Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@14:18:00 GMT

۶۳۰۰ هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی انجام شد

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۱۰۲۷

۶۳۰۰ هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی انجام شد

از چهارم فروردین سال جاری تاکنون، بیش از ۶۳۰۰ هکتار مبارزه با آفت ملخ صحرایی انجام شده است.

به گزارش برنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت منتظر هجوم اصلی ملخ صحرایی از سمت شمال و شمال غرب عربستان به مناطقی از جنوب کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید معین افزود: در مرحله نخست، استان های خوزستان، ایلام، بخشی از بوشهر و قسمتی از فارس و احتمالا کهگیلویه و بویراحمد مورد حمله ملخ صحرایی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به این که در هفته های گذشته، بخشی از ملخ های صحرایی از سمت کویت وارد عراق شده است، اظهار داشت: اگر فشار جمعیت ملخ صحرایی زیاد باشد و باد قابل توجهی بوزد، آنگاه این آفات ممکن است بتوانند از ارتفاعات زاگرس عبور کنند و خود را به استان های لرستان و اصفهان برسانند.

معین گفت: فرق مبارزه با ملخ صحرایی در سال جاری نسبت به سال های قبل این است که در سال های قبل مراتع در جنوب کشور سرسبز بودند، اما امسال این مراتع خشک شده اند.

وی ادامه داد: امسال در جنوب کشور فقط باغات و مزارع کشت شده داریم و احتمالا ملخ های صحرایی هم به این مناطق هجوم می آورند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی خاطرنشان کرد: ملخ های صحرایی برای یافتن غذا، آب و خاک مناسب از مناطق خشک عربستان به سمت ایران پرواز می کنند و به دنبال جای مناسبی برای تخم ریزی هستند.

وی در عین حال گفت: مردم هیچ نگرانی از بابت هجوم ملخ های صحرایی نداشته باشند، زیرا ما به لحاظ امکانات، سم و نیروهای آموزش دیده آماده ایم ضمن آن که از حمایت های دولت و مجلس در زمینه تامین منابع مالی و امکانات برخوردار هستیم.

معین اضافه کرد: امکانات سازمان حفظ نباتات کشور پاسخگوی مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۵۰۰ هزار تا ۶۰۰ هزار هکتار است.

وی اظهار داشت: با کمک های  نظامی و انتظامی به ویژه در زمینه لجستیک و نیروی انسانی برای عملیات مبارزه با این آفت مشکلی نخواهیم داشت.

معین درباره تامین منابع مالی نیز یادآور شد: سازمان حفظ نباتات برای انجام عملیات مبارزه با ملخ صحرایی ۱۰۰  میلیارد تومان دیگر نیز درخواست کرده که در حال حاضر ستاد بحران کشور با  ۷۰  میلیارد تومان آن موافقت کرده است.

وی گفت: در صورت تصویب  دولت، این رقم از سوی سازمان برنامه و بودجه در اختیار سازمان حفظ نباتات کشور قرار می گیرد و در استان های درگیر با این آفت برای تهیه امکانات مبارزه، توزیع می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عربستان کهگیلویه و بویراحمد کویت عراق اصفهان خاک ایران دولت و مجلس منابع مالی نیروی انسانی سازمان برنامه و بودجه خاک سازمان برنامه و بودجه عراق کهگیلویه و بویراحمد وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفظ نباتات ملخ های صحرایی ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: به فضل الهی آموزش‌وپرورش ما سربلند است و از ثمره این آموزش‌وپرورش است که امروز کشور مقتدر است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، پنج‌شنبه شب آیین نکوداشت ادیب دزفول دکتر محمدرضا سنگری با حضور جمعی از مسئولان و انبوه علاقمندان در محل حسینیه ثارالله این شهرستان برگزار شد.

وزیر آموزش‌وپرورش در این مراسم با گرامیداشت یاد شهدا، معلمان و دانش‌آموزان شهید به‌ویژه معلمان شهید مطهری، رجایی و باهنر و همچنین ابلاغ سلام مخبر معاون اول رئیس‌جمهور به حاضران و دکتر سنگری اظهار داشت: خوشحالم که در جمع مردم شریف، اصیل، مومن، انقلابی، مجاهد و مقاوم دزفول هستم.

رضامراد صحرایی با بیان اینکه معلم در فرهنگ اسلامی ما جایگاهی وزین و گران دارد؛ گفت: دلیل حضور بنده در اینجا تکریم مقام معلم است.

وی افزود: در حدیث داریم که «صلوات خدا و ملائکه و حتی مورچه‌ای که در آشیانه‌اش است برای معلمانی است که نیکی را به دیگران می‌آموزند.» این جایگاه وزین و رفیع برای کسی که نیکی‌ها را به دیگران می‌آموزد غیرقابل مقایسه با هر حرفه و پیشه و شغل دیگری است.

صحرایی با بیان اینکه چرا چنین جایگاهی برای معلم در نظر گرفته شده است؟؛ ادامه داد: دلیل آن است که معلم نور و روشنایی می‌بخشد. جهل بدترین دردِ بی‌درمان است و معلم کسی است که با جهل می‌جنگد.

وی تصریح کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم سازنده زیرساخت سرافرازی کشور و معمار هویت و آینده کشور است. معلم گوهر وجود فرزندان این سرزمین را می‌سازد و آینده کشور در دست اوست.

صحرایی با بیان اینکه گرامیداشت مقام معلم یک وظیفه همگانی است؛ افزود: امروز برای گرامیداشت معلمی خدمت شما آمده‌ام که نسل‌هایی از این کشور مقاومت را از قلم او آموختند.

وی ادامه داد: کتاب‌های زبان و ادبیات فارسی و کتاب‌های دوره ابتدایی ما نسل‌هایی را پرورانده که مقاوم بودن، عاشق اهل بیت علیه‌السلام بودن، با شعور عشق ورزیدن را یاد گرفتند و قلم قدبلند دکتر سنگری در این کتاب‌ها نقش‌آفرینی کرده است.

مرادصحرایی اظهار کرد: به فضل الهی آموزش‌وپرورش ما سربلند است و از ثمره این آموزش‌وپرورش است که امروز کشور مقتدر است. شاید شاخه‌ای شکسته یا جدا شده و برگی پژمرده باشد، ولی درخت، تنومند و تناور و شکوهمند است و از دل این درخت و از شیره ذهن و جوشش خلاقیت معلمانی همچون استاد سنگری، کودکان این سرزمین رشد کردند و بالنده شدند.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این مجلس، مجلس قدرنهادن به شان و منزلت معلم است؛ افزود: جامعه‌ای که معلمانش را گرامی می‌دارد، به اندازه گرامیداشت آن معلمان رشد می‌کند. قد هیچ جامعه‌ای بلندتر از قد معلمانش نیست. دزفول امروز در جایی ایستاده که به‌خاطر این سلسله معلمان گران‌سنگ، یکی از قدبلندترین شهرهای ایران و جهان است.

وی خاطرنشان کرد: دزفول در درون و بطن وجود خود معلمانی پرورانده که قد کل این منطقه و مملکت را برافراشته‌اند. گرامیداشت مقام معلم، گرامیداشت این سرافرازی است.

صحرایی گفت: این آیین برای گرامیداشت معلم عزیزی است که بسیاری از کودکان ما بعد از شور عاشورایی، شعور و عشق را از او آموختند. بسیاری از معلمان ما ادبیات پایداری را از دکتر سنگری آموختند و بعد آن را به دیگران آموزش دادند. این استاد عزیز و صاحب سبک، در ادبیات مقاومت و پایداری نقش تحسین‌برانگیزی در تربیت نسل‌های آینده داشته و برگزاری این آیین نکوداشت کمترین کاری است که ما درباره او می‌توانستیم انجام دهیم.

وی ادامه داد: ویژگی ممتاز دکتر سنگری این است که هم عالم و هم معلم است. چه بسا عالمانی که معلم نیستند. مقام معلم به مراتب گرانتر از مقام عالم است. عالم می‌داند و معلم کسی است که آنچه می‌داند را می‌آموزاند.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ویژگی ممتاز دکتر سنگری کسب جایگاه رفیع معلمی پس از دریافت عمیق علم و عالم شدن است؛ تصریح کرد: این عالم بودن در کنار معلم بودن، او را از همه کسانی که ادبیات می‌دانند متمایز کرده است.

رضامراد صحرایی گفت: خیلی کسان هستند که ادبیات می‌دانند اما ادیب نیستند و کسانی که عالم هستند اما معلم نیستند؛ چون مقام ادیب بودن پس از ادبیات دانستن حاصل می‌شود و مقام معلم بودن نیز پس از عالم شدن بر انسان حادث می‌شود.

وی افزود: وقتی مطلع این مراسم برای ایشان برقرار است با وجود روزهای کاری سختی که داریم، احساس کردم حضور در این محفل رزقی است برای من، و باید در محفل گرامیداشت این مرد الهی حاضر شوم، چون عالم و معلم همزمان در او جمع شده است.

صحرایی در پایان گفت: وظیفه خود می‌دانم از همه کسانی که دست‌اندرکار این کار نیک بودند و این سنت حسنه را جاری کردند تشکر کنم. 

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • مرادصحرایی: از ثمره آموزش‌وپرورش امروز کشور مقتدر است
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز