Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- در شب گذشته 275 هزار و 306 نفر در هند به ویروس کرونا مبتلا شده و همچنین 1625 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
 گزارش خبرگزاری آریا، پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 142 میلیون و 17 هزار و 767 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 3 میلیون و 33 هزار و 3 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 120 میلیون و 554 هزار و 767 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 43 هزار و 174 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 32 میلیون و 404 هزار و 454 نفر رسیده است؛ تاکنون 581 هزار و 61 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 275 هزار و 306 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 15 میلیون و 61 هزار و 919 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تاکنون 178 هزار و 793 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
کشور برزیل به‌‌ عنوان سومین کشور جهان با افزایش 42 هزار و 937 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 13 میلیون و 943 هزار و 71 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 373 هزار و 442 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌‌اند.
کشورهای فرانسه، روسیه، انگلیس، ترکیه و ایتالیا نیز به ‌ترتیب با 5 میلیون و 289 هزار و 526، 4 میلیون و 702 هزار و 101، 4 میلیون و 387 هزار و 820، 4 میلیون و 268 هزار و 447 و 3 میلیون و 870 هزار و 131 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.
همچنین کشورهای اسپانیا با 3 میلیون و 407 هزار و 283 مبتلا و آلمان نیز با 3 میلیون و 151 هزار و 30 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.
از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، هند و برزیل به‌‌ترتیب با 24 میلیون و 961 هزار و 229، 12 میلیون و 953 هزار و 821 و 12 میلیون و 391 هزار و 599 نفر بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

درخواست اتحادیه اروپا برای رفع مشکلات دارویی بیماری نادر در شرایط کرونا
رئیس و دبیر کل اتحادیه بیماری‌های نادر اروپا طی نامه‌ای به وزیر بهداشت، نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران(کریستوف هاملمان)، وزارت کشور و وزارت امور خارجه، خواستار حمایت از بیماران نادر و بنیاد بیماری‌های نادر ایران به عنوان یک مرجع غیردولتی حامی این بیماران و رفع مشکلات دارویی و درمانی آنها به عنوان بخشی از استراتژی ملی پوشش همگانی سلامت شدند.
 ترکل اندرسون، رئیس و یان لوکام دبیر کل این اتحادیه ضمن اشاره به چالش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و آموزشی که این بیماران در کنار رنج و هزینه بیماری متحمل می‌شوند بیان داشته‌اند: دسترسی به دارو برای بیماران نادر ایران به دلیل وضعیت سیاسی و تحریم‌ها با اختلال روبروست و یوروردیز بر این باور است که مبحث سلامت همیشه باید ورای مسائل سیاسی و مطابق با بیانه جامع سازمان حقوق بشر و سازمان ملل متحد در خصوص پوشش همگانی سلامت باشد.
سران این اتحادیه همچنین اظهار داشتند: آسیب‌پذیری بیماران نادر در مواجهه با بحران‌هایی مانند کوید 19 بسیار بیشتر است و خواستار حمایت از اهداف و رسالت‌های بنیاد بیماری‌های نادر ایران به عنوان تنها مرجع غیر دولتی حامی بیماران نادر برای دسترسی هرچه سریعتر به داروهای مورد نیاز این بیماران شدند.
به گفته متولیان این اتحادیه حدود 300 میلیون از جمعیت جهان درگیر بیماری‌های نادر هستند و تخمین زده می‌شود حدود 3 تا 4 میلیون بیمار نادر در ایران وجود داشته باشند که درمانی برای اکثریت آنها وجود ندارد و تاکنون تعداد داروهایی که مجوز بازاریابی دریافت کرده‌اند فقط برای 5 درصد از بیماری‌های نادر موجود است و تعدادی هم بدون لیبل هستند که برای 25 درصد بیماری‌های نادر استفاده می‌شوند.

هشدار بهداشت جهانی درباره نوع جهش یافته کرونا در هند
سازمان بهداشت جهانی می‎گوید نوع جهش یافته ویروس کرونا در هند ممکن است قابلیت انتقال بیشتری داشته باشد.
خبرگزاری میزان - «ماریا ون کرخوو»، سرپرست فنی کووید-19 درسازمان بهداشت جهانی، می‎گوید «نوع جهش یافته‌ای از ویروس کرونا که در هند ظاهر شده و موسوم به B.1.617 است، می‌تواند افزایش انتقال ویروس را به همراه داشته باشد.»
در همین حال مقام‎های بهداشتی انگلیس در حال بررسی این هستند که آیا نوع کووید-19 که برای نخستین بار در هند پیدا شده به راحتی گسترش می‌یابد و به واکسن‌ها مقاوم است یا خیر.

گونه جدید کرونا در هند مسری‌تر است
سرپرست فنی سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با کرونا می‌گوید: جهش مضاعف جدید در ویروس «SARS-CoV-2» که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.
 ماریا ون کرخوو، اپیدمیولوژیست و مدیر فنی سازمان جهانی بهداشت در همه‌گیری کووید 19 گفت: جهش مضاعف جدید در ویروس «SARS-CoV-2» که در هند پدیدار شد، می‌تواند «افزایش انتقال» یا حتی «کاهش خنثی سازی» را ایجاد کند.
براساس کنسرسیوم مطالعه ژنوم SARS-CoV-2 (INSACOG)، این نوع که به B.1.617 معروف است، اولین بار در هند در 7 دسامبر سال 2020( آذر) ظاهر شد. ماریا ون کرخوو در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این نوع دو جهش خاص - E484Q و L452R - دارد که در انواع واگیردارتر در سراسر جهان شناسایی شده است.
جهش «E484» در نمونه‌ای که برای اولین بار در آفریقای جنوبی و برزیل شناسایی شد وجود داشت و جهش «L452R» در ایالات متحده و اروپا مشاهده شده است، اما نوع جدید هر دو را حمل می‌کند، چیزی که در انواع گونه‌های دیگر دیده نشده است.
سرپرست فنی کووید 19 برای سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: داشتن دو مورد از این جهش‌ها که در انواع دیگر در سراسر جهان دیده شده‌اند نگران کننده است، زیرا یک شباهت در این جهش‌ها وجود دارد که باعث افزایش انتقال می‌شود و برخی از این جهش‌ ها همچنین منجر به کاهش خنثی سازی می‌شوند ، که ممکن است بر اقدامات کنترل همه‌گیری مانند واکسن تأثیر منفی بگذارند.
این مقام همچنین خاطر نشان کرد که این سویه در حال گسترش به سایر کشورهاست و در سراسر آسیا و آمریکای شمالی گزارش شده است.
با این حال، نمونه‌ای که برای اولین بار در هند کشف شد، هنوز توسط WHO به عنوان «variant of interest» در نظر گرفته می‌شود، به این معنی که تاکنون دلیل بیشتری برای اقدامات بهداشت عمومی نیست.
اخیراً وزارت بهداشت هند نیز بیانیه‌ای رسمی صادر کرد و گفت این نوع می‌تواند میزان عفونت را افزایش دهد

جولان کرونا در آمریکای لاتین پس از اروپا 
 به رغم اجرای واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در بیش از 190 کشور جهان، شمار مبتلایان جهانی به بیماری همه‌گیر، از 142 میلیون نفر فراتر رفته و آمریکای لاتین با بیش از 27 میلیون مبتلا و بالغ بر 857 هزار جان باخته، پس از اروپا، دومین منطقه متاثر از تاخت و تاز ویروس کرونا بوده است.
به گزارش نشریه کلمبیایی سمانا، آمریکای لاتین که با موج دوم همه گیری کرونا روبروست، در حالی از مرز 27 میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا فراتر رفته که برزیل با سهل‌انگاری در کنترل همه‌گیری، میزبان حدود نیمی از آنهاست؛ این امر به ویژه با پیدایش ویروس جهش یافته برزیلی، سایر کشورهای منطقه را نیز در معرض خطری جدی قرار داده است.
با افزایش آمار روزانه مرگ و میر کرونایی در برزیل به بیش از 4 هزار نفر در هفته گذشته، کارشناسان حوزه بهداشت و درمان این کشور ضمن هشدار درباره این وضعیت خطرناک، برزیل را به "فوکوشیمای بیولوژیک" و یک انفجار هسته‌ای تشبیه کردند.
این کشور پهناور آمریکای جنوبی که در مرز 14 میلیون مورد ابتلا با بیش از 330 هزار نفر جانباخته ناشی از کووید19 قرار گرفته، بیش از 45 درصد مبتلایان منطقه را در خود جای داده است. غول آمریکای لاتین با جمعیتی حدود 212 میلیون نفر، پس از آمریکا و هند سومین جایگاه جهانی را از نظر رکورد ابتلا به ویروس کرونا دارد و در منطقه آمریکای لاتین نخستین کشوری است که آمار هشداردهنده از موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از همه گیری را ثبت کرده است.
پس از برزیل، آرژانتین با ثبت بیش از دومیلیون و 694 هزار مورد ابتلا و بالغ بر 68 هزار فوتی قرار دارد که با سیر صعودی در میزان ابتلا، هفته گذشته از کلمبیا پیشی گرفت.
هفته نامه سمانا نوشت: روز جمعه در آرژانتین بیشترین میزان ابتلای روزانه با بیش از 29 هزار مبتلا گزارش شد که نیمی از آن در کلان شهر بوئنوس آیرس بوده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت آرژانتین این میزان ابتلا در بالاترین رقم از زمان ابتدای شیوع همه گیری و چهارمین روز متوالی بود که این کشور رکورد ابتلا را به ثبت می رساند.
«آلبرتو فرناندز» رئیس جمهوری 62 ساله آرژانتین نیز  پس از گذشت حدود یک ماه از دریافت واکسن ضد کرونا، به کووید19 مبتلا شد.
در کلمبیا اما موج سوم همه گیری که با افزایش موارد ابتلا در بوگوتا (پایتخت) و شهرهای بزرگ مدلین و کالی همراه بوده، باعث برقراری محدودیت های قرنطینه جدید به منظور کاهش نرخ شیوع بیماری شده است.
کلمبیا با بیش از دو میلیون و 652 هزار مبتلا و بالغ بر 68 هزار مرگ و میر ناشی از کووید 19 سومین کشور با بیشترین میزان ابتلا در آمریکای لاتین است. این کشور آمریکای لاتین نیز در میان درگیری‌های داخلی تحت رهبری دولت راستگرای «ایوان دوکه» با بحران همه‌گیری دست و پنجه نرم می‌کند.
مکزیک نیز با گزارش بیش از 1506 مورد ابتلای جدید، از مرز دومیلیون و 300 هزار مبتلا و بیش از 212 هزار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا گذشت و در رتبه چهارم منطقه ای از نظر میزان ابتلا قرار گرفت.
در مکزیک به منظور بازگشایی مراکز آموزشی پس از یک سال تعطیلی، برنامه تسریع در برنامه واکسیناسیون سه میلیون شاغل در بخش آموزشی در دستور کار قرار گرفته است.
وزارت بهداشت پرو، نیز با هشدار درباره نفوذ ویروس جهش یافته برزیلی به این کشور اعلام کرد: ویروس کرونای برزیلی بیش از 39,7 درصد مبتلایان را به خود اختصاص داده است. این کشور آمریکای لاتین نیز تاکنون بیش از یک میلیون و 704 هزار مورد ابتلا و بیش از 57 هزار فوتی بر اثر ویروس کرونا را ثبت کرده است.
شیلی که 24 درصد جمعیت هدف خود را با دو دوز واکسن ضدکرونا واکسینه کرده و همچنان پیشتاز کشورهای منطقه در اجرای واکسیناسیون است، اما در هفته‌های اخیر بدترین آمار ابتلا را از زمان آغاز همه گیری ثبت کرده است.
طبق اعلام وزارت بهداشت شیلی، این کشور در رکوردی جدید از ماه مارس سال گذشته (2020) بیش از 60 هزار مورد ابتلا را ثبت کرد. به این ترتیب تعداد مبتلایان شیلی با میانگین روزانه حدود 7 هزار مبتلا در هفته های اخیر، از یک میلیون و 120 هزار نفر فراتر رفته است. تعداد جانباختگان نیز با 132 نفر در شبانه روز گذشته به 25 هزار و 177 نفر رسیده است.
انریکه پاریس، وزیر بهداشت شیلی، در روزهای اخیر در کنفرانس‌های خبری روزانه خود درباره افزایش شیوع کرونا ابراز نگرانی کرده است.
تعداد موارد ابتلای روزانه به کرونا در این کشور در 9 آوریل به بالاترین رکورد خود رسید و برای اولین بار از زمان شیوع بیماری بیش از 9000 مورد بود. این رقم به طور قابل توجهی بیشتر از اوج قبلی این بیماری است که کمتر از 7000 مورد در اواسط ماه ژوئن (تیرماه سال گذشته) بود.

مقابله کشورهای با کرونای جهش یافته برزیلی
در میان شرایط هشداردهنده برزیل، به ویژه پس از پیدایش ویروس جهش یافته در این کشور، بسیاری از کشورهای همجوار برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در طول هفته عید پاک میلادی (8 تا 14 فروردین) اقدامات بهداشتی تازه‌ای را در دستور کار قرار دادند.
ونزوئلا پیشتر، در میان اجرای طرح واکسیناسیون و برخی تمهیدات دیگر، با برقراری حصار بهداشتی به مقابله با شیوع ویروس جهش یافته برزیلی شتافت. «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا در پی کشف برخی موارد ابتلا به ویروس جهش یافته برزیلی در کشورش، دستور داد با ایجاد حصار بهداشتی و اتخاذ تدابیر کنترلی لازم، از شیوع گسترده این ویروس جلوگیری کنند.
با شدت یافتن بحران ویروس کرونا در برزیل، اروگوئه و بولیوی نیز برای مقابله با گسترش این ویروس، مرزهای خود را با برزیل بستند، شیلی نیز از دوشنبه گذشته به مدت یکماه مرزهای خود را بر روی همگان بست.
در این میان چشم امید منطقه برای مقابله با همه گیری کرونا، به طرح های واکسیناسیون علیه ویروس کرونا دوخته شده بود که با روندی هرچند نامتقارن در کشورهای مختلف به اجرا درآمد.

واکسیناسیون در آمریکای لاتین
براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، واکسیناسیون در بیش از 190 کشور جهان در حال اجراست. شیلی نیز به عنوان پیشتاز کشورهای آمریکای لاتین در برنامه واکسیناسیون برای خرید 60  میلیون دوز واکسن چینی کروناواک متعلق به شرکت سینوواک ثبت نام کرده است.
براساس اطلاعات نشریه آنلاین دنیای ما در داده ها (Our World In Data)، شیلی از جمله کشورهایی است که در زمینه اجرای واکسیناسیون پیشرفت بسیاری داشته است، اما این موضوع در مهار موج دوم همه گیری شیلی موثر نبوده و این کشور همزمان از موج ابتلای بالاتری نسبت به مرحله قبل از اجرای واکسیناسیون رنج می برد. علت آن چیست؟
روند واکسیناسیون در شیلی، 24 دسامبر 2020 (4 دیماه 1399) با اولین دوزهای واکسن فایزر و بیون تک آمریکا بر روی کارکنان بهداشت این کشور آغاز شد.
با این وجود، این کشور در حال حاضر یکی از بدترین دوره های همه گیری خود را با آمار روزانه بیش از 8 هزار مبتلا، پشت سر می گذارد؛ رکوردی که باعث فروپاشی بخش مراقبت های ویژه شیلی شده است. این در حالی است که به گفته «انریکه پاریس» وزیر بهداشت این کشور حدود 45 درصد مردم شیلی دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
آنچه که بیش از هرچیزی باعث شگفتی درباره موج جدید همه گیری در این کشور شده، این است که نه تنها از شاخص اولیه بالاتر رفته، بلکه این روند را با سرعت بیشتری هم طی کرده است. یکی از دلایلی که احتمالا این کشور را به این شرایط بحرانی کشانده، نبود اطمینان کافی به عملیات واکسیناسیون بوده است.
در این میان، دولت «سباستین پینیرا» رئیس جمهوری شیلی در کانون جنجال ها قرار گرفته است. بسیاری به او انتقاد دارند که چرا به جای پیش بینی واقعی از خطرات همه گیری، به رقابت برای برتری در کارزار واکسیناسیون روی آورده است.
شیلی که 24 درصد جمعیت هدف خود را با دو دوز واکسن ضدکرونا واکسینه کرده و همچنان پیشتاز کشورهای منطقه در اجرای واکسیناسیون است، اما در روزهای اخیر بدترین آمار ابتلا را از زمان آغاز همه گیری ثبت کرده است.
شیلی و اروگوئه که تاکنون به ترتیب 30 و 20 درصد جمعیت خود را واکسینه کرده اند در این زمینه در آمریکای لاتین پیشتاز هستند.
آرژانتین که با تاخیر در تحویل واکسن رو به رو شده بود، پنجشنبه یک میلیون دوز واکسن چینی سینوفارم دریافت کرد که قرار است روند واکسیناسیون این کشور را تسریع کند.
در برزیل حدود 8 درصد مردم نخستین دوز واکسن را دریافت کرده اند و 2.3 درصد جمعیت به طور کامل واکسینه شده اند.
اگرچه برزیل با حدود 10 میلیون و 700 هزار دوز،  در صدر کشورهای دریافت کننده واکسن علیه ویروس کروناست و تا کنون بیش از هفت میلیون و 300 هزار دوز واکسن تزریق شده اما این رقم در مقایسه با جمعیت 211 میلیون نفری این کشور، رقم ناچیزی است.  برزیل در 28 دیماه، با تایید استفاده اضطراری واکسن چینی «کروناواک» و واکسن انگلیسی «آسترازنکا» طرح واکسیناسیون کووید_19 را آغاز کرد.

حدود 20 درصد شهروندان آلمانی علیه کرونا واکسینه شده‌اند
جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که بر اساس آمارهای رسمی مقامات بهداشتی در آلمان تا به حال 19.8 درصد شهروندان این کشور علیه کرونا واکسینه شده اند. بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان تا به حال 16.4 میلیون شهروندان اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و 5.5 میلیون نفر دیگر هم به صورت کامل واکسینه شده‌اند.

بیش از 11 هزار ابتلای روزانه در آلمان
انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز از ابتلای حدود 11437 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد و به این ترتیب نرخ مبتلایان به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور به 165.3 درصد افزایش پیدا کرد. 92 نفر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

کرونا عامل کسری بودجه شدید دولت اتریش
بحران کرونا کسری بودجه شدیدی را در دولت اتریش ایجاد کرده است. بر اساس اطلاعات وزارت دارایی اتریش، کسری بودجه این کشور 30.7 میلیارد یورو و 8.1 میلیارد بیشتر از آنچه تا به حال تصور می شده است. این از عواقب قرنطینه برای مهار کرونا و احتمالا رشد ضعیف اقتصادی در این کشور است.

هشدار اشتاین مایر درباره شکاف بالا در جامعه آلمان
فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور آلمان در مراسم یادبود قربانیان کرونا از شهروندان خواست در این بحران فراگیر همبستگی خود را تقویت کنند.
فرانک والتر اشتاین مایر در سخنرانی خود در "خانه کنسرت برلین ضمن ادای احترام به قربانیان و دلجویی از بازماندگان گفت، این بیماری همه‌گیر "زخم‌های عمیقی ایجاد کرده" و در جامعه "شکاف وحشتناکی" به‌وجود آورده است.
و در مراسم یادبود نه تنها از رنج قربانیان و بازماندگان آنها سخن گفت، بلکه به افرادی نیز اشاره کرد که از نظر روحی و روانی دچار مشکل شده‌اند یا از تنهایی رنج می‌برند یا در زمینه اقتصادی زیان‌های غیرقابل جبرانی دیده‌اند.
رئیس جمهوری آلمان در ادامه از کادر درمان و بهداشت که "بدون چشم‌داشتی به یاری هم‌نوعان خود می‌شتابند و بعضا تا آخرین توان خود در کنار بیماران می‌مانند" قدردانی کرد.
اشتاین مایر خواستار جدی گرفتن پیامدهای اجتماعی این بیماری همه گیر شده و گفت: اگر ما امروز لحظه‌ای مکث کنیم متوجه می شویم که این ویروس جامعه ما را بیش از آنچه در زندگی روزمره به آن اعتراف می کنیم متزلزل و زخمی کرده است. ما متوجه می شویم که این ویروس چه آسیب سختی به همه ما وارد کرده است.
هم‌زمان با سخنرانی رئیس جمهوری شمار قابل توجهی از فعالان شبکه‌های اجتماعی به انتقاد از وی و مراسم یادبود پرداختند.
برخی از کاربران این برنامه را "ریاکارانه" خواندند و از دولت خواستند، مسئولیت "ندانم‌کاری" خود را بپذیرند و "به‌طور جدی" به حل مشکل بپردازند.
شماری از کاربران هم نسبت به انتخاب تاریخ مراسم انتقاد داشتند و بر این نکته تاکید کردند که آلمان هنوز در میانه موج سوم کرونا قرار دارد.
برخی دیگر نیز از موقعیت استفاده کرده و به انتقادهای کلی‌تر از دولت مرکل پرداختند.
"کارل لایترباخ"، از کارشناسان بهداشتی حزب سوسیال دموکرات و مشاور دولت آلمان در سخنانی تاکید کرد که با یک قرنطینه سخت و شدید تا اواخر ماه می می توان به کاهش شدید موارد ابتلا به کرونا و مرگ و میرها دست یافت.
وی افزود: کاملا واضح است که اگر بیش از 50 درصد شهروندان علیه کرونا واکسینه شوند از تعداد مبتلایان و مرگ و میرها به شدت کاسته خواهد شد. این امر در آلمان در اواخر ماه می محقق می شود. پس هنوز 6 هفته تا آن موقع زمان مانده است.
این مقام آلمانی تاکید کرد که با یک قرنطینه سخت می توان بیش از 10 هزار نفر که عمدتا در سنین بین 40 تا 60 سال قرار دارند را نجات داد.

آلمان در آستانه تشدید محدودیت‌های سراسری
سران فراکسیون های دولتی در پارلمان آلمان روی تغییر قانون حمایت در برابر پاندمی ها برای اقدامات سراسری به منظور مهار کرونا توافق کردند.

درخواست برای برگزاری کلاس‌های درس آلمان در فضای باز
با توجه به خطر بسته شدن مدارس در سایه تشدید محدودیت ها در آلمان برای مهار کرونا سیاستمداران بسیاری از فراکسیون ها خواستار برگزاری کلاس های درس در فضای باز شدند.

کاهش چشمگیر مرگ‌های روزانه کرونایی در انگلیس
انگلیس با ثبت 10 مورد مرگ روزانه در اثر ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت پایین ترین میزان مرگ و میر روزانه از ماه سپتامبر را ثبت کرد.

افزایش چشمگیر بیکاری در شهرهای آلمان
نتایج تحقیقات موسسه ایفو نشان می دهد که به ویژه شهرهای آلمان از تاثیرات بحران کرونا آسیب دیده اند. بیکاری در شهرهای آلمان به شدت افزایش پیدا کرده است. بر اساس این ارزیابی بین ژانویه 2020 و آگوست 2020 بیکاری در مناطق شهر نشین آلمان حدود 1.5 درصد افزایش داشته است، در حالی که در مناطق دیگر تنها 0.3 تا 0.8 درصد افزایش داشته است. این تحولات نابرابری های منطقه ای را تشدید کرده است.

طرح آزادی بیشتر برای مسافران واکسینه شده در دستورکار دولت یونان
کشور یونان هم تحت شرایط خاص قرنطینه اجباری برای مسافران از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را لغو می کند. شرط آن این است که حدود دو هفته از زمان واکسینه شدن آن ها گذشته باشد و یا تست منفی کرونا که بیش از 3 روز از آن نگذشته باشد انجام داده باشند. این قاعده همچنین برای مسافران از کشورهای آمریکا، امارات و صربستان هم اعمال می شود.
دولت یونان از ابتدای سال جاری میلادی بر این مسئله تاکید دارد که در سراسر اروپا طرح گذرنامه سبز برای افراد واکسینه شده که آزادی های بیشتری را برای این افراد فراهم می کند اجرایی شود. به این ترتیب توریسم نجات داده می شود. حدود یک پنجم اقتصاد یونان وابسته به صنعت توریسم است.

کرونا عامل تاخیر دو ساله در تحقیقات درمان سرطان در انگلیس
محققان انگلیسی تاخیر دو ساله در تحقیقات روش های درمانی جدید سرطان به دلیل بحران کرونا را پیش بینی کرده اند. موسسه تحقیقات سرطان در لندن گفته است: دلیل این مسئله شرایط سختگیرانه برای دسترسی به آزمایشگاه های تحقیقاتی است. در قرنطینه اخیر تعداد دانشمندانی که به آزمایشگاه دسترسی داشتند 30 درصد کاهش یافت.
رئیس موسسه تحقیقات سرطلن در لندن گفته است: پاندمی کرونا بزرگترین تهدید برای تحقیقات سرطان در نسل های مختلف بوده است.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپا
بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض 24 ساعت 29,344 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 140 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
در انگلیس هم در عرض 24 ساعت 1,882 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 10 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در ایتالیا هم در عرض 24 ساعت 12,694 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 251 نفر بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 5,289,526 نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 100,733 نفر بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در انگلیس هم تاکنون 4,387,820 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 127,270 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 3,870,131 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 116,927 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
جدیدترین آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 3,407,283 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 76,981 هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در آلمان هم تا به حال 3,151,030 نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 80,591 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین نفر به کرونا مبتلا شده اند ویروس جهش یافته برزیلی سازمان بهداشت جهانی اثر ابتلا به کرونا اجرای واکسیناسیون آمریکای لاتین جدیدترین آمارها بیماری های نادر واکسینه شده اند تعداد مبتلایان ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا واکسینه نفر جان خود افزایش انتقال وزارت بهداشت بیماران نادر عرض 24 ساعت ثبت کرده میزان ابتلا رئیس جمهوری موارد ابتلا اشتاین مایر دریافت کرده میلیون نفر هزار مبتلا مورد ابتلا درصد جمعیت اولین بار جان باخته دوز واکسن مرگ و میر تا به حال هزار نفر همه گیری کووید 19 هزار و 3 بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۳۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام

گفته شده دست کم یکی از نظامیان زخمی شده است. برخی از اسب‌ها نیز در برخورد شدید با خودروها زخمی شدند از جمله یک اسب در پی برخورد شدید با یک دستگاه اتوبوس دو طبقه که منجر به خرد شدن شیشه این اتوبوس شد به شدت زخمی و خون آلود شد و به تعدادی از خودروهای دیگر نیز در مسیر حرکت شان خسارت وارد کردند. خیابان‌های اطراف کاخ باکینگهام موقتا بسته شده اند و نیروهای ارتش و پلیس در تلاش اند مهار این اسب‌ها را به دست گیرند. هنوز آماری از دیگر زخمی‌های احتمالی این واقعه و نیز میزان خسارات وارده گزارشی منتشر نشده است. منبع: فرارو
265 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899247

دیگر خبرها

  • کلید اصلی کاهش وزن مشخص شد!
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کشور‌های آمریکای جنوبی خواستار بازداشت سران رژیم صهیونیستی شدند
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • ببینید | ترس مردم لندن از جولان اسب‌های زخمی در خیابان‌های کاخ باکینهام
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس