامات انسان‌های مومن و هوشمند "وقف" است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم خاطرنشان کرد: واقفین درگذشته بر اساس نیازمندی‌های زمان وقف می‌کردند و امروز نیز نیازمند وقف درزمینهٔ علم هستیم، کسانی که مال  و اموال دارند نسبت به وقف اهتمام داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانی فرهنگی و هنری منطقه قم مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • قیمت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان بازگشت
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • قیمت سکه در سراشیبی سقوط
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • افزایش بهره وری موقوفات در دستور کار سازمان اوقاف قرار دارد/ از دانشمندان ایرانی حمایت می‌کنیم