Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:27:01 GMT

محموله جدید واکسن کرونا فردا وارد کرمان می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۷۲۷۶

محموله جدید واکسن کرونا فردا وارد کرمان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا رشیدی نژاد پیش از ظهر شنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان کرمان توزیع واکسن در استان کرمان شفاف دانست و گفت: اینکه چه کسانی مشمول دریافت واکسن می‌شوند از سوی وزارتخانه تعیین می‌شود و بر روی واکسن‌ها نام گروه‌های دریافت کننده درج می‌شود.

رشیدی نژاد با اشاره به اینکه تاکنون طی سه مرحله واکسن کرونا وارد استان کرمان شده است، بیان کرد: یک محموله جدید هم فردا به استان می‌آید که کار تزریق از عصر یکشنبه یا صبح دوشنبه آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم با ورود محموله جدید بتوانیم مابقی کادر درمان و افراد مشمول اولویت اول را واکسینه کنیم و این کار در این مرحله تا ۱۵ روز آینده به پایان برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از تزریق واکسن کرونا به گروه‌های کادر بهداشت و درمان، عده‌ای از جانبازان و تعدادی از بیماران سرطانی و خاص خبر داد و گفت: همچنین بخشی از واکسن‌ها به خانه سالمندان و پاکبانان اختصاص داده شده است.

وی یادآور شد: تزریق واکسن به گروه‌های هدف براساس اعلام وزارتخانه انجام شده و تاکنون در کرمان تزریق واکسن بدون ضابطه نداشته‌ایم.

۷۰۰۰ نفر در کرمان واکسن کرونا تزریق کرده‌اند

رشیدی نژاد تعداد افرادی که تاکنون در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن کرونا دریافت کرده‌اند را هفت هزار نفر ذکر کرد و گفت: فردا هم ۱۱ هزار و ۴۰۰ دوز واکسن وارد استان می‌شود که بر این اساس ظرف ۱۵ روز آینده ۱۹ هزار نفر در کرمان واکسینه می‌شوند.

وی گفت: مابقی دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان هم به تناسب جمعیتی که دارند، واکسن دریافت کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بستری شدن ۹۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان خبر داد و گفت: بر این اساس به طور متوسط حدود ۶۰ تا ۷۰ تخت بیمارستانی در شبانه روز به صورت متوسط توسط بیماران کرونایی اشغال می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با هشدار در خصوص اینکه در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش تعداد بیماران با کمبود تخت روبرو خواهیم شد، افزود: در حال حاضر ۸۵۰ بیمار مشکوک و قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان بستری هستند.

وی با اشاره به اینکه تست تشخیصی کرونای ۶۰ درصد بیماران بستری مثبت است، هشدار داد: درصد آمار مرگ و میر بیمارارن کرونایی در استان کرمان نسبت به قبل افزایش یافته است.

کد خبر 5191127

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا ویروس کرونا ماه مبارك رمضان آمار کرونا شیوع کرونا ماه رمضان ۱۴۰۰ کرمانشاه بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا انتخابات 1400 اردبیل محدودیت های کرونایی اراک ستاد ملی مقابله با کرونا شهرستان کرج دانشگاه علوم پزشکی کرمان استان کرمان واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد