Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، تورج همتی مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در نخستین جلسه کارگروه ارزیابی اثرات زیست محیطی امسال که با حضور اعضای کارگروه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد با مروری بر قوانین زیست محیطی استقرار شهرک‌های صنعتی، گفت: موضوع استقرار شهرک صنعتی تا شعاع ۳۰ کیلومتری کلانشهر مشهد منطبق با چارچوب ضوابط زیست محیطی نیست و در حال حاضر ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و انتقال آن‌ها به شهرک‌های صنفی و صنعتی در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او پس از دریافت گزارش مشاوران طرح‌های توسعه شهرک جعبه سازان استان و پروژه خط انتقال برق، افزود: هرگونه توسعه و ایجاد ظرفیت جدید با توجه به تکمیل پتانسیل‌های شهری، صرفا با تمرکز بر حفظ توازن طبیعی و رعایت استاندارد‌های مطرح درحوزه حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به اینکه عدالت صنعتی در محور‌های غرب و شرق کلانشهر مشهد برقرار نیست، ادامه داد: رعایت فاصله اماکن مسکونی از فضا‌های صنعتی حق شهروندان است و صنعتگران و متقاضیان استقرار واحد‌های صنعتی باید با رعایت اصل صداقت، بر مسئولیت اجتماعی خویش و حفظ محیط زیست پایبند باشند.

بیشتربخوانید

ایجاد تصفیه خانه‌های محلی استفاده از ظرفیت فاضلاب‌های محلی است


همتی در این نشست که با حضور نمایندگانی از سازمان‌های مردم نهاد محیط زیست استان برگزار شد طی سخنانی ضمن اشاره به اینکه بارگذاری‌های بیش از حد جمعیتی، صنعتی، خدماتی و حتی کشاورزی مطابق با توان اکولوژیک و ظرفیت‌های زیستی در دشت‌های استان بخصوص دشت مشهد نیست و اینکه این مسأله هنجار‌های زیست محیطی را تهدید و نابود می‌کند، از بی توجهی به مفاهیم آمایش سرزمین گلایه و بیان کرد: به منظور برقراری توازن در بارگذاری جمعیتی و خفظ آبخوان، جهت گیری توسعه در کلانشهر مشهد باید از محور غرب به شرق این کلانشهر تغییر یابد و نظام اقتصادی و اجتماعی متناسب با سیاست‌های سرزمینی باشد.

درادامه این نشست به استناد مصوبه ستاد تدبیر استان با طرح احداث شهرک جعبه سازان استان درقالب شهرک صنفی مشروط به راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب، بازنگری در معرفی مسئول واحد HSE و ارائه ساز و کار نظارتی درخصوص واگذاری اراضی به صنف مربوطه موافقت شد.

 

انتهای پیام//ز.ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تصفیه خانه فاضلاب واحدهای صنعتی محیط زیست زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۲۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست

حجت الاسلام حسین حسین‌زاده در گفت وگو با خبرنگار مهر ضمن تأکید بر اهمیت صیانت از محیط‌زیست به تعریف محیط‌زیست پرداخت و آن را دربردارنده تمام مؤلفه‌های مؤثر بر حیات انسان توصیف کرد و اظهار داشت: محیط‌زیست را در دو سطح محیط پیرامونی زندگی انسان و بسترهای دیگر طبیعت می‌توان دنبال کرد.

وی بر لزوم بازشناسی دقیق الزامات صیانت از محیط‌زیست تأکید و درختکاری و کاشت نهال را از برجسته‌ترین توصیه‌های روایی برشمرد و خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و اله در روایتی می‌فرمایند؛ اگر قیامت فرارسد و در دست یکی از شما نهالی باشد، چنانچه بتواند برنخیزد تا آن را بکارد، باید آن را بکارد.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده با بیان این که کاشت نهال و توسعه فرهنگ درخت‌کاری باید مورد اهتمام همگان از جمله ائمه جمعه قرار گیرد، اظهار داشت: دعوت به همکاری گروه‌های مختلف مردمی با منابع طبیعی در روز درختکاری از جمله مؤلفه‌های مؤثر بر ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست است.

وی در ادامه تبیین برخی دیگر از مصادیق صیانت از محیط‌زیست به موضوع مهم آب اشاره کرد و اذعان داشت: پرهیز از کثیف و تباه سازی آب و دوری از آزار و اذیت حیوانات از سفارش‌هایی مبانی دینی است؛ چرا که همگان در برابر زمین، سرزمین و حیوانات مسئول هستیم و این مهم باید موردتوجه عموم جامعه قرار گیرد.

امام‌جمعه امامزاده عبدالله به مسئولیت گفتمانی ائمه جمعه در مواجهه با محیط‌زیست اشاره نمود و اذعان داشت: نیاز است تا ائمه جمعه در تمام مشارکت‌های عمومی و تخصصی عرصه محیط‌زیست حضوری فعال و جهادی داشته، میدان‌دار عرصه جهاد تبیین و فرهنگ‌سازی باشند.

وی به زیبایی‌های حضور ائمه جمعه در مناسبت‌های مختلف به‌ویژه عرصه صیانت از حیوانات و جمع‌آوری پسماند از محیط‌زیست اشاره نمود و خاطرنشان کرد: توجه متقابل به ظرفیت‌های موعظه و کارگاه بهترین راهکار جهاد تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ زیبای مدیریت پسماند و صیانت از محیط‌زیست است.

حجت‌الاسلام حسین‌زاده تصریح کرد: ائمه جمعه ضمن تبیین مباحث دینی و اجتماعی باید پرچم‌دار میدان‌های فرهنگ‌ساز بوده ورود علمی و عملی به فرهنگ‌سازی داشته باشند.

کد خبر 6087540

دیگر خبرها

  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • معرفی ۳۶۷ متخلف زیست محیطی به مراجع قضایی آذربایجان غربی
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند