Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، حمید چوبینه درباره صحبت های رئیس شورای اسلامی مبنی بر لزوم تأمین واکسن برای کارکنان پرخطر مدیریت شهری گفت: تامین واکسن نیاز به مصوبه شورای شهر و تخصیص اعتبار لازم توسط این نهاد دارد تا پس از آن این مسأله از طریق ستاد شهرداری تهران به شرکت شهر سالم ابلاغ شود و امکان انجام قانونی کار از طریق پیشنهاد شفاهی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه البته اقدامات مقدماتی و پیگیری های اولیه از طرف شرکت شهر سالم در این خصوص انجام شده است،افزود: مکاتباتی با وزارت بهداشت صورت گرفته و درخواست های اولیه برای خرید واکسن ارائه شده است که بعد از ابلاغ ستاد شهرداری و تخصیص اعتبار از سوی شورا می‌توانیم با دلگرمی بیشتری پیگیری ها را از دولت دنبال کنیم.

چوبینه درباره میزان اعتبار مورد نیاز برای انجام واکسیناسیون در شهرداری نیز گفت: میزان اعتبار بستگی به این دارد که چه میزان از همکاران در شهرداری تحت پوشش قرار می گیرند. البته پیشنهاد شرکت شهر سالم این است که واکسیناسیون برای کارکنان شهرداری و بازنشستگان و خانواده های آنان و همچنین کارگران پیمانکاری که در معرض خطر هستند در نظر گرفته شود که در مجموع جمعیتی حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر را شامل می شود که این مساله حتی می‌تواند باری را از روی دوش دولت نیز بردارد.

چالش‌های بخش خصوصی برای خرید واکسن

مدیرعامل شرکت شهر سالم در ادامه درباره اولویت بندی ها برای دریافت واکسن در صورت فراهم شدن شرایط خرید آن نیز عنوان کرد: افرادی که در حوزه‌های پسماند و بهشت‌زهرا تاکنون واکسن دریافت نکرده‌اند، کارکنان شهر سالم، فروشگاه‌های شهروند، کارکنان میادین میوه و تره بار، آتش نشانی، کارکنان خدماتی و پشتیبانی، بازنشستگان بالای ۵۰ سال و کسانی که به بیماری‌های زمینه‌ای و خاص مبتلا هستند را می توان در اولویت قرار داد.

او شرط بعدی تامین واکسن را همکاری دولت عنوان کرد و افزود: بخش های خصوصی برای ورود به فرایند خرید واکسن با چالش‌های زیادی مواجه می‌شوند و از آنجا که پیش فروش واکسن ها در دنیا انجام شده، واکسن برای شرکت‌های خصوصی باید از طریق واسطه ها تامین ‌شود، بنابراین بحث اختلاف قیمت به وجود می‌آید و از طرف دیگر بسیاری از واسطه‌ها نیز نمایندگی دولت را شرط فروش و در اختیار قرار دادن واکسن مطرح می‌کنند، بر همین اساس دولت و وزارت بهداشت باید تسهیل کننده شرایط ورود بخش خصوصی در موضوع خرید واکسن باشند.

نظارت دولت برای جلوگیری از مافیای واکسن

چوبینه اضافه کرد: همچنین دولت باید نظارت لازم را برای جلوگیری از تشکیل مافیا داشته باشد و بسترهای قانونی و نظارتی را در بحث وارد کنندگان، توزیع کنندگان و دریافت کنندگان فراهم کند تا سلامت مردم وجه المصالحه موضوعات اقتصادی قرار نگیرد.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در ادامه با تاکید بر اینکه در شرایط مصیبت بار و پیک وحشتناک بیماری کرونا قرار داریم و باید پروتکل های بهداشتی را بیشتر از گذشته رعایت کنیم، گفت: میزان مراجعات افراد به درمانگاه های شهر سالم حدوداً سه برابر شده و تقریبا ۲۰ درصد از مجموع کسانی که برای تست مراجعه می کنند، مبتلا به کرونا هستند.

بر اساس این گزارش محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در جلسه علنی این شورای صبح یکشنبه-۲۹ فروردین ۱۴۰۰-  از مدیریت شهری خواست که با توجه به موافقت رییس جمهوری برای تامین واکسن توسط دستگاه های عمومی و خصوصی، شرکت شهر سالم در این حوزه ورود کرده و کارکنان پرخطر مدیریت شهری را در اولویت واکسیناسیون قرار دهد.

کد خبر 595866 برچسب‌ها شهرداری واکسن واکسیناسیون مدیریت شهری واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری واکسن واکسیناسیون مدیریت شهری واکسن کرونا شرکت شهر سالم مدیریت شهری خرید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۲۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  شهرکی میزان نفوذ بذر اصلاح شده در مزارع را حدود ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: سالیانه بین شش تا هفت هزار تن بذر در فصل کشت مورد نیاز کشاورزان سیستان وبلوچستان است و در حال حاضر علاوه بر بذر تولیدی استان، از سایر استان‌ها نیز بذر گندم وارد میکنیم.
وی گفت: با همراهی مراکز تحقیقات، ارقام اصلاح شده که مقاوم به تنش،‌های محیطی است و عملکرد بالایی دارند برای کشت در منطقه به کشاورزان معرفی می شود.
 شهرکی با اشاره به اینکه از ابتدای فصل برداشت گندم در سال زراعی جاری تاکنون کشاورزان شش هزار و ۱۰۰ تن گندم به مراکز خرید تحویل داده اند بیان داشت امسال ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان وبلوچستان به کشت گندم اختصاص یافته که با مشارکت کشاورزان، ۳۱هزار و ۲۰۰ هکتار حدود ۹۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان تحت پوشش کشت قراردادی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی است.
معاون سازمان جهادکشاورزی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند

دیگر خبرها

  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • امید تازه در پروژه ۱۰ساله لرستان/ برج‌های دوقلو احیا می‌شود؟
  • خودکفایی درتولید بذرگندم درسیستان وبلوچستان،اولویت جهادکشاورزی
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • آغاز واکسیناسیون زائران حج تمتع ۱۴۰۳ در خراسان رضوی 
  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • امروز آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • امروز؛ آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسه نوبت اول کنکور سراسری
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید