Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@19:34:21 GMT

ساخت بازی ویدئویی «ارباب حلقه‌ها» لغو شد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۱۶۴

ساخت بازی ویدئویی «ارباب حلقه‌ها» لغو شد

آمازون از لغو پروژه توسعه و ساخت بازی ویدئویی موردانتظار «ارباب حلقه‌ها» خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از بلومبرگ، بخش بازی‌های ویدئویی آمازون پروژه ساخت یک بازی نقش‌آفرینی آنلاین با اقتباس از مجموعه فانتزی ارباب حلقه‌ها را لغو کرد. برنامه ساخت این بازی اولین بار در سال ۲۰۱۹ اعلام شده بود.

بازی آنلاین ارباب حلقه‌ها در آمازون گیمز و با همکاری شرکت چینی لیو تکنولوژی (Leyou Technologies) در حال ساخت بود تا اینکه در ماه دسامبر (آذر- دی ۹۹) هلدینگ چندملیتی تنسنت (Tencent)، لیو تکنولوژی را خرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته منابع آگاهی که نخواستند نامشان فاش شود، در مذاکراتی که پس از آن انجام شد بین آمازون و تنسنت اختلافاتی به وجود آمد که در نهایت باعث لغو بازی شد.

نماینده شرکت آمریکایی آمازون با ابراز ناامیدی از اینکه بازی ارباب حلقه‌ها دیگر به مشتریان این شرکت عرضه نخواهد شد، اعلام کرد تیمی که روی ساخت این بازی کار می‌کرد به پروژه‌های دیگر منتقل می‌شود.

مجموعه رمان‌های ارباب حلقه‌ها توسط جی آر. آر. تالکین شاعر و نویسنده مطرح انگلیسی روی کاغذ آمد و به دست پیتر جکسون کارگردان ۵۹ ساله اهل نیوزیلند، به یک سه‌گانه سینمایی پرفروش تبدیل شد. ارباب حلقه‌ها روایتگر داستان یک هابیت جوان به نام فرودو و همراهانش است که باید برای از بین بردن حلقه خطرناکی که زمانی به ارباب تاریکی تعلق داشته، راهی سفری پرمخاطره شوند.

آمازون گیمز از سال ۲۰۱۴ که تأسیس شد تاکنون هنوز موفق نشده یک بازی ویدئویی موفقی منتشر کند و لغو بازی ارباب حلقه‌ها پیرو یک سلسله اخبار بد برای این مجموعه اتفاق افتاد. این شرکت تاکنون ساخت بازی‌هایی چون Breakaway و Crucible را متوقف کرده و انتشار بازی New World از این مجموعه نیز بارها به تأخیر افتاده است.
منبع: ایرنا

کد خبر 488025

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازی ویدیویی لغو شد بلومبرگ ارباب حلقه ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارباب حلقه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • «برنارد هیل» درگذشت
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • بازیگر مطرح تایتانیک درگذشت
  • برنارد هیل درگذشت
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • درگذشت بازیگر «تایتانیک» و «ارباب حلقه‌ها» در ۷۹ سالگی
  • بازیگر تایتانیک و ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه