Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌دنبال وقوع زلزله ۵.۹ ریشتری در استان بوشهر برآوردهای اولیه از تخریب آثار تاریخی این استان در حال انجام است و تا کنون گزارشی مبنی بر تخریب آثار تاریخی این استان واصل نشده‌است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ زلزله 5.9 ریشتری پیش از ظهر امروز در عمق 10 کیلومتری، حوالی بندر گناوه استان بوشهر را لرزاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال این زلزله کارشناسان و ارزیابان میراث فرهنگی اقدام به بررسی تخریب‌های احتمالی ناشی از این زلزله در اماکن تاریخی کردند.

پس از بازرسی‌های صورت گرفته مشخص شد، فعلا تخریبی در بناهای تاریخی صورت نگرفته است، البته ارزیابی‌ها شهرستانها و روستاها در حال انجام است و هنوز نمی‌توان به صورت کامل اعلام کرد تمام آثار تاریخی بدون آسیب بوده‌اند.

بررسی‌های قطعی در گناوه خبر از عدم تخریب بناهای تاریخی می‌دهد.

زلزله بوشهر به زیرساخت‌های گردشگری و نفت "گچساران " خسارت جزئی وارد کرداعزام گروه‌های امدادی ستاد اجرایی فرمان امام به مناطق زلزله‌زده گناوهزلزله 5.9ریشتری آسیبی به نیروگاه اتمی بوشهر وارد نکرد

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری بوشهر زلزله استانداری بوشهر زلزله آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر کرم‌زاده در حاشیه بازدید از محورهای تاریخی و گردشگری کاشان در پی وقوع سیل هفته گذشته‌، اظهار داشت: با بازدیدی که از مجموعه‌های جهانی و تاریخی همچون باغ فین کاشان، محله باستانی سیلک و خانه‌های تاریخی بروجردی و عامری‌ها داشتم، می‌توان گفت که کاشان از جذابیت‌های ویژه‌ای برای توسعه پایدار بر محور گردشگری برخوردار است.

وی تصریح کرد: از تمامی محورهای تاریخی که احتمال می‌دهیم در معرض سیل باشد با کمک همکاران اداره کاشان به‌ویژه یگان حفاظت میراث فرهنگی بازدید و خوشبختانه آسیب جدی به بناهای تاریخی وارد نشده است.

کرم‌زاده ادامه داد: با توجه به وجود بیش از سه هزار اثر تاریخی در محدوده شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، نیازمند توجه ویژه به‌خصوص در راستای افزایش اعتبارات مرمتی استان هستیم که در این زمینه عزم جدی با رویکرد جلب همکاری مسئولان در دو سطح ملی و استانی داریم.

کد خبر 6090318

دیگر خبرها

  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود