Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- یکی از راهکارهای مهم و اثرگذار در حوزه توسعه اقتصادی توجه، توسعه و تقویت حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سمنان ، سمنان استانی با غنای تاریخی و فرهنگی به درازای تاریخ است و این امر اهمیت حفظ بناهای تاریخی و فرهنگی این استان را دوچندان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در حوزه میراث فرهنگی بسیار قابل‌توجه است اینکه مشکلات و موانعی که در این راستا وجود دارد، رفع شوند و همکاری بین دستگاهی در توسعه و حمایت این بخش تقویت شود.

 لزوم تبدیل بناهای تاریخی به موزه‌ای فرهنگی 

حمیدرضا دوست‌محمدی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان اظهار داشت: استفاده از ظرفیت فضاها و بناهای تاریخی استان سمنان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند مساجد باید به قطب فرهنگی در کشور تبدیل شوند گفت: در استان سمنان مساجد تاریخی زیادی وجود دارد که می‌توان این مساجد تاریخی را در شهرهای مختلف این استان به موزه‌ای فرهنگی برای بازدید عموم مردم تبدیل کرد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان حفظ و مرمت آثار تاریخی را از مهم‌ترین موضوعات قابل‌توجه این اداره کل برشمرد و بیان کرد: در حال حاضر 80 درصد از بناهای تاریخی که در تملک میراث فرهنگی قرار داشته است به بخش خصوصی واگذار شده است.

دوست‌محمدی تحول در حوزه گردشگری و میراث تاریخی را منوط به استفاده از ظرفیت جوامع محلی و متخصصان محلی دانست و تصریح کرد: جوامع محلی نقش بسیار مهمی در حفظ میراث فرهنگی دارند.

زلزله بوشهر به زیرساخت‌های گردشگری و نفت "گچساران " خسارت جزئی وارد کردتصمیم روسیه برای لغو سفرهای گردشگری به ترکیه و واکنش چاووش اوغلو

وی خاطرنشان کرد: تهیه بانک اطلاعاتی از بافت‌های تاریخی استان سمنان در دستور کار قرارگرفته است و این اقدام در شهرستان سمنان و شاهرود انجام شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان در مورد تشکیل کارگروه‌های ساماندهی بافت‌های تاریخی در استان سمنان نیز گفت: تعدد این کارگروه‌ها به صلاح نیست؛ بر این اساس تمرکز ما بر تقویت و فعال شدن دو کارگروه مهر و میراث در این استان است.

دوست‌محمدی با تأکید بر اینکه حفاظت و مرمت آثار تاریخی توسعه گردشگری را به دنبال دارد گفت: توسعه گردشگری نقش اثرگذاری در توسعه و پیشرفت اقتصادی هر منطقه دارد و از این حیث از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.

وی اظهار داشت: حفظ و مرمت بناهای تاریخی در استان مستلزم تخصیص اعتبارات لازم در این حوزه است.

به گزارش تسنیم، استان دارای ظرفیت‌های زیادی در زمینه میراث فرهنگی و تاریخی است که استفاده از این ظرفیت‌ها، نقش مهمی در توسعه و رونق گردشگری و توسعه اقتصادی دارد.

بیش از یک هزار و 833 اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در استان سمنان شناسایی شده که تعداد بسیاری از آن‌ها در زمره آثار ملی ثبت شده‌اند.

انتهای پیام/363/ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان سمنان بناهای تاریخی میراث فرهنگی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند

سرهنگ محمدرضا زارعی گفت: برابر گزارش واصله به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سنندج مبنی بر حفاری غیرمجاز در منزل شخصی یکی از روستا‌های شهرستان قروه بررسی‌ها و تحقیقات در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده یگان‌حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با همراهی فرماندهی انتظامی بخش سریش‌آباد قروه، سرپرست اداره میراث‌فرهنگی قروه و یگان شهرستان و پس از بازدید از منزل شخصی، ٣ نفر با هویت بومی شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه از متهمان یک دستگاه خودرو کشف و ضبط شد، افزود: متهمان اقدام به حفر یک چاله به عرض ٢ متر و عمق ١٥ متر به قصد کشف اشیای تاریخی کرده بودند.

 سرهنگ زارعی عنوان کرد: پرونده قضایی عوامل دستگیر شده تشکیل و این موضوع از طریق مراجع قانونی در حال پیگیری است.

 شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های غیرمجاز افراد سودجو و سوداگران آثار تاریخی، مراتب را در اسرع وقت به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان فرماندهی یگان حفاظت شماره تلفن ٠٨٧٣٣١٧٨٨٥٥ گزارش دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود