Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مدیرکل محیط زیست استان بوشهر گفت: متاسفانه هنوز مسئولان و مردم ما دقیقاً معنای محیط زیست را نمی‌دانند و حتی برخی مدیران حوزه‌های مرتبط نمی‌دانند که منظور ما از خور چیست؟ انتظار داریم متولیان تخصصی‌تر عمل کنند و بیشتر بر روی تالاب‌ها و عرصه‌های آبی حساسیت داشته باشند و محیط زیست را درک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد قلی‌نژاد در این خصوص به ایسنا گفت: یکی از برنامه های ما در سال ۱۴۰۰ باید آموزش محیط زیستی خبرنگاران باشد، در آموزش محیط زیست یکی از موارد مهم توانمندسازی سازمان های مردم نهاد است زیرا در یک برهه ی زمانی هستیم که باید سازمان های مردم نهاد را توانمند کنیم برای مثال رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد باید بدانند وقتی یک تالاب تخریب می شود وظیفه ی کدام ارگان است پیگیری کرده و از تخریب آن جلوگیری کند و یا وظیفه‌ی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در مقابل جنگل‌های حرّا چیست؟

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم صدای محیط زیست را به گوش مردم برسانیم، افزود: شفافیت موضوع بسیار مهم و خوبی است ولی متاسفانه در قوانین شاهد یک سری مقررات هستیم که بحث حقوق شهروندی را مطرح می‌کند، به ویژه در شوراها و شهرداری‌ها که در موضوع مقابله این مشخص نمی‌شود که محیط زیست اگر شکایت کرده به دلیل نگرانی برای سلامت و بهداشت مردم و جلوگیری از آلودگی بوده است. 

این مسئول خاطرنشان کرد: متاسفانه در کشور ما تعدد قوانین و تعدد حوزه‌های تصمیم‌گیر و پاسخگو را داریم؛ در قانون جنگل‌ها و مراتع و ماده‌های آن نگاه بهره‌بردارانه وجود دارد و تنها دو سه مورد نگاه حفاظتی است؛ پس این قانون نیاز به بازنگری دارد. مساحت جنگل‌های ما کمتر از ۱۲ میلیون هکتار است و مساحت زیادی ندارد حتی محیط زیستی‌ها اعتقاد دارند که الان بازمانده جنگل‌های ایران کمتر از 8 میلیون هکتار است که نیاز به یک رویکرد حفاظتی دارد.

مدیرکل محیط زیست بوشهر اظهار کرد: زمانی که جنگل تخریب می‌شود مسئول مستقیم سازمان ‌جنگل‌ها و مراتع است که باید از این اتفاق جلوگیری کند. محیط زیست فقط می تواند با یک دستآویز قانونی به نام تخریب –ماده 690 قانون مجازات اسلامی- بگوید من مخالف تخریب هستیم که البته خیلی از قضات هم نمی‌پذیرند و می‌گویند مسئول جنگل واگذار کرده چراکه محیط زیست مسئول جنگل نیست و بخشی از تخریب‌ها نیز به خاطر خلاهای قانونی ما و بخشی نیز عدم درک مدیران ما از اهمیت یک عرصه است. بخش دیگر نیز به خاطر کارهای انجام نشده ما، دیّر نمونه خیلی واضحی از این موضوعات است که خود سازمان محیط زیست در سال 95 و بدون بررسی موافقت می‌کند که همان مجوز برای ما مشکل درست می‌کند.

قلی‌نژاد ادامه داد: برای موضوع دیّر ما مخالفت کردیم و مخالفت ما مورد اعتراض قرار گرفت! در اینجا ما برای تمدید مجوز محیط زیستی، مخالفت کردیم و مخالفت ما مورد اعتراض واقع شد و بعد از اعتراض ما شیلات و آب منطقه‌ای و منابع طبیعی و تمام ارگان‌ها مجوز داده‌اند و کمیته ماده 11 به دلیل مخالفت محیط زیست تشکیل شد که همیشه در این کمیته رای مخالف داده‌ و توضیحات خود درباره حریم تالابها را ارائه کرده‌ایم.

وی یادآور شد: متاسفانه هنوز مسئولان و مردم ما دقیقاً معنای محیط زیست را نمی‌دانند و حتی برخی مدیران حوزه‌های مرتبط نمی‌دانند که منظور ما از خور چیست؟ انتظار داریم که متولیان آب منطقه‌ای تخصصی‌تر عمل کنند و بیشتر بر روی تالاب‌ها و عرصه‌های آبی حساسیت داشته باشند و محیط زیست را درک کنند.

مدیرکل محیط زیست استان بوشهر با اشاره به جزئیات قوانین تالاب‌ها و احداث پیست قایقرانی در خور سلطانی گفت: در این موضوع هیچ خبری از هیچ ارگانی نیست، ما در آنجا اعلام کرده و ایستاده‌ایم که این کار غلط است. چون ما رفتیم اعلام کردیم از ما استعلام کردند، یعنی وزارت قرار نبود از ما استعلام کند! من نمی‌دانم چطور قرار بوده یک پروژه‌ی ملّی با ۶۰ میلیاردتومان اعتبار در یک استان بیاید و بخواهند آن را در یک تالاب احداث کنند؛ مگر می‌شود بدون استعلام و مشخصه قانونی؟ ما در مراحل شروع کار جلو کار را گرفتیم، در آب پرچم نصب کرده بودند و کانکس هم گذاشتند. بعد ما رفتیم و گفتیم اینجا چه خبر است؟ گفتند می‌خواهیم پیست قایق‌رانی احداث کنیم، چون ممانعت کردیم از ما استعلام کردند.

وی افزود: ما گفتیم تالاب را نمی‌شود جای دیگر به وجود آورد ولی پیست را می‌شود در جای دیگر ساخت. ما ده تجربه موفق کشورهای دیگر را نشان دادیم که نرفته‌اند در دریا یا تالاب پیست قایق‌رانی بسازند بلکه آب را آوردند در یک کانال و در جای دیگر و با صرف هزینه‌های خیلی خیلی کمتر احداث کردند. 

فرهاد قلی‌نژاد خاطرنشان کرد: اینکه برویم بتن و سنگ بریزیم و استحصال انجام دهیم، و دریا را پر کنیم؛ خور را که زنجیره غذایی و جنگل حرّا را پر کنیم و بگوییم پیست ساخته‌ایم که سالی یک بار ده تا قایق دعوت کنیم. در پروژه‌های دیگر به ما می‌گویند اشتغال است و نان مردم و کوتاه بیایید، این که دیگر اشتغال نیست. باید گفت آیا متولیان عرصه‌های آبی کشور -شرکت آب منطقه‌ای- مجوز داده است؟ مخالفت محیط زیست با این پروژه به کمیته کارشناسی امور زیربنایی دولت ارسال شده است.

این مسئول محیط زیستی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ جلسات آموزشی را برگزار خواهیم کرد تا مسائل زیست محیطی کشور را روشن کنیم و بگوییم وزارت نفت کجا وظیفه دارد و یا سازمان‌های دیگر باید چه کنند و در قبال محیط زیست چه وظایفی بر عهده دارند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان محیط زیست ایران سازمان جنگل ها وزارت نفت پیست قایقرانی محیط زیست محیط زیستی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی