Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخورداری اظهار کرد: توان هسته ای ایران یک عامل قدرت و بازدارندگی در برابر غرب محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفت‌وگو با موضوع عوامل محدود کننده چانه زنی ایران در برابر غرب و با حضور یاسر برخورداری، قائم مقام و معاون علمی و پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام به روی آنتن رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر برخوردای با اشاره به روند طولانی مذاکرات هسته ای که بیش از 18 سال به طول انجامیده است، گفت: صحنه و محتوای فرآیند مذاکرات هسته ای برای کسی ناآشنا نیست و سطوح میانی جامعه نیز با آن پیوند خورده است زیرا نتایج ملموسی با گوشت و پوست خود از این رهگذر درک کرده است.

وی با یادآوری این اصل دیپلماسی که سیاست خارجی یک کشور باید در خدمت منافع آن کشور باشد، اظهار کرد: طبیعتاً همیشه مسئولین وزارت خارجه باید سیاستی را در پیش بگیرند که باعث تقویت راهبرد های کشور شود و در نهایت خروجی آن در زندگی مردم عادی به منصه ظهور برسد.

قائم مقام و معاون علمی و پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام مهم ترین عامل قدرت در مذاکرات هسته‌ای را توان هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران دانست و عنوان کرد: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد اهداف صلح آمیز هسته ‌ای سبب شده است ایران به عنوان یکی از کشورهای توانمند در حوزه هسته ‌ای مطرح شود و این توان در عالم سیاست به یک کارت بازی تعبیر می شود که یک عامل بازدارنده و شاخصه قدرت محسوب می شود.

وی با اشاره به ادعای برخی افراد دولتی مبنی بر این که به واسطه برجام سایه جنگ از کشور برداشته شد، اظهار کرد: سایه جنگ زمانی برداشته می ‌شود که یک کشور دارای ابزار قدرت و عوامل بازدارنده باشد و اگر چنین توانی در اختیار کشوری نباشد، وقوع جنگ در آن کشور یک امر حتمی است.

برخورداری با تصریح بر اینکه آمریکا به کمک بازی با الفاظ در مذاکرات، اهداف خود را پیش می‌برد به نزدیک بودن برگزاری انتخابات در ایران اشاره و بیان کرد: دولت در مذاکرات باید احتیاط کامل را به کار برد، زیرا هرگونه قرارداد و معاهده ای که در زمینه برجام ایجاد شود دولت بعدی را متعهد می کند.

قائم مقام و معاون علمی و پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره اثرات اقتصادی برجام اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در سال 2018 بیش از 18 میلیارد یورو با 28 کشور اروپایی روابط تجاری داشت که نیم درصد از کل تجارت اتحادیه اروپا را شامل می‌شد، اما بعد از خروج آمریکا از برجام و تحمیل فشار حداکثری، این تجارت 18 میلیارد یوروئی با سقوط آزاد به 5 میلیارد رسید و همچنان این روند کاهشی به شدت ادامه دارد.

وی در عین حال اشاره کرد: با وجود کاهش در روابط تجاری با اروپا، روابط تجاری و اقتصادی با بعضی از کشورهای همسایه به ویژه عراق افزایش یافته است زیرا منافع مشترکی ایجاد شده است که حتی با تحریم نیز نمی توان آن ها را لغو کرد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان انرژی هسته ای انرژی اتمی انرژی هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۷۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه با اشاره به زیان‌بار بودن پیروزی کامل روسیه در اوکراین، مدعی شد که این اتفاق مسکو را قادر می‌سازد تا موشک‌هایش را درست پشت دروازه‌های اتحادیه اروپا مستقر کند.

ماکرون در گفت‌وگو با «لاتریبیون» بار دیگر با حمایت از سیاست «ابهام راهبردی» در قبال روسیه، این کشور را «دشمن» خواند و گفت که چنین سیاستی، نمایش قدرت بدون «ارائه جزئیات درباره ابزار بازدارندگی» است!

وی همچنین گفت: ایجاد محدودیت‌های تئوری، ضعف تلقی می‌شود و باید رویت‌پذیری این محدودیت‌ها را حذف کنیم زیرا این اقدام، بازدارندگی ایجاد می‌کند.

به گفته ماکرون، اوکراین برای امنیت فرانسه اهمیت دارد زیرا این کشور در فاصله تنها یک هزار و ۵۰۰ کیلومتری از مرزهای پاریس واقع شده است.

رییس جمهور فرانسه مدعی شد: اگر روسیه پیروز شود، بلافاصله امنیت در رومانی، لهستان، لیتوانی و کشور ما از بین خواهد رفت. قابلیت و بُرد موشک‌های بالستیک روسیه، همه ما را در معرض خطر قرار می‌دهد.

اظهارات و ادعاهای ماکرون یک ماه پس از آن مطرح شده است که او گفته بود «کشورهای غربی قانونا باید این سوال را از خود بپرسند که اگر قرار به پیشروی روس‌ها در خط مقدم جبهه باشد و اوکراین درخواست بدهد، آیا باید به کی‌یف نیرو اعزام کنند؟»

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، اظهارات ماکرون را «بسیار مهم و خطرناک» و مدرک دیگری دال بر مشارکت مستقیم پاریس در جنگ است.

کد خبر 6097268

دیگر خبرها

  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • کیف قاپی خشن در استانبول + فیلم | مقاومت زن را در برابر مشت‌های سنگین سارق ببینید | پلیس با تمام توان دنبال دستگیری سارق است
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی
  • فارین پالیسی: ایران و متحدانش بازدارندگی اسرائیل را نابود کردند
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟