Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@14:29:43 GMT

معاون سیاسی سپاه: بعضی نمک می‌خورند و نمکدان می‌شکنند

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۶۵۵۶

معاون سیاسی سپاه: بعضی نمک می‌خورند و نمکدان می‌شکنند

معاون سیاسی سپاه گفت: عدم توجه به انتخاب کاندیدای اصلح در انتخابات، برای یک دوره آثار و پیامدهای خودش را دارد و اگر با دقت انتخاب صورت گیرد ثمرات مثبتش را خواهیم دید.

به گزارش فارس، سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سلسله نشست‌های دولت جوان حزب اللهی که با حضور مسئولین کانون‌ها و اساتید بسیجی دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور و با موضوع «شاخص‌های دولت جوان حزب اللهی» برگزار شد؛ گفت: صحنه انتخابات ما، یک صحنه تقابل جدی و مقابله همه جانبه بین جبهه استکبار و جبهه انقلاب است، لذا نباید به موضوع انتخابات نگاهی ساده کنیم و فقط به عنوان مسائل داخلی ایران توجه داشته باشیم، بلکه ما باید بدانیم که ملت ایران در وسط میدان کارزار قرار دارد و این کارزار وارد چهل و سومین سال خود شده و ما ۴۲ سال را پشت سر گذاشتیم و دشمنان ما تمام تلاش خود را می‌کنند تا بر همه موضوعات کشور ما از جمله انتخابات تاثیر بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز جمهوری اسلامی به لحاظ راهبردی در بهترین نقطه قرار دارد

وی ادامه داد: آن چیزی که در بحث انتخابات نقش آفرین است این است که ما یک براورد راهبردی از این صحنه‌ای که در آن قرار داریم و رویارویی‌ای که در این ۴۲ سال با آن مواجه بوده ایم، باید داشته باشیم. اگر بخواهیم در یکی دو جمله وضعیت‌مان را به لحاظ راهبردی خلاصه کنیم، می‌توانیم بگوییم که امروز جمهوری اسلامی به لحاظ راهبردی در بهترین نقطه متصور قرار دارد.

سردار جوانی اضافه کرد: این درست است که ما مشکلاتی را در حوزه‌های مختلف داریم که باعث گله‌مندی و نارضایتی مردم شده، ولی وقتی که از منظر دیگری به این موضوع نگاه کنیم و به این صحنه رویارویی جبهه حق علیه جبهه باطل توجه کنیم، به اهمیت موضوع پی می‌بریم.

وی ادامه داد: دشمنان ما و مستکبرین و قلداران عالم در طی سال‌ها تلقی و تصورشان این است که با تکیه بر تجارب و توانمندی‌هایشان قطعاً جمهوری اسلامی را با فروپاشی و عقب‌نشینی مواجه خواهند کرد، خصوصاً از موقعی که ترامپ در امریکا به قدرت رسید و آن سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفت و از برجام خارج شد. به گونه‌ای که حتی سال ۹۹ ما وارد عرصه‌ها و حوزه‌هایی شدیم که دوستان ما تصورشان این بود که ایران از درون دچار مشکل خواهد شد.

معاون سیاسی سپاه تاکید کرد: ، اما امروز با اطمینان می‌توانیم بگوییم که جمهوری اسلامی در نقطه‌ای قرار دارد که اساسا نه تنها دشمنان با ابزار نظامیشان کاملا ناکارآمد هستند، بلکه اساساً وحشت می‌کنند که به این موضوع فکر بکنند که روزی بخواهند با ما وارد تقابل بشوند و می‌دانند چنین تقابلی به ضررشان است.

وی گفت: سردار سلیمانی گاهی در ۲۴ ساعت در سوریه، عراق و لبنان جلسات متعدد راهبردی برگزار می‌کرد از نقطه‌ای به نقطه دیگر می‌رفتند و با افراد مختلف صحبت می‌کردند و آن هم صحبت با تدبیر و با برآورد و محاسبات دقیق و با حساب و کتاب و خروجی آن این بود که ما در این سال‌ها ملاحظه کردیم که ایشان چگونه همه نقشه‌های استکبار جهانی را در منطقه غرب آسیا با شکست مواجه کردند. تا جایی که نتوانستند ایشان را تحمل کنند و با تصور باطلی که داشتند که اگر سردار سلیمانی را به شهادت برسانند مقاومت فرو می‌ریزد برنامه خود را عملی کردند.

معاون سیاسی سپاه افزود: آمریکا با حماقتی که داشت سردارسلیمانی را به آرزوی خودش که همان شهادت بود، رساند و حماقت امریکایی‌ها و شخص ترامپ باعث شد که یک شهادت بزرگ نصیب سردار سلیمانی شود.

وی ادامه دادمه داد: ، اما اینکه مقام معظم رهبری شهید سلیمانی را مثال زدند برای این بود که ما دچار خطای محاسباتی و اشتباه نشویم که منظور از جوان، جوان تقویمی و شناسنامه‌ای نیست و مراد این است که آن کسی که می‌خواهد بیاید، باید مرد میدان عمل باشد و مسئولیت سنگین دولت را با این اختیارات و امکانات در اختیار بگیرد و وسط میدان پویا و بانشاط باشد و لحظه لحظه‌ها را برای کار کردن مغتنم بشمارد.

سردار جوانی افزود: اما حالا یک سوال مطرح است که آیا دولت‌های گذشته ما حزب اللهی و انقلابی نبودند؟ وقتی که ما خوب نگاه می‌کنیم می‌بینیم که کشور مشکلاتی را دارد و این رهبر حکیم وجود مشکلات را مطرح می‌کنند و علاج را دولت جوان و انقلابی بر می‌شمارند، این به معنی این است که دولت‌های ما در گذشته یا آن ویژگی جوانی و پرکاری را نداشته‌اند و یا اینکه رویکرد انقلاب و حزب اللهی را نداشته‌اند.

وی گفت: ما وقتی که به دوران پس از رحلت امام خمینی (ره) نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که دولت‌های بعد از حضرت امام تا زمان مقام معظم رهبری این چهار دولت، دولت‌هایی با گفتمان‌های متفاوتی بودند و ما می‌بینیم که این دولت‌ها گفتمانشان گفتمان یک دولت انقلابی نیست.

مقام معظم رهبری با حمایت از دولت‌ها به رای مردم احترام گذاشته‌اند

سردار جوانی تاکید کرد: دولت‌های گذشته را هم مردم انتخاب کردند و رای مردم در همه ادوار قابل احترام است و اساساً حمایت‌های مقام معظم رهبری در همه دولت‌هایی که شکل می‌گرفت اسباب احترام به رای مردم است که ایشان آن را حق الناس می‌دانند و محترم می‌شمارند.

وی اظهار داشت: نکته مهم این است که ما بیان کنیم و تشریح کنیم که چرا در ۴۲ سال گذشته ما مشکلاتی داریم به نحوی که این مشکلات مردم را گله‌مند و ناراضی کرده و باید ببینیم راه حل مشکلات چیست؟ به نظر بنده راه حل این است که مردم در انتخاب و انتخاباتشان دقت کنند و در قبال رای که می‌دهند بدانند مسئولیت دارند و پیامدهای آن در حوزه‌های اقتصادی سیاسی اجتماعی و فرهنگی تاثیر دارد.

معاون سیاسی سپاه گفت: مهمترین کاری که ما باید بکنیم این است که مسایل و حساسیت‌ها را تبیین کنیم و مردم با انتخاب آگاهانه و مشارکت بالا در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: وقتی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند دولت جوان حزب‌اللهی راه علاج مشکلات کشور است ما نباید سطحی نگر باشیم و این مسئاله باید از سوی نخبگان تبیین و تشریح بشود.

نتیجه امیدبستن به کدخدا برای حل مشکلات را می‌بینیم!

جوانی یادآور شد: در دولت فعلی شعاری مطرح شد تحت عنوان اینکه اگر بخواهیم چرخ زندگی مردم بچرخد باید برویم و با دنیا مذاکره بکنیم، عل الخصوص مذاکره با آمریکا و آن هم به عنوان کدخدا! و همین جا مهمترین نکته مطرح است که آیا این گفتمان، گفتمان انقلابی و حزب اللهی است؟

معاون سیاسی سپاه ادامه داد: وقتی به گفتمان فکری و منظومه فکری امام راحل نگاه می‌کنیم می‌بینیم که براساس این گفتمان فکری و منظومه فکری امریکا شیطان بزرگ است و نه کدخدای جهان و قدرت در عالم هستی متعلق به خداوند است و ما اگر می‌خواهیم مشکلاتمان برطرف شود باید رویکردمان الهی باشد و به سمت خدا باشد و نه رفتن به سمت طاغوت برای حل مشکلات، و این یک اشکال بود که در این سال‌ها وجود داشت و ما نتایجش را دیدیم و می‌بینیم.

وی اضافه کرد: بعضی‌ها بحث آشتی با جهان را مطرح می‌کنند و این هم یک اشتباه هست که آمریکا را مساوی جهان می‌بینند و یا چند کشور قلدر استعمارگر اروپایی که می‌خواهند اراده خودشان را بر کشورها تحمیل بکنند می‌شوند دنیا!

سردار جوانی تصریح کرد: انقلاب اسلامی به دنبال تعامل با دنیاست، اما این کشورهای قلدر که رو به افول هم هستند نمی‌شوند دنیا، پس ما می‌بینیم که در چهار سال گذشته دولت‌هایی را داشته‌ایم که تمام‌شان را نمی‌توان گفت دولت انقلابی چرا که عناصر و اجزاء در روابط خارجی و فرهنگ و اقتصاد در این دولت‌ها به گونه‌ای تعریف شد که با آن تعریفی که با آن دولت جوان انقلابی تعریف می‌شود فاصله و زاویه دارد.

علت موفقیت‌های ما در ۴۲ سال گذشته عمل و کار انقلابی و جهادی بوده است

معاون سیاسی سپاه گفت: اساساً انقلاب بدست خود مردم و برای اعتلاء ایران شکل گرفت و در برخی از موضوعات خوب مسیر را طی کردیم، چرا که در بعضی از حوزه‌ها شاهکارهایی اتفاق افتاده، پیروزی‌ها و موفقیت‌ها و دستاوردهای بزرگی اتفاق افتاده است.

وی افزود: علت العلل همه موفقیت‌های ما در ۴۲ سال گذشته عمل انقلابی و کار انقلابی و جهادی بوده است، یعنی این که در آن عرصه‌هایی که فرماندهان و کارگزاران و سیاستگذاران فکرشان و نگاهشان و عملشان انقلابی و حزب اللهی بوده موفقیت پیش آمده است.

سردار جوانی اضافه کرد: به عنوان مثال؛ چه کسی ایران را به این اقتدار موشکی رساند؟ شاخص آن شهید طهرانی مقدم است که سنش بالا بود، ولی مانند یک جوان، ۲۴ساعته به صورت خاموش و گمنام مجاهدت و فعالیت می‌کرد، اما رویکردش انقلابی و حزب اللهی بود و همیشه ورد زبان شهید طهرانی مقدم «لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم» بود؛ با این تفکر و با این نگاه به پیش می‌رفت و فعالیت و مجاهدت می‌کرد و هیچگاه برای اقتدار موشکی به دنبال امریکایی‌ها نبود.

وی در ادامه درباره ویژگی‌های دولت جوان حزب اللهی و انقلابی تاکید کرد: یکی از اصلی‌ترین و ممتازترین ویژگی‌ها برای شاخص انقلابی بودن و مکتبی بودن دولت جوان حزب‌اللهی، «گفتمان» آن است، و گفتمان حاکم در کشور باید یک گفتمان باشد و آن هم گفتمان امام و رهبری چراکه منشاء و سرچشمه این گفتمان، اسلام ناب است، اسلامی است که به تعبیر حضرت امام رحمت الله علیه برای همه امور بشر در همه حوزه‌ها برنامه دارد.

معاون سیاسی سپاه افزود: حالا اگر ما این ویژگی را مبنا قرار بدهیم بر اساس همین می‌رویم به سراغ ویژگی‌های بعدی، چون که بعضی‌ها می‌آیند و از کلام مقام معظم رهبری استفاده می‌کنند و ویژگی‌ها را بر می‌شمارند از این نکته‌ای که عرض شد غفلت می‌کنند چرا که حضرت آقا نمی‌آیند بگویند که دولت جوان حزب‌اللهی که مردم باید انتخاب کنند باید گفتمانش همان گفتمانی که بنده عرض می‌کنم باشد، این وظیفه نخبگان است که این مسئله را تشریح و تبیین کنند.

وی تصریح کرد: توجه ما باید این باشد که رمز موفقیت‌ها همانیست که در زمان امام رحمة الله علیه بود و در این چند سال توسط مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت.

بعضی‌ها در این انقلاب نمک می‌خورند و نمکدان را می‌شکنند

سردار جوانی تاکید کرد: بعضی‌ها در این انقلاب نمک می‌خورند و نمکدان را می‌شکنند و ریشه همه مشکلات را به گردن مقام معظم رهبری می‌اندازند، در اینجا این سوال مطرح است که آیا شما به توصیه‌های وسیاست‌های تبیینی ایشان عمل کردید و به مشکل خوردید؟! یا اینکه بی‌اعتنایی کردیم و به این مشکلات رسیدیم؟ این را باید مسئولین پاسخ دهند، این مسئله باید در دانشگاه‌ها برای جوان‌ها تبیین بشود که هرجا به این سیاست‌ها عمل کردیم، گره گشایی و مشکل گشایی شده و هرجا که به مشکل خوردیم حتما به این سیاست‌ها عمل نکردیم.

معاون سیاسی سپاه گفت: ویژگی‌های بعدی دولت جوان حزب‌اللهی و انقلابی بر اساس بیانات نوروزی مقام معظم رهبری‌ای است که آن دولت باید دارای «مدیریت قوی» و دارای «کفایت مدیریت» باشد. امروزه بسیاری از کارشناسان بر این نکته تاکید دارند که مشکلات ما به علت ضعف مدیریت است.

سردار جوانی تاکید کرد: ویژگی بعدی که بسیار بسیار هم مهم است بحث ایمان است و حضرت آقا تاکید دارند که کسی که ایمان نداشته باشد کشور را می‌فروشد و دنبال باند گرایی و قدرت گرایی است کسی که ایمان دارد کفر به طاغوت هم دارد.

وی با بیان اینکه ویژگی بعدی مسئله «عدالت خواهی و عدالت گستری و عدالت محوری» است، اظهار داشت: آن طرف این موضوع فساد ستیزی است و این‌ها با هم است و آن چیزی است که امروز ملت ما عطش آن را دارد و سرچشمه مبارزه با فساد در دولت است آنجا باید با آن مبارزه بشود و ریشه فساد در آنجا خشکانیده بشود. همین بحث حقوق‌های نجومی که بسیار هم آسیب‌زا بود و بحث واگذاری‌ها که شاهد آن بودیم.

سردار جوانی گفت: ویژگی بعدی «عملکرد و کارکردهای جهادی» در گذشته فرد است. فردی که می‌خواهد وارد صحنه انتخابات شود نمی‌تواند یک جوان ۲۵ساله و ۳۰ساله باشد که هیچ تجربه‌ای ندارد بلکه باید یک رجل سیاسی باشد و آن ویژگی که وجود دارد می‌بایست در صحنه‌های مختلف خودش را نشان داده باشد. اینجا اصلا بحث دفاع از شخص خاصی نیست بلکه بحث تبیین ملاک‌ها و معیارها است و انتخاب عقلانی است که مردم تحت تاثیر شعارها قرار نگیرند.

معاون سیاسی سپاه در خاتمه گفت: ویژگی بعدی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و ویژگی بسیار مهمی است اعتقاد داشتن به ظرفیت‌های داخلی کشور است خصوص در مورد اعتقاد داشتن به جوانان در گره گشایی از مشکلات است حضرت آقا فرمودند هیچ مشکلی نیست که ما در داخل داشته باشیم و راه حل آن در داخل کشور وجود نداشته باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سپاه پاسداران سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه گفت دولت جوان حزب اللهی مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی سردار جوانی حزب اللهی ویژگی بعدی موفقیت ها سال گذشته ویژگی ها بعضی ها دولت ها حوزه ها ۴۲ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است

به گزارش قدس خراسان، به نقل از پایگاه اطلاعاتی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاوردهای گسترده عملیات وعده صادق اظهار کرد: این روزها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاوردها و پیامدهای عملیات وعده صادق است و عمدتاً این موردتوجه است که چقدر از این موشک ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده اما آنچه مهم‌تر از همه بود، اراده قوی، قدرتمند و مقتدرانه نیروهای مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی را که حکام آن ها، افراد دست نشانده، سرسپرده و بی لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند، شاد کرد.

وی افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که 45 سال است در معرض تهاجمات و تحریم های پیوسته دشمن هستند اما نه تنها عقب ننشسته اند بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان داری می کنند.

ضرورت صیانت از فرهنگ انقلابی در جامعه

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است. شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می کنید اما پیش از این ها، در دفاع مقدس بود که جهان درک کرد ایرانی ها حتی اگر هم با گوشت و پوست باشد اما در فتح المبین و خیبر عقب نشینی نمی کنند.

وی ادامه داد: یک عده افراد کوتاه فکر و اندک اندیش بودند که از همان روزهای اول به امام(ره) می گفتند شما با چه قدرتی می خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده ایم و شنیده اید، یکبار دیگر در خیابان های مشهد و تهران و تبریز و قم و اصفهان تکرار شود. اراده این ملت، پرورش یافته بر بستر انقلابی است که در فرهنگ خداباوری ریشه دارد. امام بزرگوار به مردم در این خط جهت داد و اندیشه ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می کند.

نیازمند تجدیدحیات فرهنگی هستیم

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود. وقتی بینش های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم ها متوجه زرق و برق جریان های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت

وی تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت گیری های انقلابی ملت رشد کند. این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

آیت الله علم الهدی گفت: اینکه شما بنده را ببینید و بابت حضور بانوان بدحجاب در بافت پیرامون حرم گلایه کنید، این همان منطق مشتری مداری است. عزیز من، فقط به گفتن ما نیست بلکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان داری کنند. از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه های اجرای فرهنگ را بپردازد چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ باشد.

وی بیان کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می شود.

مراقب تکرار و تحریف کلام رهبری باشیم

امام جمعه مشهد با انتقاد از تحریف کلام و منطق رهبر معظم انقلاب در میدان عمل اظهار کرد: مایه تأسف است که امروزه شاهد تکرار و تحریف منطق رهبری در سطح مسئولان هستیم. به طور مثال، اوامر قطعی و صادرشده از ناحیه ولایت در مسائل فرهنگی به جای اینکه عمل شود، موردتکرار مستمر قرار می گیرد و مسئولین به صورت پیوسته همان چیزی را می گویند که رهبری فرموده اند. این چه بساطی است؟ رهبری می فرماید که عمل شود، نه اینکه شما تکرار کنید.

وی افزود: از یک جنبه دیگر، همین بحث جذب حداکثری که یکی از راهبردهای مقام معظم رهبری و به این معناست که همه جریانات دولتی و تشکل های مردمی همت کنند تا افراد از جریان های لائیک و لامذهب خارج و به جمعیت انقلابی افزوده شوند. این مبنای کلام و عمل است اما گاهی اوقات حرکت های ضدارزش و ناهنجاری در فلان برنامه تلویزیونی یا فلان نهاد حکومتی اجرا می شود که وقتی پیگیر می شویم، جواب می دهند به خاطر جذب حداکثری است. کدام جذب؟ می خواهید به بهانه پرکردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند، از خود برنجانید؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مثلاً همین اواخر، اینکه پیوسته بر بازگشت عناصر ناپاک، ضدانقلاب و خارج نشین تأکید می شود، این از همان مصادیق تحریف است. وقتی هم که سوال می کنیم می گویند به خاطر جذب حداکثری. عزیزان من، حداکثری که با آوردن اینها جذب می شود، نه جذب شما بلکه جذب همین افراد می شود. این چه منطقی است که شما دارید؟

وی با اشاره به آیه 112 سوره مبارکه هود ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. برادران و خواهران، عزیزان من، مبنای عمل این است. کسانی که در بعضی حرکت ها و جریان های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه بدهند. این همان تحولی است که هم برپایه دستگاه های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه های مختلف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • سپاه از حریم ولایت و اسلام جانانه دفاع می‌کند
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • ابعاد مختلف عملیات «وعده صادق» برای نسل جوان تبیین شود
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • اجرای بیش از ۸۰ برنامه به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج توسط سپاه چالدران 
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت