Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت، در پیامی فرا رسیدن روز ملی آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی را به تمامی آزمایشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در متن پیام قاسم جان بابایی آمده است: بدون شک آزمایشگاه‌ها در حلقه درمان و مدیریت بیماری‌ها نقشی ارزنده ایفا می‌کنند و جامعه بزرگ آزمایشگاهیان با امکان تشخیص به موقع بیماری افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری‌ها را از آن خود نموده و با فداکاری، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این روز‌های سخت که همه در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس کرونا هستیم، این قشر تلاشگر و فداکار بنا به سیاست اصلی خود در کنار سایر همکاران حوزه سلامت کشور با تلاش وصف ناپذیر و شبانه روزی جهت تشخیص سریع و به موقع به منظور مدیریت امن بحران کرونا از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند و نقطه اطمینان تصمیم گیری فرایند درمانی بیماران بوده‌اند.

با آگاهی از وظیفه خطیر دیدبانان تیزبین حیات و سلامت، مقام و منزلت این رشته و اهالی آن را گرامی داشته و صمیمانه تبریکات خود را به محضر ایشان ابراز می‌دارم.

امیدوارم به مدد الهی و همکاری تمامی کادر درمان هرچه زودتر شاهد پیروزی کامل بر این بیماری و سلامتی کامل مردم عزیز کشورمان باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس قاسم جان بابایی آزمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت