Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص کودک گفت:کودکانی که تحت شیمی درمانی هستند باید روزانه هشت لیوان مایعات مصرف کنند.

به گزارش برنا؛ به نقل از سیناپرس، دکتر علی صباغ  اظهار کرد: کودکانی که تحت شیمی درمانی هستند باید روزانه هشت لیوان مایعات مصرف کنند.

او افزود: این کودکان برای جلوگیری از ایجاد تهوع بهتر است حجم آب مصرفی را به صورت اندک اندک و جرعه جرعه بنوشند تا دچار تهوع نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص ادامه داد: مادران در برخی موارد از خشکی دهان کودکانشان شکایت می کنند، در حالیکه امر شیمی درمانی موجب خشکی دهان کودکان و در برخی موارد بروز زخم ها در داخل دهان می شود که در این شرایط مادران باید دهان کودکان خود را با دهان شویه مناسب شست و شو دهند.

او تصریح کرد: مادران می توانند دهان شویه خانگی تهیه کرده و در طول روز از این دهان شویه استفاده کنند، به گونه ای که چهار لیوان آب را جوشانده و مقدار کمی نمک و جوش شیرین به آن اضافه کنند و در دهان کودک را با آن شست  وشو دهند.

صباغ خاطرنشان کرد: در مواردی که دهان کودک زخم نیست مادران می توانند برای طعم دار کردن آب مصرفی کودکان از طعم دهنده هایی که طعم آب را تغییر می دهد استفاده کنند.

او بر استفاده  از غذاهای آب دار برای رفع خشکی دهان کودکان تحت شیمی درمانی تاکید کرد و گفت: غذاهای این کودکان نباید گرم باشد بنابراین مادران و مراقبین آنها باید غذاهای این کودکان را با دمای اتاق هم دما کنند.

این متخصص  در پایان یادآور شد: در حد امکان والدین این کودکان باید از خوراندن غذاهای شور، پر چرب و شیرین به آنها خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرطان شیمی درمانی خشکی دهان شیمی درمانی دهان کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت:پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با هدف 《افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه》 برگزار می‌شود.
اعرابی افزود:شعار‌های این پویش؛ ۱۷ اردیبهشت «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و ۱۹ اردیبهشت «نقش سازمان‌های دولتی و نهاد‌های مردمی در سلامت دهان و دندان»، تعیین شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • راهپیمایی جمعی از کودکان و مادران قمی در هفته سلامت و زمین پاک
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد