Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیکاوس سعیدی  روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: بیشترین رقم واریزی کمیته ملی المپیک به فدراسیون‌ها در سال ۹۹ ،متعلق به فدراسیون کشتی با رقمی بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال بوده است در حالی که ارقام اشاره شده توسط علیرضا دبیر در اظهاراتش درست نبوده و انتظار می‌رفت ابتدا اطلاعات واریزی کمیته المپیک را از خزانه دار فدراسیون دریافت و سپس اظهارنظر می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیته ملی المپیک ادامه داد: مبنای بودجه ریزی دستگاه ها در دولت و مجلس نرخ ارز نیست واین مهم بر اساس عملکرد و برنامه ها صورت می‌گیرد که بر این اساس توزیع اعتبارات فدراسیون‌ها نیز از همین روال پیروی می کند. در حالی که انتظار می رود فدراسیون کشتی بودجه‌های دریافتی خود از منابع مختلف از جمله وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و حامیان مالی را بطور شفاف در سایت فدراسیون اعلام کند تا امکان ارزیابی توسط دستگاه های نظارتی فراهم شود. تاکنون هیچگونه گزارشی از عملکرد مالی و بودجه های دریافتی ارئه نشده است.

 سعیدی با اشاره به پرداخت کامل تعهدات بودجه‌ای این کمیته به تمامی فدراسیون ها در سال ۹۹ اظهار داشت: علاوه بر اختصاص صددرصد ۳۰۰ میلیارد ریال بودجه مصوب فدراسیون‌ها، ۲۰۰ میلیارد دیگر در قالب کمک خارج از سهمیه به فدراسیون‌های واجد شرایط پرداخت شده که بیشترین سقف کمک به فدراسیون کشتی تعلق گرفته است تا حدی که این موضوع با اعتراض تعدادی از فدراسیون‌های المپیکی مواجه شد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک با غیرقابل قبول دانستن تقاضای ۵۵ میلیارد بودجه برای فدراسیون کشتی توسط کمیته ملی المپیک افزود: این تقاضا ناشی از نداشتن آگاهی و شناخت از بودجه مصوب کمیته ملی المپیک از سوی دولت و مجلس و شیوه تخصیص بوده، ضمن اینکه به معنی نادیده گرفتن ۴۶ فدراسیون ورزشی دیگر است.

وی در خصوص بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: برای امسال نیز مبنای توزیع بودجه شاخصه هایی است که توسط کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی و در هیات اجرایی و مجمع عمومی و با حضور نمایندگان فدراسیون‌های المپیکی به تصویب رسید و بر این اساس فدراسیون کشتی با کسب ۱۰۰۰ امتیاز در صدر کمک‌های دریافتی برای امسال با بودجه‌ای ۴۰ میلیارد ریال است در حالیکه در سال ۹۹ بودجه مصوب فدراسیون ۲۴ میلیارد ریال بوده که با تصویب هیات اجرایی و رویکرد حمایت حداکثری از رشته مدال آور کشتی میزان کمک‌های انجام شده تا پایان سال ۹۹ بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال است.

سخنگوی کمیته ملی المپیک اضافه کرد: مستندات موجود کمک پرداختی به فدراسیون کشتی توسط کمیته ملی المپیک در سنوات گذشته هم هیچ‌گاه رقم ۵۵ میلیارد ریال اعلام شده از سوی رئیس فدراسیون کشتی نبوده و عملی نشده و در حد جداول کاغذی بوده است.

دبیرکل کمیته ملی المپیک به بودجه مصوب کمیته ملی المپیک برای سال ۱۴۰۰ به مبلغ ۶۶۰/۱ میلیارد ریال اشاره کرد و اظهار کرد: از این مبلغ، ۵۰۰ میلیارد ریال برای فدراسیون‌ها و ۸۰۰ میلیارد ریال از جمله ۲ تا۲.۵ میلیون دلار ارز برای حضور کاروان‌های ورزشی ایران در ۶ رویداد در پیش رو که مهمترین آن بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو است در نظر گرفته شده است.

 سعیدی گفت: جامعه کشتی، جامعه بزرگی است که همواره برای ورزش ایران افتخار کسب کرده و در سبد مدال آوری کشورمان نقش بی بدیلی داشته است که کمیته ملی المپیک بنابر وظیفه ذاتی خود از این رشته ملی حمایت کرده و خواهد کرد و همچنان در کنار مسئولان، کادر فنی و ورزشکاران این رشته خواهد بود .

برچسب‌ها کشتی اعتبارات کیکاووس سعیدی علیرضا دبیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشتی اعتبارات کیکاووس سعیدی کشتی اعتبارات کیکاووس سعیدی علیرضا دبیر اخبار کنکور کمیته ملی المپیک فدراسیون کشتی میلیارد ریال فدراسیون ها بودجه مصوب سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی

به گزارش همشهری آنلاین اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور، رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی، مدرس اتحادیه جهانی و داور المپیکی ایران را از لیست داوران المپیک پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور چند روز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خودداری کرد و پس از آن نیز اتحادیه جهانی او را از چرخه داورانی که شانس قضاوت در المپیک را دارند، کنار گذاشت.

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی ۳ داور درجه المپیکی ایران شامل کامران سلطانی زاده،‌ نیما صادقی و مهدی بشیر زاده برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند اما مصلایی پور به این رقابت ها دعوت نشد تا شانس حضور در المپیک را از دست بدهد.

کد خبر 847333 برچسب‌ها ویژه ورزشی کشتی

دیگر خبرها

  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد / تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی