Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر مهدی بخشایش مدیرعامل یک شرکت داروساز داخلی در آیین رونمایی از خط تولید ویال تزریقی واکسن اسوید - ۱۹  برای کرونا که با حضور سورنا ستاری برگزار شد، ‌ افزود: خط تولید ویال تزریقی واکسن ها به خصوص واکسن اسوید - ۱۹ که توسط متخصصان ما آماده شده بود، امروز افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کار پروژه مشترک بین این شرکت داروسازی و  یک شرکت دانش بنیان داخلی است.

مدیرعامل این شرکت داروسازی با اشاره به اینکه این کار با سرمایه گذاری بانک ملی در حال انجام است، گفت: تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد تومان صرف این کار شده است.

مدیرعامل این شرکت داروسازی در نشست خبری پیش از مراسم رونمایی این واکسن نیز اظهار داشت: آمادگی تولید ساعتی ۶ هزار ویال واکسن اسوید - ۱۹ برای درمان بیماری کرونا وجود دارد که برآورد می شود این رقم در سال به حدود ۲۰ میلیون ویال برسد.

بخشایش افزود: زیرساخت های این کار آماده شده است و در کنار انجام مراحل مختلف کارآزمایی بالینی واکسن، بخش تولید انبوه آن هم آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات مربوط به این موضوع نصب شده است، گفت: آمادگی وجود دارد که پس از اخذ مجوزهای لازم کارآزمایی بالینی، اقدام به تولید انبوه شود تا هرچه سریع‌تر این محصول فناورانه وارد بازار شود.

بخشایش ادامه داد: با توجه به اینکه فازهای ابتدایی واکسن اسوید - ۱۹ برای بیماری کرونا فازهای ابتدایی از جمله حیوانی با موفقیت انجام شده، نیاز برای تولید انبوه آن بود که مقدمات کار فراهم شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای صادرات این محصول به کشورهای اطراف را دارید؟ گفت: درخواست‌های زیادی از کشورهای مختلف از جمله اطراف کشور داشتیم. اگر بتوانیم نیازهای داخل را تامین کنیم، حتما به دنبال صادرات این محصول فناورانه خواهیم رفت. هدف اصلی تامین نیازهای کشور است، اما مازاد را حتما به کشورهای دیگر صادر خواهیم کرد.

هومن کاغذیان مدیرعامل شرکت دانش بنیان همکار در تولید واکسن اسوید -۱۹ نیز در این مراسم رونمایی از خط تولید ویال تزریقی واکسن اظهار داشت: در ساخت این واکسن از ویروس غیر فعال شده کرونا استفاده شده است.

وی ادامه داد: در تیم تحقیقاتی این واکسن حدود ۲۰ متخصص اعم از پزشک، دامپزشک، متخصص علوم پایه، مهندسی شیمی و ویروس شناس در حال فعالیت علمی هستند.

کاغذیان تعداد دوزهای این واکسن را دو دوز اعلام کرد و گفت: این واکسن در روزهای صفر و ۲۱ به داوطلبان تزریق خواهد شد؛ به عبارتی هفته سوم، دوز دوم به داوطلبان تزریق می شود.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: دانش فنی این واکسن خارجی نیست و بومی است.  

کاغذیان با اشاره به تحقیقات این شرکت دانش بنیان برای تولید واکسن کووید از سال گذشته، ادامه داد: در مطالعات انجام شده توانستیم بر اساس پلتفرم ویروس کشته شده واکسن کووید ۱۹ با عنوان اسوید۱۹ را تولید کنیم.

 مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: واکسن کرونا اسوید - ۱۹ تا پایان بهار ۱۴۰۰ مجوز ورود به فاز انسانی را دریافت خواهد کرد. ما در مراحل پایانی فاز حیوانی مطالعه واکسن اسوید - ۱۹ هستیم و کار برروی حیوانات میمون، موش و رت به خوبی انجام شده است.

وی ادامه داد: بخش خصوصی در کنار یک شرکت داروسازی در حال انجام یک کار ملی برای برطرف شدن یک جامعه است.

کاغذیان تصریح کرد: این واکسن برای سنین ۱۵ سال به بالا تزریق می شود، اما  مطالعه برای همه سنین در دستور کار قرار دارد.  

وی گفت: ایران قدمت طولانی در ساخت واکسن دارد و محققان ایرانی حدود ۱۰۰ سال در این زمینه سابقه فعالیت دارند.

کد خبر 595855 برچسب‌ها واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا شرکت دانش بنیان شرکت داروسازی واکسن اسوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم

محمد علی زلفی گل، وزیر علوم در مراسم آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: شهدای علمی نشان دادند که دشمن از پیشرفت علم و فناوری در هراس است. در دوران شیوع بیماری کرونا دانشمندان پزشکی، مهندسی و انسانی کمک کرده تا سلامت جسمی و روحی مردم ایران حفظ شود. 

وی ادامه داد: دنیای مدعی حقوق بشر و آزادی واردات واکسن کرونا را تحریم کرده بودند. 

زلفی گل ادامه داد: افتخار وعده صادق و اقتدار ایران خروجی دانشگاه های کشور است.علم و فناوری جدید فرهنگ تازه ای را خرق خواهد کرد. 

وزیر علوم بیان کرد: استادان سرمایه های نمادین کشور هستند و استادان در هر نقطه ای سبب ارزش بیشتر پیدا کردن آن مناطق خواهد شد. مرجعیت علمی. شاکرد پروری از جمله الویت های وزارت علوم است. 

زلفی گل تاکید کرد: کشورگشایی مشروع از طریق علم و فناوری همچنین تولید دانش است. جامعه فرهیخته دانشگاهی را باید قدر بدانیم و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری بهترین سرمایه گذاری کشور است.

وزیر علوم افزود: بر اساس ابلاغیه ها ۱۵ درصد بودجه دانشگاه ها به پژوهش و ۵ درصدنیز به امور فرهنگی اختصاص پیدا کند. 

وی گفت: علامه مطهری با خون خودش رسالت انبیا را تقویت کرد و به ما آموخت که شهدا و استادان بعد از حیات نیز اقدامات سان اثر بخش است.

در ادامه مراسم،  حجت الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: در مراسم   جریان مداوم علمی در کشور بسیار درخشان بوده است. 

وی ادامه داد:  اگر بنا بر بروز اتفاقات مورد نظردر کشور هستیم باید به سمت علم و دانش همچنین تکریم استادان علمی حرکت کنیم. 

وی بیان کرد: اگر جریان علمی کشور در کنار دفاعی قرار نمی گرفت،  وعده صادق به خوبی انجام نمی گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور