Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با ابراز تأسف از فعال بودن کارخانه تولید بیماری کووید۱۹ گفت: اولویت امروز و در شرایط قرمز کرونایی، مهار کارخانه تولید بیماری یعنی مهار تجمع‌ها و ترددهاست، به بیان دیگر مشاغلی که باید در این شرایط غیرفعال باشند، نباید به فعالیت خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از کانون‌های اشاعه ویروس کرونا را ادارات و سازمان‌ها نام بُرد و گفت: متأسفانه مسؤولان و رؤسای برخی از ادارات در برابر کاهش تعداد نیرو‌ها و ساعات کار مقاومت می‌کنند، در حالی انتظار همکاری حداکثری از آنان وجود دارد.

قدیر سپس به اعلام آمادگی برخی خیرین استان برای تأمین و واردات واکسن اشاره کرد و یادآور شد: باید توجه داشت که این مسئله، یک امر تخصصی است و باید از مسیر مطمئن آن و بر اساس حضور و فعالیت کارشناسان امر و از جمله کارشناسان وزارت بهداشت انجام گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر این که تزریق واکسن در همه استان‌های کشور و از جمله در قم بر اساس سند ملی واکسیناسیون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام می‌گیرد و این روند ادامه دارد خاطرنشان کرد: بر این اساس، هرگونه درخواست دیگر در این زمینه بی معنی است و مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

قدیر با تقدیر از همه دست اندرکاران طرح محله محور شهید سلیمانی، به گام پنجم این طرح مبتنی بر بیماریابی، رهگیری و واکسیناسیون عمومی اشاره کرد وگفت: خوشبختانه در این روز‌ها شاهد حضور بیش از ۲۵۰ نفر از نیرو‌های جهادی در بیمارستان‌های قم هستیم که این امر سبب ایجاد یک فضای معنوی در مراکز درمانی شده و بسیار مغتنم است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در عین حال تلاش همه کادر بهداشت و درمان قم را ستود و گفت: به یاد داریم که متوسط روزانه تعداد نمونه گیری‌های کرونایی در قم حداکثر ۲۰۰ مورد بود، اما این مهم در ماه‌های اخیر به حدود ۲ هزار تست در روز رسیده که نشانه‌ای از تلاش گسترده کادر بهداشت و درمان و جبهه سلامت در قم است.

قدیر درباره برخی تجویز‌های علیه کرونا در فضای مجازی نیز تصریح کرد: تجویز دارو و درمان بیماران کرونایی تنها و تنها بر اساس شیوه نامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتبر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان به ضرورت توجه مردم به اهدای خون در ماه مبارک رمضان بویژه با توجه به کاهش اهدا در این ماه اشاره و ابراز امیدواری کرد مردم مؤمن و روزه دار با مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون و اهدای بخشی از خون خود، یاریگر بیماران و نیازمندان به خون باشند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی قم ماه مبارک رمضان رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم وزارت بهداشت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد