Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،عباس پورعواد مسئول فرهنگی مسجد مهدی موعود آبادان گفت : ماهیت طرح "در محضر استاد"معرفتی و بصیرتی است و هدف از این برنامه این است که افراد و به ویژه  فعالان  مسجد توانایی های معرفتی و بصیرتی  خود به ویژه در زمینه امام شناسی  را بالا ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این طرح با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است و ما در دو قالب حضوری  و مجازی   ، این طرح را اجرا می کنیم.

محمدرضا الهایی رئیس اداره فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هم در این زمینه گفت : این طرح معرفتی بصیرتی ، با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی انجام می شود و مسجد موعود با وجود اینکه گنجایشی ۸۰۰ نفره دارد ، اما در این طرح حضور ۴۰ نفر را تنها لحاظ کرده ایم و البته مبنای طرح بصورت مجازی است.

او افزود؛ این طرح بصورت آزمایشی در طی  دو هفته  آتی انجام می شود که برای تعداد محدودی که در مسجد حضور خواهند یافت نیز غربالگری و توزیع ماسک انجام می شود.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فعالان مسجد طرح آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد

محمد علی زلفی گل در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می کند و استخدام عضو هیات علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می دهد را دانشگاه فنی و حرفه ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می دهد را دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیات امنای دانشگاه فنی و حرفه ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیات علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیات علمی با مدرک دکتری استخدام می شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه ای استخدام می شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم این ها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث های دیگر اثر گذار باشیم.

کد خبر 6086721

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • آتش و فراموشی؛ روایت استاد فلسطینی از زندگی خانواده او در غزه
  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • راه اندازی پویش هشتگ معلم عزیزم
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • علامه جعفری از شایستگی تفکر به صورت بالفعل برخوردار بود
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها