Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:03:37 GMT

چالش‌های زوج فضانورد برای رفتن به فضا

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۸۸۹۰

چالش‌های زوج فضانورد برای رفتن به فضا

سال گذشته "باب بهنکن" فضانورد ماموریت "دمو-۲" زمین را به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی ترک کرد، حال قرار است همسر او "مگان مک آرتور" فضانورد ماموریت "کرو-۲" پنجشنبه زمین را ترک کرده و برای مدتی از پسر کوچک‌شان دور بماند.

به گزارش ایسنا، بهار سال گذشته فضانوردان ناسا به نام‌های "باب بهنکن" و "مگان مک آرتور" پسرشان را به مرکز پرتاب موشک فالکون۹ اسپیس ایکس بردند تا پرتاب آن به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی را مشاهده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها می‌خواستند که او غرش موتورهای موشک را احساس کند و صدای آن را بشنود.

پس از آن پسر آنها "تئو" که در آن زمان شش ساله بود با پدرش خداحافظی کرد و بهنکن به فضاپیمای کرو دراگون اسپیس ایکس رفت تا اولین فضاپیمای تجاری سرنشین دار جهان را هدایت کند. در این ماموریت که  "دمو-۲"(Demo-۲) نام داشت، کپسول "دراگون" سوار بر موشک "فالکون ۹" شرکت اسپیس ایکس دو تن از فضانوردان ناسا به نام‌های "داگلاس جی. هارلی"(Douglas G. Hurley) و "روبرت ال. بهنکن "(Robert L. Behnken) را به فضا برد و آنها ۹ هفته در آنجا ماندند.

اکنون مک آرتور در حال آماده شدن برای هدایت همان سفینه فضایی در مأموریتی به نام "کرو-۲" است و قرار است این عملیات روز پنجشنبه انجام شود.

مک آرتور برای کمک به تعمیر تلسکوپ فضایی هابل قبلاً یک بار به فضا رفته بود اما هرگز پا به ایستگاه فضایی نگذاشته است. او گفت که برای این ماموریت بسیار هیجان زده است اما هنوز هم برای تئو که این ماه ۷ ساله می‌شود، داشتن والدین فضانورد کار آسانی نیست.

بهنکن اخیراً به مجله پیپل گفت: در ابتدا او درباره این موضوع بسیار ناراحت بود و می‌گفت: من نمی‌خواهم با موشک پرتاب شوید. اما بعد از اینکه او یکی از این پرتاب‌ها را مشاهده کرد با رفتن من و مادرش کنار آمد اما به شرط آنکه خودش نیز پس از مادرش به آنجا برود. البته من نمی‌دانم که آیا می‌توانیم چنین کاری را برای او انجام دهیم یا خیر. مک آرتور نیز در این باره گفت: در کوتاه مدت جدا بودن بزرگترین چالش است.

یکی از سخت‌ترین کارها تماشای این است که شخصی که شما عاشقش هستید به فضا می‌رود. این بسیار دشوارتر از این است که خودتان در موشک واقعاً این کار را انجام دهید. شما آموزش می‌بینید و برای انجام مأموریت آماده هستید اما هنگامی که تماشا می‌کنید فقط یک تماشاچی هستید و هرچه که رخ دهد نیز نمی‌توانید کاری کنید.

موضوعی که شرایط را دشوارتر می‌کرد این بود که مشخص نبود که بهنکن و هارلی چه مدت در ایستگاه فضایی می‌مانند. یکی از چالش‌های بزرگتر این بود که باید به این سوال که پدر چه زمانی به خانه می‌آید پاسخ داد.

در حالی که بهنکن در فضا بود، مک آرتور و تئو اغلب می‌توانستند تلویزیون ناسا را روشن کرده و او را در ایستگاه فضایی بین‌المللی شناور ببینند. آنها هر روز از خانه خود در هیوستون با او تماس می گرفتند. بهنکن اغلب می‌خواست قبل از خواب صحبت کند اما مشکل اختلاف زمانی نیز مطرح بود چرا که در آن زمان تازه مدرسه تمام می‌شد. بنابراین یافتن زمان مناسب که در آن واقعاً می‌توانید با یکدیگر ارتباط برقرار کنید بخشی از این چالش است.

آنها همچنین سعی کردند به صورت ویدئویی چت کنند اما فهمیدند که تئو نمی‌تواند یک ساعت تمام صحبت کند بنابراین مک آرتور گفت برای این مأموریت مکالمات ویدئویی آنها کوتاه و ۱۵ یا ۲۰ دقیقه خواهد بود.

زمانی که بهنکن هنوز در فضا بود، مک آرتور شروع به آموزش برای مأموریت خود کرد و پیش از انجام این کار از یک پرستار برای نگهداری پسرش کمک گرفت. سپس سرانجام همسرش پس از سه ماه به زمین بازگشت. آن زمان بود که مک آرتور برای آموزش خود مجبور شد تمرین‌های خود را شروع کند.

احتمالا مدت حضور مک‌آرتور در ایستگاه فضایی بین‌المللی حتی بیشتر از زمان بهنکن خواهد بود. بهنکن و مک‌آرتور در سال ۲۰۰۰ وقتی هر دو در کلاس فضانوردان آن سال آموزش می‌دیدند با هم در ناسا ملاقات کردند و هشت سال بعد درست قبل از اینکه مک آرتور اولین سفر خود را به فضا انجام دهد، ازدواج کردند. مک آرتور گفت: پسرم گفته است که قرار است به ماه برود. من از او سوال کردم آیا مامان را هم با خودت خواهی برد؟ او گفت :حتما

نکاتی درباره سفر بهنکن به فضا

بهار سال گذشته میلادی کپسول سرنشین دار "دراگون" متعلق به شرکت "اسپیس ایکس" به سمت "ایستگاه فضایی بین‌المللی" پرتاب شد و ناسا بالاخره موفق شد پس از سال ۲۰۱۱ میلادی، دو تن از فضانوردان خود را از خاک آمریکا به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام کند. در این ماموریت که "دمو-۲"(Demo-۲)  نام داشت، "داگلاس جی. هارلی"(Douglas G. Hurley) و "روبرت ال. بهنکن"(Robert L. Behnken) به فضا اعزام  شدند.

نکاتی درباره سفر مک آرتور به فضا

در ماموریت کرو-۲ فضانوردان ناسا شین کیمبرو(Shane Kimbrough) و مگان مک‌آرتور(Megan McArthur) به همراه آکی‌هیکو هوشیده(Akihiko Hoshide)، فضانورد آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن(JAXA) و توماس پسکه(Thomas Pesquet) فضانورد آژانس فضایی اروپا(ESA)حضور دارند. این ماموریت پنجشنبه انجام خواهد شد. اکنون موشک کرودراگون اسپیس ایکس در جایگاه پرتاب در فلوریدا قرار دارد و فضانوردان ماموریت کرو-۲ در حال آماده شدن برای پرتاب روز پنجشنبه ساعت ۶:۱۱ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۴:۴۱به وقت تهران) هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ايستگاه فضايي بين المللي کپسول دراگون ناسا ایستگاه فضایی بین المللی اسپیس ایکس مک آرتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین شکری*، طی یادداشتی مأموریت ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را پیگیری بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دانست.

متن یادداشت به شرح زیر است؛

« حوزه حمل‌ونقل سهم قابل‌توجهی از توسعه اشتغال و رونق اقتصادی هرکشور را به خود اختصاص داده است. ما در ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری مأموریت داریم تا در بخش‌های مختلف حمل‌و‌نقل هوایی، جاده‌ای، ریلی، دریایی، فضایی و فعالیت‌های دانش‌بنیان مرتبط با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه را پیگیری کنیم و درحوزه‌های مرتبط نظیر خودروهای الکتریکی واحتراقی، طراحی وساخت هواپیما، بالگرد، پهپاد، تجهیزات فرودگاهی، ماهواره و ماهواره‌بر، شناور، واگن مترو و... در تعامل و هم‌افزایی با دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط مشارکت کنیم.

از جمله برنامه‌های ستاد می‌توان به ایفای نقش حداکثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری، فناوری و ایجاد ظرفیت و برنامه‌ریزی برای ارتقای سهم اقتصاد دانش‌بنیان در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با رویکرد مشارکت حداکثری ذی‌نفعان خصوصی و دولتی، تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی جهت بهینه‌سازی و تنوع‌بخشی به سبد حوزه صنعت حمل‌و‌نقل کشور و حل نیازهای این حوزه با تمرکز بر داخلی‌سازی اقلام راهبردی و ارزبر، ارائه برنامه و پیاده‌سازی پروژه‌های اقتصادمحور، پیشران و راهبردی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با کلیه نهادهای حاکمیتی، سازمان‌های مرتبط دولتی و بازیگران بخش خصوصی با نگاه بلندمدت اشاره کرد.

در افق پیش روی ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی در زمینه خودرو، توسعه اقتصاد دانش‌بنیان این حوزه با راهکارهای فناورانه به‌ویژه دربخش صنعت حمل‌و‌نقل الکتریکی و خودران از دغدغه‌های اصلی به‌شمار می‌رود. همچنین ارتقای مشارکت نخبگان در شناسایی و حل مسائل حوزه حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی با همکاری تنگاتنگ سایر ارکان تصمیم‌ساز، تصمیم‌گیر و اجرایی دولتی و خصوصی، هم‌افزایی فعالیت‌های مرتبط با حوزه هوایی و هوانوردی و نظارت بر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان صنایع مربوط در سطح کشور از جمله برنامه‌های ستاد خواهد بود.»

* دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ و‌ نقل پیشرفته و فضایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • ژابی آلونسو: برای رسیدن به فینال بازی بزرگی با رم داریم
  • کشف شمشیر کمیاب ۱۰۰۰ ساله
  • کشف شمشیر کمیاب هزار ساله در اسپانیا
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود