Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان در شرایطی که به فصل بررسی پروژه های عمرانی شهرستان کبودراهنگ و برنامه ریزی برای چگونگی تشکیل کمیته های برنامه ریزی و تقسیم اعتبارات سال ۱۴۰۰ نزدیک می شویم، کبودراهنگ به علت نبود معاون هماهنگی و امور عمرانی فرماندار، در این فاز دچار مشکل خواهد شد و هنوز برای این موضوع چاره ای اندیشیده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط و با توجه به اهمیت ریل گذاری صحیح با شناخت کامل از منطقه برای سال جاری، آیا بهتر نبود که این تغییرات و جا به جایی ها در پست ها به بعد از برگزاری کمیته برنامه ریزی موکول شود.

در سال های اخیر آنچه بیش از گذشته شهرستان را دچار بحران کرده، عدم شناخت کافی از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در منطقه و نبود برنامه صحیح و مدوّن برای توسعه پایدار در شهرستان و مهمتر از همه غیربومی بودن اکثر مدیران ادارات شهرستان کبودراهنگ است.

اداره و مدیریت شهرستانی که تنها یکی از بخش های آن(مثلاً بخش گل تپه) وسعتی برابر شهرستان اسدآباد دارد، وجود نیروهای جوان و توانمند را می طلبد و نیاز است مدیران استان نگاه خود را برای عزل و نصب نیروهای پا به سن گذاشته برای مدیریت شهرستان کبودراهنگ تغییر دهند چراکه جامعه کنونی نیازمند افرادی با علم و فناوری و نشاط کاری است.

البته منظور از موارد ذکر شده ناتوانی و یا کم سوادی مدیران کنونی نیست اما نباید موضوع جوان گرایی را که دست اندرکاران و سران کشور نیز قبول دارند و بارها مطرح کرده اند، نادیده گرفت که مردم شهرستان کبودراهنگ نیز با اتکا بر نظرات بزرگان کشور انتظار دارند نیروهای جوان با علم و با نشاط در کنار تجربه مدیران کنونی بر شهرستان مدیریت کنند.

در حال حاضر استفاده صحیح از بازه زمانی کمیته برنامه ریزی مهمترین اصل در بودجه ریزی سالیانه بوده و این امر به طور قطع تأثیر بسزایی در اجرای دقیق پروژه های عمرانی خواهد داشت این در حالیست که مدیریت بر شهرستان کبودراهنگ بسیار سنگین تر از آن است که پستی در بزرگترین شهرستان استان خالی بماند.

پست معاونت عمرانی فرماندار کبودراهنگ تا کی باید خالی باشد؟! از مسئولان امر تقاضا داریم هر چه سریع تر نسبت به انتصاب معاون هماهنگی و امور عمرانی فرمانداری اقدام کنند تا شهرستان، بیش از پیش متضرر نشود.

یادداشت از: پروین سلیمی‌بینا، خبرنگار ایسنا

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها عزل و نصب فرمانداري برنامه ريزي بودجه پروژه عمراني شهرستان کبودراهنگ برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۸۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/کردستان رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و گفت: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

اکبر محمدی صبح امروز ۸ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار کرد: برنامه رشد اقتصادی استان براساس شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) ابلاغی مقام معظم رهبری باید با محوریت استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی، نیروی جوان تحصیل‌کرده و شرکت‌های دانش‌بنیان و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و در جهت تحقق احکام برنامه تهیه و اجرا شود.

 وی، افزود: شیوه‌های و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان و ظرفیت‌های اشتغال‌زایی در استان از جمله در حوزه صنایع دستی و گردشگری به منظور حمایت و تأمین مالی مشاغل خرد، شناسایی و با هدف بهبود فضای کسب و کار در برنامه رشد اقتصادی استان مورد توجه خاص قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، به راهکارهای تحقق و اجرای مناسب راهبرد شعار سال هم اشاره کرد و ادامه داد: در مولفه مهم سطح عملیاتی باید به ساختار هنجاری (نظریه حکمرانی)، نهادی، سطح اجتماعی و مشارکت پذیری و مردم و مطالبه گری و توانایی اجرایی عملی نهادها و کارگزاران در اجرای سیاست توجه کرد.

محمدی عنوان کرد: فشار اقتصادی بر مردم، دولتی بودن ساختار اقتصادی از ضرورت‌های بنیادین در تحقق شعار سال است و هر الگویی باید منجر به تولید و افزایش ثروت و رفع تبعیض و محرومیت شود.

 وی‌ به ساختارهای مورد نیاز در تحقق شعار سال هم اشاره کرد و گفت: ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال باید مورد توجه قرار گیرد. رشد تولید با مشارکت مردم اصلی‌ترین برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به منظور اجرای شعار سال است.

وی خاطرنشان کرد: تعیین مسائل مهم و اولویت های استان، تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، تدوین برنامه عملیاتی بر اساس محتوی مدل مفهومی، طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه و انعقاد تفاهم نامه چهار جانبه استاندار، سازمان، رئیس دستگاه و دستگاه ناظر از برنامه عملیاتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به منظور تحقق شعار سال است.

وی اعلام کرد که شورای برنامه ریزی استان در سال گذشته در مجموع ۳۴ دستور کار با ۱۰۰ مصوبه داشته که بیش از ۷۰ درصد آن اجرایی شده و ۳۰ درصد هم در حال اجراست.

محمدی خاطرنشان کرد: ۵ مصوبه از این تعداد مربوط به کارگروه آموزش، پژوهش و نوآوری، ۳۰ مصوبه کارگروه امور زیربنایی، ۳۹ مصوبه کارگروه اقتصاد، اشتغال و سرمایه‌گذاری، ۴ مصوبه کارگروه خانواده و ۲۲ مصوبه فرابخشی بوده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور