Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان ری از شکل گیری انسجام میان دستگاه های مختلف برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان ری خبر داد و گفت: با مدیریت، سلامت و تعهد کاری اعضای ستاد ساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان ری، در ایام پایانی سال ۱۳۹۹ و ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ ساخت و ساز های غیر مجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی بصورت مطلوبی کنترل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین توکلی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در سطح شهرستان ری گفت: قطعا راه اندازی سامانه صدور مجوز توسط دولت حرکتی تاثیرگذار برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و تغییرکاربری ها بوده است. در حقیقت در راستای کاهش ساخت و ساز غیرمجاز با تغییر لایحه قانون حفظ کاربری اراضی زراعی توسط دولت، برای سودجویان و متخلفان ساخت و ساز های غیر مجاز، جرم انگاری و مجازات لحاظ شده است.

وی افزود: به حمدالله امروز با ایجاد تعامل بین بخشداران، شهرداران، اداره جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و از همه مهمتر دستگاه قضایی شاهد انسجام و یکصدایی در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در سطح شهرستان ری هستیم.

وی ادامه داد: البته دستگاه های اجرایی باید در کنار جلوگیری و پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، تحقق شعار سال را نیز در اولویت کار قرار دهند و هر جا که لازم باشد روند تولید را تسهیل کنند.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به روند ساخت و سازهای غیر مجاز توسط افرادی سودجو در برخی شهرها تاکید کرد: این روند باید با جدیت دستگاه های اجرایی رصد و با نظارت های مستمر آنان متوقف و از هر گونه تغییر کاربری اراضی زراعی و تخریب و تعرض به اراضی ملی جلوگیری شود. با مدیریت، سلامت و تعهد کاری اعضای ستاد ساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان ری، در ایام پایانی سال ۱۳۹۹ و ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ ، ساخت و ساز های غیر مجاز و تغییر کاربری اراضی زراعی بصورت مطلوبی کنترل شد و امیدواریم این روند اثربخش ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانداري تهران فرمانداری شهرستان ری ساخت و ساز غیرمجاز مجاز و تغییر کاربری اراضی تغییر کاربری اراضی زراعی ساخت و سازهای غیرمجاز ساخت و ساز غیر مجاز شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند