Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال گذشته ۱۰۷ درصد از درآمدهای مالیاتی محقق شده است. همچنین بررسی گزارش عملکرد انتشار اوراق نشان میدهد، در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۰۸ هزار میلیارد تومان اورق منتشر شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کارها برای تولید پول و ثروت نیاز به منابع مالی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود منابع مالی به یک کسب و کار اجازه می‌دهد پرسنل مورد نیاز خود را استخدام کند، کالاها یا دارایی‌های لازم را خریداری نماید، هزینه‌های جاری را پرداخت کند و فعالیت‌های اقتصادی خود را توسعه دهد.

از آنجا که هر کسب و کاری در ابتدای فعالیت خود به سرمایه و پول نیاز دارد تا بتواند به رویاها و چشم‌اندازهای خود برسد، استفاده از ابزارهای تامین مالی در هر سیستم اقتصادی بسیار بااهمیت می‌باشد. شرکت‌های فعال تجاری نیز برای توسعه بازار، مدرن‌سازی تکنولوژی، افزایش کیفیت محصولات، تولید محصولات جدید و رشد سودآوری خود نیاز به منابع مالی دارند. همچنین سرمایه‌گذاران در پروژه‌های اقتصادی ازجمله دولت برای اجرای طرح‌های خود نیاز به سرمایه و پول خواهند داشت. در یک جمله تامین مالی (فاینانس) به فرآیند فراهم آوردن منابع مالی یا پول جهت ایجاد یا توسعه فعالیت‌های تجاری، سرمایه‌‎گذاری یا خرید گفته می‌شود.

مخارج دولت در زیرساخت های عمومی،خصوصی، آموزش، بهداشت‌ودرمان و ... می تواند زیربنای رشد باشد، لیکن روش های مختلف تأمین مالی این مخارج، به گونه ای متفاوت رشد اقتصادی را تحت تأثیر قرار می دهند و تاثیر بسزای دولت را در این امر نشان می‌دهد.

تامینمالیدولتازمحل درآمدهای مالیاتی در سال 99

در همین راستا وزیر امور اقتصادی‌ و دارایی درباره عملکرد سازمان امور مالیاتی در طول یک‌سال گذشته و میزان تحقق درآمدهای مالیاتی گفت: در سال گذشته بیش از 10 هزار میلیارد تومان مالیات معوق برای حمایت از بخش تولید و نظام‌مند کردن بخشودگی جرایم مالیاتی وصول شد. همچنین تحقق 107 درصدی و وصول بیش از 192 هزار میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی شامل منابع واریزی به خزانه و تهاتر بدون لحاظ درآمدهای گمرکی از عملکرد وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی در سال 99 بوده‌ است.

تحقق107درصدیووصولبیشاز192هزارمیلیاردتوماندرآمدهایمالیاتیشامل منابعواریزیبهخزانهوتهاتربدونلحاظدرآمدهایگمرکیدرسال1399(دراینارتباط 188هزارمیلیاردتومانوصولتوسط سازمانامورمالیاتیو4.1هزارمیلیاردتومانتهاتر صورتپذیرفتهاست)

وصولبیشاز12هزارمیلیاردتومانمالیاتمعوقدرراستایحمایتازبخشتولید، نظاممندکردنبخشودگیجرائممالیاتی،وصولمطالباتمعوقوحداقلکردنتشریفات اداریباحذفتشخیصهایممیزی.

دژپسند اضافه کرد: در راستای توسعه و استقرار نظام خود اظهاری به جای تشخیص علی‌الراس  )اجرای ماده 97 ق.م.م(  از مجموع 3/ 3 میلیون اظهارنامه و فرم مالیاتی  )موضوعتبصرهماده 100 ق.م.م( دریافتی در سال 99 بیش از 5/ 1 میلیون نفر از مودیان خرد و بیش از 4/ 1 میلیون اظهارنامه مالیاتی درراستایاجرایمفادماده 97 ق.م.م با استفاده از موتور ریسک طرح جامع مالیاتی، با لحاظ الگوی مدیریت ریسک و تمکین مالی بدون رسیدگی پذیرفته شد که میزان اظهارنامه‌های مودیان مالیاتی که بدون رسیدگی پذیرفته شده حدود 84 درصد بوده‌ است.

تامینمالیدولتازمحلانتشاراوراقمالیاسلامی در سال 99

 دژپسند با بیان اینکه برای تامین مالی غیرتورمی بودجه دولت و با تاکید بر حفظ پایداری بدهی در سال 98 حدود 82 هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی منتشر شد گفت: در سال گذشته این عدد به بیش از 199 هزار میلیارد تومان رسید و با احتساب اسناد تسویه خزانه به مبلغ 7/ 9 میلیارد تومان، جمع تامین مالی با استفاده از انواع اوراق به بیش از 208 هزار میلیارد تومان رسید.

به منظورتامینمالیغیرتورمیبودجهدولتوباتاکیدبرحفظپایداریبدهیدرسال 1398 حدود82هزارمیلیاردتوماناوراقمالیاسلامیانتشاریافتدرحالیکهدرسال1399، بیشاز199هزارمیلیاردتوماناوراقمالیاسلامیمنتشرشده است.

 

دژپسند با اشاره به عملکرد 4/ 127 هزار میلیارد تومانی سازمان خصوصی‌سازی در سال گذشته اظهار کرد: 6/ 49 هزار میلیارد تومان از این درآمد صرف واگذاری نقدی بابت واریز به حساب خزانه و هدفمندی یارانه‌ها، 29 هزار میلیارد تومان واگذاری سهام شرکت‌های متعلق به دولت جهت تهاتر بدهی به بانک‌ها، 4/ 37 هزار میلیارد تومان تهاتر بدهی دولت به تامین اجتماعی و 4/ 11 هزار میلیارد تومان تهاتر بدهی با سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح شده است.

عملکردبیشاز127.4هزارمیلیاردتومانیسازمانخصوصی‌سازیدرسال1399که بخشعمدهآنبهشرحزیرمیباشد:

- 49.6هزارمیلیاردتومانواگذارینقدیبابتواریزبهحسابخزانهوهدفمندییارانهها.

-29هزارمیلیاردتومانواگذاریسهامشرکتهایمتعلقبهدولتجهتتهاتربدهیبهبانک ها.

- 37.4هزارمیلیاردتومانتهاتربدهیدولتبهتامیناجتماعی.

- 11.4هزارمیلیاردتومانتهاتربدهیباسازمانتامیناجتماعینیروهایمسلح)ساتا(.

تحقق116درصدیمنابعپیشبینی شدهدرقانونبودجهسال1399کلکشوردر خصوصوصولسودسهامشرکتهایدولتیتوسطخزانه‌داریکلکشور )میزانوصولبیش از157هزارمیلیاردریال(.

براساسآخرینآمارواطلاعاتموجودوقطعینشده،درسال1399حدود80درصد تأمینمالیتوسطوزارتاموراقتصادیوداراییانجامپذیرفت.

 

تأمینمالیدولتازمحلفروشنقدیاوراق

وزیر امور اقتصادی‌ و داراییبیان داشت: در سال گذشته 3/ 126 هزار میلیارد تومان از محل فروش نقدی اوراق برای تامین مالی دولت به فروش رسید که حدودا نیمی از آن در بازار پول و نیمی دیگر در بازار بدهی (سرمایه) به فروش رفته است.

برای اولین بار در کشور به طور همزمان حراج و عرضه اوراق در هر دو بازار سرمایه و پول انجام شده است.

با ایجاد سامانه جامع اطلاعات دستگاه‌های اجرایی (سادا) و ایجاد حساب کاربری و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی تا دی سال گذشته تعداد 448.893 ملک دولتی ثبت شد که از این تعداد 22.893 ملک در یک‌سال اخیر شناسایی و ثبت شده است. همچنین 2211 املاک مازاد و غیرقابل استفاده به ارزش برآوردی 14.472 میلیارد تومان شناسایی و مجوز فروش آن صادر شده است که تاکنون 1.408 میلیارد تومان از این محل به حساب خزانه واریز شده است.

درسال1399تعداد 2211 فقرهاملاکمازادوغیرقابلاستفادهدولتبهارزشبرآوردی14.472میلیاردتومانشناساییومجوزفروشآنهاصادرشدهکهتاکنونبیشاز1.600میلیارد تومانازاینمحلبهحسابخزانهواریزشدهاست.

 انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی سال گذشته منابع مالی تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان بهترین شیوه تأمین مالی غیرتورمی و غیررکودی را مولدسازی دارایی‌های دولت اعلام کرد و گفت: در لایحه بودجه امسال برای نخستین بار منابع حاصل از دارایی‌های دولت به عنوان درآمد استانی درج شده که به رقم بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ناصر یارمحمدیان پیش از ظهر امروز - پنجشنبه ششم اردیبهشت- در آئین معارفه خود به عنوان مدیر کل جدید امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان با اشاره به اولویت‌های این وزارتخانه اظهار کرد: اصفهان از جایگاه بسیار مهمی در نظام حکمرانی کشور برخوردار است، تجربه ۱۲ ساله فعالیت در زمینه بودجه حکایت از آن دارد که اصفهان در جایگاه دوم مشارکت در تأمین مالی دولت قرار دارد در حالی که اصفهان در جمعیت رتبه سوم کشور و شاخص جی دی پی رتبه چهارم را دارد.

وی این آمار را نشان دهنده مشارکت بیش از ظرفیت اصفهان در تأمین مالی دولت و وصول مالیات دانست و افزود: یکی از شاخص‌های دیگر، بازگشت درآمد نامگذاری می‌شود که نسبت مصارف با منابع نیز استان بین ۴ تا ۸ درصد است یعنی فقط این مقدار از منابع به استان باز می‌گردد، کمترین نسبت با یک تا دو درصد مربوط به تهران است اما تفاوت اصفهان با پایتخت در این است که عمده بودجه‌های ملی و دستگاه‌های ملی در تهران هزینه می‌شود.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان با اشاره به وظایف مهم ادارات امور اقتصاد و دارایی استان‌ها یادآور شد: برخی از این وظایف مستمر هستند از جمله نظارت مالی که تاکنون نظارت در زمینه تطبیق پرداخت‌ها با قوانین به خوبی در استان اجرا شده اما امیدواریم به نقطه‌ای برسیم که ذی‌حسابان به مشاوران مالی تبدیل شوند و نظارت پیشینه اتفاق بیفتد.

یارمحمدیان با تاکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری در اقتصاد ادامه داد: از نظر علمی در وضعیت رکود قرار نداریم اما چون در سال‌های گذشته نتوانستیم ظرفیت تولید و اشتغال ایجاد کنیم، با مشکلات کنونی روبه‌رو هستیم و اکنون لازم است از طریق ایجاد سرمایه‌گذاری به ویژه جذب منابع خارجی همراه با انتقال تکنولوژی اقداماتی انجام شود.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار امیدواری کرد با استفاده از امکانات دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی، اصفهان به جایگاه واقعی خود دست یابد و تاکید کرد: یکی از اولویت‌های سیاست‌های اقتصادی دولت مولدسازی است که اجرای این سیاست به عهده ادارت اقتصاد و دارایی استان‌ها قرار دارد، نکته مهم در زمینه مولدسازی این است که نظام تأمین مالی کشور در نقطه‌ای قرار گرفته که از همه طرفیت‌های تأمین مالی خود تاکنون استفاده کرده است و توانایی استقراض بیشتر یا افزایش ظرفیت‌های مالیاتی وجود ندارد زیرا سرعت افزایش نرخ‌های مالیاتی بیش از خدمت‌رسانی بوده است.

وی بهترین شیوه تأمین مالی غیر تورمی و غیر رکودی را مولدسازی دارایی‌های دولت اعلام کرد و گفت: در لایحه بودجه امسال که در مجلس در حال بررسی است برای نخستین بار منابع حاصل از دارایی‌های دولت به عنوان درآمد استانی درج شده که به رقم بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد و سهم اصفهان از آن عدد ۶ هزار میلیارد تومان است که که امیدواریم به آن دست یابیم.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان با تاکید بر لزوم تحقق شعار سال بیان کرد: نزدیک‌ترین مأموریت وزارت اقتصاد در زمینه جهش تولید با مشارکت مردم شامل سه بخش منابع و تسهیلات تبصره ۱۸، تسهیل صدور مجوزها و بهبود محیط کسب و کار است، تبصره ۱۸ مربوط به بحث تأمین مالی تولید است، صدور مجوزها مسیر را برای فعالان و کارآفرینان علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری و مشارکت باز می‌کند.

یارمحمدیان ادامه داد: در زمینه زدودن قوانین و رویه‌های ضد تولید نیز در رابطه با صدور آئین نامه‌ها در سامانه ملی قرار است از خردادماه عملیاتی شود که به ثبات سازی مقررات در فضای کسب و کار کمک می‌کند و امیدواریم در این سه مأموریت برای اجرای شعار سال گام برداریم.

کد خبر 747836

دیگر خبرها

  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • تحقق ۱۱۸ درصدی سهمیه اشتغال استان همدان در سال گذشته
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی