Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آمریکایی ها طالبان را تهدید کردند که اگر زمان خروج به نیروهای آمریکایی و ناتو حمله شود آنها واکنش سختی نشان خواهند داد.

«پیرمحمد ملازهی»، کارشناس مسائل خاورمیانه، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا با اشاره به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان با دستور رئیس جمهور آمریکا گفت: واقعیت این است که وقتی انتخابات برگزار شد و حزب دموکرات روی کار آمد، براساس توافقی که بین طالبان و خلیل زاد در زمان ریاست جمهوری ترامپ انجام شد، دموکرات ها اعلام کردند که باید در مفاد آن تجدیدنظر صورت بگیرد و محتوای آن را نپذیرفتند اما تاکید طالبان بر اساس مفاد همان قرارداد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:  براساس مفاد قرارداد قرار بر این بود اوایل ماه می نیروهای آمریکایی از افغانستان خارج شوند اما دولت بایدن یک راه میانه را انتخاب کرد به این معنا که از همان روز که قرار بود نیروهای آمریکایی خارج شوند شروع به خروج کنند اما این روند تا روز 11 سپتامبر که روز حمله به ساختمان دوقلو در لس آنجلس بود و القاعده متهم آن است، ادامه داشته باشد.

ملازهی ادامه داد: طالبان هنوز این طرح آمریکا را نپذیرفته ولی در حال بررسی هستند که چه واکنشی نسبت به این درخواست نشان بدهند. موضوع طالبان این است که باید آمریکایی ها همان قرارداد را اجرا کنند و تا تاریخ مقرر خارج شوند. آمریکا سیاست دیگری را اعلام کرده که طالبان باید ببیند که چگونه با این قضیه برخورد می کند.

او افزود: اتفاقی که افتاده این است که طالبان اعلام کرد تا زمانیکه نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان خارج نشوند آن ها دیگر در هیچ مذاکراتی شرکت نمی کنند. دیروز قرار بود نشست استانبول برگزار شود ولی طالبان حاضر نشد که شرکت کند. البته اردوغان تلاش می کند مذاکراتی را با پاکستانی ها و مابقی کشورها انجام دهد که طالبان را راضی کند تا پای میز مذاکره، بیاید.

این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: آمریکایی ها طالبان را تهدید کردند که اگر زمان خروج به نیروهای آمریکایی و ناتو حمله شود آنها واکنش سختی نشان خواهند داد.

او اضافه کرد: آمریکایی ها به شکل قطعی از افغانستان بیرون می روند هرچند ممکن است در شکل های دیگری این اتفاق بیفتد زیرا تجربه عراق را داریم که عراق را تخلیه کردند اما 3 هزار نفر از نیروهایشان را در قالب دیپلمات و نیروهای امنیتی نگاه داشتند، این احتمال وجود دارد که در افغانستان هم چنین وضعی پیش بیاید اما شکل رسمی حضور نظامی آمریکا قرار است از اول ماه می پایان پیدا کند. 9

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا افغانستان رئیس جمهور آمریکا انتخابات طالبان دولت ناتو خاورمیانه عراق نیروهای امنیتی افغانستان خاورمیانه طالبان ناتو نیروهای آمریکایی نیروهای آمریکایی آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • جنجال مراسم «چهارمین عروسی» فرمانده طالبـان | او ایران را به حمله نظامی تهدید کرده! | فیلم
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است