Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از سازمان آموزش و پرورش استثنایی؛ آقای سید جواد حسینی افزود: اولین مسئله این دانش آموزان با نیازهای ویژه در مناطق روستایی، عشایری و کم‌برخوردار، نبود مدرسه است.

وی ادامه داد: در بسیاری از مناطق مدرسه، ویژه استثنایی وجود ندارد، بنابراین در این مکان‌ها با روش روستا مرکزی و تامین ایاب و ذهاب دانش آموزان به نزدیکترین مدرسه محل سکونت برده می‌شوند و در آنجا تحصیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: همچنین در مکانی که مدرسه مخصوص این دانش آموزان وجود ندارد، کلاس‌های تخصصی دایر می‌شود و در مکانی که این امکان هم وجود ندارد به شکل مدارس عادی تلفیقی فراگیر با استقرار معلم رابط آموزش دانش‌آموزان دنبال می‌شود.
آقای حسینی اضافه کرد: همچنین در برخی از مکان‌ها از آموزش انفرادی (آی‌ای پی) استفاده می‌شود. آی‌ای پی روشی است که در دوران کرونا باعث شده بیشتر از آن بهره‌گرفته شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آی‌ای پی یا آموزش انفرادی یکی از توانمندی‌های نظام تعلیم و تربیت است که باید تقویت شود. در این راستا معلمان باید آموزش آی‌ای پی را انجام دهند و به صورت فردی نیازهای دانش آموزان را با انعطاف روش‌ها انجام دهند. آموزش انفرادی معلولین IEP (Individualized Education Program) نامیده می‌شود که باید برای هر دانش آموز طراحی شود.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: معلمان بسیاری برای دانش‌آموزان استثنایی مناطق عشایر، روستایی و کم‌برخوردار از روش آموزش انفرادی بهره می‌گیرند.

آقای حسینی افزود: تمام خدمات توانبخشی، مراکز مشکلات ویژه، درون و برون مدرسه‌ای با ضریب بیشتر از دانش آموزان شهری، برای دانش آموزان استثنایی مناطق روستایی، عشایر و کم‌برخوردار ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1093467 برچسب‌ها آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنائی روستاها و عشایر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان استثنائی روستاها و عشایر آموزش و پرورش استثنایی آموزش انفرادی دانش آموزان آی ای پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم آموزش و پرورش را کانون اصلی حرکت به سمت حیات طیبه و به فرموده مقام معظم رهبری، سنگ بنای کشور در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش مزرعه آینده کشور است، هرآنچه در نظام تعلیم و تربیت کاشته شود در آینده همان درو می‌شود، نگاه و رویکرد ما در مدارس توجه به منویات مقام معظم رهبری بوده و دکترین حرکت ما سند تحول بنیادین است.
ابوالقاسم اکبری با اشاره به اینکه رویکرد نظام اسلامی، تحقق عدالت آموزشی است گفت: ۴۸.۵ درصد مدارس استان در روستا‌ها دایر است و پراکندگی روستا‌ها سبب شده تا ۱۸ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم فعال شود.
۱۴ هزار معلم در ۲ هزا و ۶۱ مدرسه خراسان شمالی ۱۹۳ هزار دانش آموز را زیر نظر داشته و به تدریس مشغول هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان