Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فرزاد حسینی نسب مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: در دوران دانشجویی با مشکلات بسیاری در تهیه مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی روبه‌رو شدم و بر اساس آن تجربیات تلاش کردیم تا دو سامانه آنلاین ایجاد کنیم که در این حوزه به دانشجویان، محققان و صنایع مختلف کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از این پلتفرم‌ها کاربران می‌توانند مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی خود را با قیمت مناسب تهیه کند. یک سامانه مجزا نیز برای ارائه مشاوره به دانشجویان و کمک به تحقیق‌های دانشجویی در حوزه مواد و آزمایشگاه تأسیس شده است.

این فعال دانش‌بنیان بیان کرد: در دوره دانشجویی مجبور بودم برای تهیه مواد شیمیایی و تجهیزات مورد نیاز برای انجام تحقیقات و تکالیف درسی، ساعت‌ها در بازارهایی همچون خیابان جمهوری و ناصرخسرو برای تهیه ملزومات مورد نظر جستجو کنم.

وی،  یکی دیگر از مشکلات خرید به روش سنتی را عدم اطمینان به اصالت مواد شیمیایی خریدار شده عنوان کرد و افزود:در بسیاری اوقات به دلیل عدم اصالت و تقلب در فروش، مواد خریداری شده، معیوب و مشکل دار بود و باعث می‌شد که کل تحقیق و فرایند آزمایش با مشکل مواجه شود.

حسینی نصب ادامه داد:یکی دیگر از مشکلات خرید به صورت حضوری و سنتی، مقدار مواد خریداری شده بود، بطوریکه بسیاری اوقات دانشجو بعنوان مثال تنها به ۱۰ گرم از یک ماده شیمیایی، نیاز داشت، اما به دلیل اینکه بسته‌بندی این ماده یک کیلو گرمی بود، دانشجو مجبور به خرید کل یک کیلوگرم شده و در ادامه فشار مالی متحمل می شد.

حسینی نسب با اشاره به مبانی فکری تأسیس این سامانه‌ها، با اشاره به اینکه، در سامانه فروش آنلاین مواد شیمیایی تمام این مشکلات رفع شده افزود:به طوریکه ضمن تضمین اصالت مواد فروخته،  به هر متقاضی نیز به اندازه نیاز، مواد شیمیایی و تجهیزات فروخته می‌شود و در آینده امکانات این سامانه نیز توسعه خواهد یافت.

برچسب‌ها فروش آنلاین شرکت دانش بنیان نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت داخل پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فروش آنلاین شرکت دانش بنیان فروش آنلاین شرکت دانش بنیان اخبار کنکور مواد شیمیایی و تجهیزات دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان