Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@00:46:47 GMT

6 خدمت بانک مسکن بروزرسانی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۵۷۱۳

6 خدمت بانک مسکن بروزرسانی شد

خبرگزاری آریا - شش گروه از خدمات بانک مسکن برای سال 1400 به روز و رونمایی شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، معاون مدیرعامل در امور فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مسکن با اعلام این خبر به پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، گفت: در راستای سیاست بازنگری و پالایش دستورالعمل های جاری بانک مسکن، مجموعه دستورالعمل های خدمات بانکداری الکترونیک برای سال 1400 به روزرسانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساسان شیردل با این اینکه این دستورالعمل ها ضمن انطباق با آخرین رفتار سیستم های مرتبط با حوزه بانکداری الکترونیک در شش گروه دسته بندی می شوند، اظهار کرد: سیستم سپرده متمرکز، خدمات مرتبط با بانکداری الکترونیک، سیستم پس انداز و تسهیلات متمرکز، خدمات بانکی، خدمات سنتی بر بستر سامانه های الکترونیک و برچسب الکترونیک عوارض این شش گروه را تشکیل می دهند.
سیستم سپرده متمرکز
وی درباره این سیستم عنوان کرد: در سیستم سپرده متمرکز، دست کم شش خدمت ارائه می شود. یکی از این خدمات تعریف مشتریان در پایگاه مرکزی اطلاعات مشتریان بانک است. احراز هویت به صورت برخط و بیومتریک، افتتاح انواع سپرده، صدور انواع مسکن کارت و خدمات چک از دیگر خدمات قابل ارائه در سیستم سپرده های متمرکز است.
وی ادامه داد: در سال 1400 سه تغییر عمده در این سیستم، صورت گرفته است. نخستین تغییر، به ارتقای سیستم احراز هویت باز میگردد. در تغییر دوم، محدودیت های درنظرگرفته شده برای افراد بدحساب با الگوهای جدید تطبیق پیدا کرده است.
شیردل تصریح کرد: کنترل تعدد حساب مشتریان ، از دیگر تغییراتی است که برای سال 1400 انجام شده است.
خدمات مرتبط با بانکداری الکترونیک
عضو هیات عامل بانک مسکن گفت: در بخش خدمات مرتبط با بانکداری الکترونیک حداقل چهار خدمت به مشتریان ارائه می شود. اینترنت بانک و همراه بانک خدمات اصلی در این بخش به حساب می آیند.علاوه بر این دو، سایر خدمات بانکداری الکترونیک در قالب درگاه های مرتبط و سایر ابزارها نیز در این بخش متمرکز است.
سیستم پس انداز و تسهیلات متمرکز
وی درباره این بخش توضیح داد: این بخش همانطور که از نامش پیدا است متمرکز بر این دو حوزه است. در سال 1400 تغییری که در این بخش صورت گرفته، انتقال بخش حساب پس انداز این سیستم به سیستم سپرده های متمرکز است.
خدمات بانکی
شیردل درباره تغییرات صورت گرفته در حوزه خدمات بانکی، عنوان کرد: سامانه هایی از طرف بانک مرکزی برای خدمات بانکی طراحی شده است. این سامانه ها نظیر ساتنا، پایا، چکاوک و صیاد است. بخش خدمات بانکی به این سامانه ها اختصاص دارد.
وی افزود: در سال 1400 مهم ترین تغییر این بخش مربوط به صدور و کارسازی چک های صیادی است.
به گفته وی به روز رسانی لازم پیرامون دستورالعمل پیچک، (فاز جدید چک های صیادی مشتمل بر عملیات صدور، دریافت و انتقال چک) انجام شده است. با راه اندازی این سیستم در سیستم های داخلی شعب، خدمات الکترونیک بانک نیز با این مجموعه هماهنگ خواهد شد. مشتریان می توانند برای دریافت خدمات مرتبط به برنامه های موبایلی همچون آپ، و ... به پرداخت سازان مراجعه کنند.
خدمات سنتی بر بستر سامانه های الکترونیک
عضو هیات عامل بانک مسکن تاکید کرد: در سال های اخیر تلاش هایی برای ارائه خدمات مرتبط با تسهیلات و حساب های سنتی بر بستر الکترونیک شده است. درواقع سعی شده با الکترونیکی شدن برخی خدمات مرتبط با حساب ها و تسهیلات سنتی، پلی میان بانکداری الکترونیک و سنتی برقرار شود.
وی گفت: با انتقال تمامی حساب ها از سیستم نوین به سیستم سپرده های متمرکز، استفاده از این بخش عملا کاهش یافته است. بنابراین عمده دستورالعمل ها و رویه های تعریف شده برای این بخش، در سال جدید حذف شده است.
برچسب الکترونیک عوارض
وی عنوان کرد: یکی از خدماتی که بانک مسکن به مشتریان ارائه می دهد برچسب الکترونیک عوارض است. در قالب این طرح، دارندگان خودروهای کشور می توانند با تهیه برچسب پرداخت الکترونیکی و نصب آن روی شیشه ماشین، بدون توقف در محل ایستگاه های عوارضی، هزینه عوارض خود را پرداخت کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانکداری الکترونیک خدمات مرتبط دستورالعمل ها خدمات بانکی سیستم سپرده خدمات بانک بانک مسکن سامانه ها سال 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان البرز و استاندار گفت: امروز نیاز جامعه ایثارگری ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است که در دولت سیزدهم و با پیگیری‌های رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه بنیاد از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسید اما هنوز پاسخگوی نیاز جامعه ایثارگری نیست.

وی با اشاره به اینکه در این افزایش‌ها سعی شده به حداقل بگیرها توجه بیشتری شود و با بیان اینکه در سال جاری مستمری والدین معظم شهدا و حق پرستاری رشد خوبی داشته است، مطرح کرد: در بحث درمان، سرانه هر ایثارگر از ۱۷۵ هزار تومان به بیش از ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران در سال جاری پیش بینی شده است اما هنوز با قوانین فاصله دارد.

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: قانون در بعضی از موارد دستگاه‌های اجرایی را موظف به ارائه برخی خدمات مانند مسکن کرده اما ایثارگران اجرای آن را از بنیاد شهید و امور ایثارگران توقع دارند.

پاکدل با اشاره به وضعیت مسکن ایثارگران خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد ایثارگران تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات قانونی مسکن استفاده کنند و این یکی از موضوعات مهمی است که پیگیر آن هستیم و بدین منظور برنامه عملیاتی تدوین و نوشته شده است تا بتوانیم موضوع مذکور را در قانون جهش تولید مسکن لحاظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین در حوزه ایثارگران نیاز به تغییر دارد، افزود: در این زمینه دولت و مجلس به جمع بندی رسیده‌اند که برخی قوانین نیاز به تغییر دارد، ما هم در بنیاد با تشکیل کمیته‌ای درصدد جمع بندی و ارائه نظرات برای تغییرات قانون هستیم، لذا استانداران با توجه به شناخت و تسلط خود و همکاری با بنیاد نظرات خود را در این خصوص منتقل کنند.

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز با اشاره به اینکه ایثارگران سرمایه‌های اجتماعی و قشر ویژه جامعه هستند، گفت: ایثارگران بهترین دارایی خود را فدای ارزش‌های نظام اسلامی و امنیت ما کردند و از دارایی خود گذشتند لذا باید به صورت جهادی و صادقانه به آنان خدمت کرد.

وی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سال‌های متمادی با تغییرات مدیران فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و این بر روند خدمت رسانی به ایثارگران تأثیر داشته است. من معتقد هستم با ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد می‌توانیم مشکلات ایثارگران را حل کنیم.

استاندار البرز بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران جای خاص و ویژه ای است که فعالیت در آن اجر معنوی بالایی دارد. فردی که مدیریت این دستگاه را بر عهده می‌گیرد باید صبور باشد و به صورت جهادی به ایثارگران خدمت کند. در بحث مسکن، معیشت، اشتغال و سایر حوزه‌های خدمت رسانی به ایثارگران باید تلاش شود.

عبداللهی مطرح کرد: امروز درصد بالایی از جامعه ایثارگری با مشکل مسکن مواجه هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید برای آن چاره اندیشی کند. فلسفه وجودی بنیاد خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند و باید به این عزیزان نگاه ویژه و خدمات قابل قبولی ارائه شود.

کد خبر 6086910

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران
  • کارمند بانک درپی اختلاس منفصل از خدمت شد
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • داروخانه‌های تیران بیمه تکمیلی معلمان را پوشش نمی‌دهد
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • سامانه خودنویس منطبق بر قانون تجارت الکترونیک است
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد