Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:16:16 GMT

چگونه ایده خودرا به ثروت برسانیم؟

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۸۸۵۷

چگونه ایده خودرا به ثروت برسانیم؟

مدیر عامل پارک علم و فناوری یک شرکت دانش بنیان از چگونگی تبدیل ایده به ثروت توضیح داد. ناطقان: جعفری مدیر پارک علم و فناوری یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص راه کار‌های موثر برای تبدیل ایده به ثروت اظهار کرد: ایجاد کسب ‌وکارهای جدید نیاز به یک عزم اولیه دارد و به دنبال آن فرد سعی می‌کند با خلق یک ایده اولیه و تحقق آن، به هدف خود یعنی ایجاد کسب ‌وکار نزدیک شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




او افزود: زمانی که فرد ایده‌ای را انتخاب کرد اولین سؤال این است که آیا این ایده به لحاظ فنی و اجرایی امکان‌پذیر است یا خیر و محصول نهایی تا چه حد شانس ورود به بازار را دارد. پاسخ به این سوالات اساسی نیازمند شناسایی و تحلیل بازار و همچنین انجام فعالیت های علمی و تحقیقاتی به منظور اطمینان از امکان پذیری اجرای ایده خواهد بود.

جعفری بیان کرد: اجرای صحیح این اقدامات موجب اثبات مفهومی ایده می‌شود. منظور از اثبات ایده فرایندی است که طی آن امکان پذیری فنی و اقتصادی ایده اثبات می‌شود. پس از آن، صاحب ایده نیازمند تامین مالی و کار فنی است تا بتواند نمونه اولیه محصول خود را تولید کند.

او تصریح کرد: نمونه اولیه (MVP) یک نمونه از محصول است که کارکرد اصلی محصول نهایی را دارد و صاحب ایده به دنبال آن است که تجربه مصرف کننده نسبت به محصول اولیه را درک کرده و آن را بهبود ببخشد.

مدیر این پارک علم و فناوری یک شرکت دانش بنیان گفت: یکی از مهم‌ترین نکاتی که در زمان ارائه ایده باید به آن توجه شود بازار فروش است. به عبارتی لازم است محصول تولید شده بازار پسند بوده و خریدار داشته باشد. در فرایند تبدیل ایده به محصول باید در نظر داشت که آیا بعد از تولید و نهایی شدن ایده، محصول به فروش خواهد رسید و توان رقابت با سایر محصولات جایگزین را دارد یا خیر.

جعفری گفت: یکی از مهم‌ترین وظیفه پارک‌های علم و فناوری حمایت از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها برای تولید محصولات از ایده هایی است که نو هستند و خریدار دارند.  

او بیان کرد: برای این که ایده ای بازار فروش داشته باشد باید جدید و نو باشد اما بکر بودن ایده به معنای جدید بودن در سطح جهان نیست بلکه ممکن است یک ایده تکمیل کننده محصول دیگری باشد و یا با روش جدید و کم هزینه تری نسبت به نمونه های قبلی تولید شده باشد. این نوآوری در کاربرد محصول، روش تولید، قیمت یا هر چیز دیگری می تواند اتفاق بیافتد.

او افزود: تغییر در شکل و اندازه ، قیمت کم و تفاوت در کارکرد یک محصول نسبت به دیگر نمونه های مشابه می تواند بیانگر جدید و بکر بودن یک ایده باشد که بازار فروش مختص به خود را پیدا خواهد کرد.

مدیر این پارک علم و فناوری یک شرکت دانش بنیان بیان کرد: همچنین ایده پردازان برای عملیاتی شدن و به فروش رسیدن محصولشان می توانند از شتاب دهنده ها، مراکز و کارخانه های نوآوری، مراکز کارآفرینی دانشگاه  ها، کلینیک های کسب و کار و فضاهای کاری اشتراکی کمک بگیرند.

او در نهایت گفت: بنابراین برای تبدیل ایده خود به ثروت، عزم جدی و تلاش بی وقفه، ایده ای که قابلیت اجرا داشته باشد، مقیاس پذیر و تکرار پذیر باشد و قابلیت سود آوری داشته باشد، مدل کسب و کار مشخص، تامین مالی و و اقع بینی و بازار فروش نیاز داریم.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ثروت ، ناطقان ، شرکت ، ایده ، فناوری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ثروت ناطقان شرکت ایده فناوری پارک علم و فناوری یک شرکت دانش بنیان بازار فروش تبدیل ایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۸۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین کمیته اجرایی سکوهای فناوری و نوآوری و سومین کمیته اجرایی پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار و گزارش آخرین وضعیت سکوهای فناوری و نوآوری ارائه شد.

در این جلسه، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته در مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و با اشاره به نحوه مطلوب اجرای ماموریت‌های محوله به موسسه ISC، نسبت به تقویت نیروی انسانی و زیر ساخت این موسسه تاکید کرد.

وی با اشاره به توسعه سکوهای فناوری و نوآوری کشور در موسسه ISC بر حمایت و پشتیبانی وزارت عتف از تکمیل و توسعه سخت افزاری، نرم افزاری و امنیت شبکه تاکید نمود.

وزیر علوم در ادامه بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها و نیازها و همچنین نقش آن در کاربردی کردن پارساهای دانشجویی (پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری) تاکید کرد.

وی افزود: از دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش و فناوری برتر در زمینه همکاری موثر با این سکوی علم و فناوری تجلیل شود.

زلفی گل ضمن استقبال از ایجاد درگاه سرآمدان علمی، فناوری و نوآوری توسط موسسه ISC، آن را طرحی مناسب در راستای مرجعیت علم و فناوری و تقدیر از دانشمندان و محققین کشور دانست.

وی از همکاری موسسه ISC و دفتر استعدادهای درخشان وزارتخانه در ارتباط با طرح استادمحوری و تغییرات ایجاد شده در دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری بر اساس نام اساتید و موضوع پارساها تقدیرکرد و این را سرآغاز جدیدی در حرکت دانشگاه ها به حل مسائل کشور دانست.

در ادامه، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت عتف و دبیر کل شورای عالی عتف گفت: تعامل بسیار خوبی بین دبیرخانه شورای عالی عتف و موسسه ISC وجود دارد و شیوه نامه پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه بعدی کمیته مطرح و ان شاء الله تا ۳ ماه آینده در کمسیون دائمی شورای عالی عتف تصویب خواهد شد.

سجاد محمد علی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت عتف ضمن قدردانی از توسعه و تحول خوب سکوهای علمی و فناوری توسط ISC گفت: درگاه جریان اقتصادی نوین (جان) به زودی رونمایی خواهد شد و به سامانه نان متصل می شود.

در ادامه این جلسه، سید احمد فاضل‌زاده گزارش کاملی از وضعیت پیشرفت سکوهای علم و فناوری در یک سال گذشته و برنامه های سال ۱۴۰۳ ارائه نمود.

وی همچنین قابلیت های درگاه سرآمدان علم، فناوری و نوآوری را ارائه کرد. سپس با اشاره به وضعیت شاخص های فناوری و نوآوری کشور بر توجه به فناوری‌های نوظهور و سبز تاکید نمود.

رییس موسسه ISC ضمن اشاره به مصوبات و الزامات قانونی مرتبط با نظام ایده‌ها و نیازها به عنوان پنجره واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و فناوری (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، هیات دولت، شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، مجلس شورای اسلامی و ...)، دومین نسخه نظام ایده‌ها و نیازها (https://isc.ac) که به تازگی رونمایی شده است را ارائه داد. وی گفت که این این نسخه از سامانه کاربر پسند، انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر است.

کد خبر 6087880

دیگر خبرها

  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین