Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@11:32:55 GMT

دبیر کمیته علمی کشوری COVID-۱۹ منصوب شد

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۶۷۸۰

با حکمی از سوی سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  عاطفه عابدینی به عنوان دبیر کمیته علمی کشوری COVID-۱۹ منصوب شد.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حکمی از سوی سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  عاطفه عابدینی به عنوان دبیر کمیته علمی کشوری COVID-۱۹ منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این حکم به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر عاطفه عابدینی

با توجه به سوابق ارزنده سرکارعالی و زحمات شبانه روزی که در مدیریت بیماران مبتلا به COVID-۱۹ در کشور متقبل شده اید بدینوسیله بعنوان دبیر کمیته علمی کشوری COVID-۱۹ منصوب می‌شوید انتظار می‌رود موارد زیر را پیگیری فرمائید:

۱- تشکیل جلسات کمیته علمی با هم آهنگی و نظارت معاون محترم درمان با حضور اندیشمندان و صاحبنظران کشور که در حوزه بیماری در علوم پایه و بالینی صاحبنظرند و در طول مدت اپیدمی در تشخیص و درمان بیماران حضور فعال داشته اند.

۲- بررسی وضعیت علمی تیم مدیریت بیماری در بیمارستان ها، آزمایشگاه‌ها و مراکز بهداشتی درمانی کشور و بروزرسانی اطلاعات آن‌ها با بهره گیری از تجارب مراکز فوق در راستای کاهش بار بیماری و مرگ و میرها.
۳- بررسی و تحلیل داده‌های مراکز مختلف و ارسال آن‌ها به مراجع ذیربط و دفتر اینجانب به صورت هفتگی و یا ماهیانه.

۴- ارتقاء دانش و مهارت تیم‌های مدیریت بیماری بخصوص بخش مراقبت‌های ویژه در مراکز ۱۶ ساعته درمان سرپائی، آزمایشگاه‌های تشخیصی و دیگر مراکز مرتبط با مدیریت بیماری با برگزاری دوره‌های آموزشی و ارسال اطلاعات و مطالب آموزشی از طریق ایجاد شبکه اطلاع رسانی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی.

۵- بررسی مطالعات جهانی و بروز رسانی پروتکل‌های درمانی منطبق بر داده‌های بین المللی و تجارب ارزنده ملی.

۶- کمک به معاونین محترم بهداشت و تحقیقات و فناوری در تکمیل مطالعات علمی واکسن COVID-۱۹ و همچنین تدوین پروتکل‌های مورد نیاز جهت مراقبت از گیرندگان واکسن بخصوص در گروه‌های آسیب پذیر در مقابل عوارض احتمالی واکسن‌های مختلف و تعیین افراد ناظر از کمیته علمی برای هر کدام از برند‌های واکسن‌های مختلف داخلی و خارجی جهت ثبت مستمر عوارض و ایمنی بخشی آن‌ها با مشارکت در تیم‌های کشوری که در معاونت محترم تحقیقات و فناوری تشکیل شده است.

۷- رتبه بندی علمی بخش‌های کووید کشور با نظارت معاون محترم درمان.

۸- اطلاع رسانی در مورد نظرات کمیته علمی و انتقال مطالب عنداللزوم از طریق رسانه‌ها با هم آهنگی لازم.
توفیق سرکارعالی را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

بیشتر بخوانید: آلمان و اتریش مشتاق پذیرش پرستاران ایرانی هستند / واکنش نظام پرستاری به لباس‌های جدید کرونا

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت بهداشت کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد