Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@15:33:21 GMT

رهگیری هواپیماهای آمریکایی و نروژی توسط جنگنده روس

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۴۴۹۰

رهگیری هواپیماهای آمریکایی و نروژی توسط جنگنده روس

به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزارت دفاع روسیه عصر دوشنبه به وقت تهران از ماموریت موفق یک فروند جنگنده خود در شناسایی و رهگیری دو فروندهواپیمای جاسوسی آمریکا و نروژ بر فراز «دریای بارنتس» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک» وزارت دفاع روسیه نوع جنگنده روسیه را «میگ‌-۳۱» اعلام کرده است. وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود افزوده که این جنگنده پس از خروج هواپیما‌های یاد شده از منطقه به سلامت به پایگاه خود بازگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روسیه افزوده که این ماموریت بارعایت تمام قوانین و مقررات بین‌المللی انجام شد.

میگ-۳۱ تواناترین هواپیمای رهگیر و دفاع هوایی روس‌هاست که قابلیت درگیری هم‌زمان با چندین هدف را دارد. رادار نیرومند «زاسلون اس‌بی‌آی-۱۶» مهمترین عامل تاثیرگذاری میگ-۳۱ است.

این وزارتخانه نوع هواپیما‌های متجاوز را «پوسیدون آر-۸» نیروی دریایی آمریکا و اوریون آر سی» نیروی هوایی نروژ ذکر کرد.

آمریکا و متحدان این کشور با پرواز در مرز‌های روسیه سعی در جمع آوری اطلاعات از تحرکات نظامی روسیه دارند که بار‌ها با پاسخ به موقع ناوگان هوایی روسیه مواجه شده اند.

اخیرا نیز رسانه‌ها از استقرار و آماده باش جنگنده‌های ارتقا یافته میگ-۳۱ نیروی هوایی روسیه در شمال این کشور جهت دفع هرگونه تجاوز خبر دادند. به نوشته وبگاه «بارنتس آبزرور» جنگنده‌های فراصوت میگ-۳۱ روسیه در «نوایا زیملا» پایگاه هوایی این کشور در منقطه دورافتاده در شمال روسیه در آماده باش رزمی هستند.

هواپیما‌های ناتو از اواخر سال ۲۰۲۰ پرواز‌های شناسایی خود را نزدیک مرز روسیه تشدید کرده اند، آخرین حادثه از این دست جمعه گذشته رخ داد که هواپیمای روسی یک هواپیمای شناسایی آمریکایی را بر فراز اقیانوس آرام رهگیری کرد.

مسکو بار‌ها هشدار داده که چنین پرواز‌هایی توسط هواپیما‌های ایالات متحده و ناتو نزدیک مرز این کشور، خطر تشدید تنش را به همراه دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز ششم رمضان سردار حجازی جنگنده روسیه رهگیری هواپیما هواپیمای جاسوسی نروژ گروه های شغلی سایت غنی سازی نطنز ماه رمضان غنی سازی اورانیوم دعای روز ششم رمضان سردار حجازی میگ ۳۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۴۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، فلر (Flare) یا شَراره منحرف کننده برای جلوگیری ازحرارت یابی موشک زمین‌به‌هوا یا موشک هوابه‌هوا، به عنوان یک عمل متقابل یا بازدارنده توسط هواپیماهای عمدتا جنگنده به کار می‌رود.

شَراره منحرف کننده را می توان به صورت فعال یا واکنشی مورد استفاده قرار داد.

هنگامی که فلر به طور پیشگیرانه استفاده می شود، عملکرد اصلی این است که عمدتا دمای مورد نیاز برای تشخیص و ردیابی هدف که خود هواپیمای جنگنده باشد را به سطحی کاهش دهد که دیگر توسط سنسورهای سیستم موشک پرتاب شده قابل استفاده نباشد.

در استفاده واکنشی، و در تعریف علمی فلر برای تقلید از امضای الکترومغناطیسی یک شی هدف از پیش انتخاب شده (علامت گذاری شده) به منظور هدایت سنسور سیستم سلاح از هدف به فلر (قفل شکست) در نظر گرفته شده است.

برای فلر و تولید جرقه مادون قرمز، دو روش ممکن است: شعله های آتش زا و آتش زا ذخیره شده، تمامی فلرها دارای منابع انرژی شیمیایی حاوی ترکیبات آتش زا، مواد پیروفوریک مایع یا جامد بسیار قابل اشتعال هستند.

با شعله ور شدن شعله فلر، یک واکنش گرمازا شدید شروع می شود و انرژی مادون قرمز و دود و شعله قابل مشاهده آزاد می شود که بسته به ماهیت شیمیایی فلر مورد استفاده منتشر می شود.

طیف گسترده ای از کالیبرها و اشکال برای فلرهای فریب در هوا موجود است. به دلیل محدودیت‌های ذخیره‌سازی حجمی روی پلتفرم‌ها، بسیاری از هواپیماهای ایالات متحده از کارتریج‌های شعله‌ور فریب مربعی استفاده می‌کنند. با این حال، کارتریج های استوانه ای در هواپیماهای آمریکایی نیز موجود است. با این حال، کارتریج های استوانه ای عمدتاً در هواپیماهای فرانسوی و هواپیماهای منشأ روسی استفاده می شود.

شراره‌ها پس از رها شدن در هزاران درجه سانتیگراد می سوزند، درجه ای که بسیار داغتر از اگزوز موتور جت است. موشک‌های رها شده به دنبال شعله‌ای داغ‌تر می‌گردند و سنسور آنها به دنبال پس سوز یا ابتدای منبع اگزوز موتور هواپیمای جنگنده است.

از آنجایی که جستجوگرهای مادون قرمز مدرن تمایل به حساسیت طیفی دارند که به بهترین وجه عمدتاً با موتورها و اگزوز موتور هواپیما مطابقت دارد، شعله‌های فریبنده مدرن طیف انتشار خود را برای مطابقت با آن بهینه می‌کنند. علاوه بر تمایز طیفی، می توانند شامل تشخیص مسیر و تشخیص اندازه منبع تشعشع باشند.

برخی فلر ها حاوی فسفر قرمز به عنوان یک پرکننده پر انرژی هستند. فسفر قرمز با چسب‌های آلی مخلوط می‌شود تا خمیرهای قابل برس‌کشی به دست آید که می‌توانند روی پلاکت‌های نازک پلی‌آمید پوشانده شوند. احتراق این پلاکت‌ها نشانه‌ای وابسته به دما ایجاد می‌کند. افزودنی های آندرگونیک مانند سیلیس بسیار پراکنده یا هالیدهای قلیایی ممکن است دمای احتراق را بیشتر کاهش دهند.

شراره های پیروفوریک

شراره های پیروفوریک بر اساس اصل بیرون ریختن یک ماده آتش زای خاص از یک کارتریج هوابند، معمولاً با استفاده از یک ژنراتور گاز (به عنوان مثال یک آتش کوچک یا گاز تحت فشار) عمل می کنند. سپس این ماده در تماس با هوا مشتعل می شود. پلاکت های آهن با آلومینیوم بسیار ریز یا مایع، اغلب ترکیبات آلی فلزی پوشیده شده اند. به عنوان مثال، ترکیبات آلکیل آلومینیوم (به عنوان مثال تری اتیل آلومینیوم). شراره های پیروفوریک ممکن است در ارتفاعات موثر نباشند زیرا دمای هوا کمتر است و اکسیژن کمتر در دسترس است. با این حال، اکسیژن می تواند با سوخت پیروفوریک آزاد شود.

مزیت آلکیل های آلومینیوم و ترکیبات مشابه محتوای کربن و هیدروژن بالای آنها است که در نتیجه خطوط انتشار درخشانی شبیه به امضای طیفی سوخت جت در حال سوختن است. محتوای کنترل شده محصولات احتراق جامد، امکان تطبیق بیشتر ویژگی های انتشار را با انتشار خالص مادون قرمز سوخت داغ خروجی از موتور و اجزای آن فراهم می کند.

شعله های سوخت های پیروفوریک در مقایسه با شعله های کمتر از یک متری فلرهای دیگر می تواند به اندازه چندین متر برسد. مسیر را نیز می توان با تنظیم خواص آیرودینامیکی ظروف پرتاب شده نیز تحت تأثیر قرار داد.

آخرین بروز رسانی May ۵, ۲۰۲۴ - یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبر 849431 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها همشهری آنلاین مجله نظامی جهان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ببینید/دفاع جانانه مجری شبکه نروژی از مردم فلسطین