Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی با تلاش کارشناسان شرکت دانش بنیانی مستقر در مرکز رشد فناوری‌های دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، خط تولید تمام اتوماتیک ویژه تولید پلت سوختی، طراحی، اجرا و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

حامد آقایی دانش آموخته دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در رشته کارشناسی برق قدرت و مدیر عامل این شرکت در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: شرکت آدلیم توان اوراسیا (آتا) در اسفند ماه سال ۹۷ در تبریز تاسیس شده و در فروردین سال ۹۸ با کسب مقام برتر جشنواره شتاب با ارائه طرح "مزرعه هوشمند" در مرکز رشد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مستقر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محصولات تولیدی شرکت تا سال ۱۴۰۰ شامل سیستم کنترلر گلخانه هوشمند، طراحی و ساخت دستگاه دیمر دیجیتال قابل اتصال به میکرو و پی­ال­سی، طراحی و ساخت سیستم کنترلر مرغداری هوشمند، طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی)، طراحی و ساخت کنترلر هوشمند و دستگاه برداشت نخود و عدس می‌شود.

وی با اشاره به تلاش تیمی در انجام کارهای مختلف تحقیقاتی و اجرایی این شرکت، گفت: ماده اولیه خط تولید پلت سوختی، ضایعات کوره‌های زغال سنتی است (خاکه) که با قیمتی خیلی ناچیز و بدون محدودیت تامین ماده اولیه در دسترس است.

آقایی افزود: با افزودن فرمول مختص این شرکت، محصول نهایی پلت سوختی تولید می­‌شود که در کشور همسایه ترکیه نیز به عنوان ماده سوختی مورد استفاده وسیع قرار می‌گیرد. هم‌چنین از این دستگاه می‌توان جهت تولید زغال صنعتی استفاده کرد.

وی، طراحی و تولید دستگاه فوق با بهره گیری از تکنولوژی کشور آلمان، استهلاک بسیار ناچیز و عدم آلودگی محیط زیست را از مزایای دستگاه فوق برشمرد و گفت: راندمان تولید محصول در دستگاه فوق ۹۰ درصد است و معمولا از ۱۰۰۰ کیلوگرم به طور معمول ۹۰۰ کیلوگرم زغال‌ صنعتی برداشت می‌شود و ضایعات ایجاد شده، مجددا وارد چرخه تولید می‌شود که در مقایسه با دستگاه‌های مشابه خارجی، از راندمان بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

وی ادامه داد: انرژی تولید شده حاصل از سوختن محصول تولیدی فوق، در مقایسه با محصولات مشابه، از راندمان انرژی بسیار بالا و بینظیری برخورداراست.

این کارشناس حوزه برق گفت: مزیت دیگر این خط تولید نسبت به خط تولیدهای دیگر، توان تولید دستگاه است. به طوری که خط تولیدهای متفرقه در نهایت روزانه توان تولید ۱۵۰ کیلو زغال صنعتی با بکار گرفتن پنج نفر نیروی کار در هر شیفت کاری را دارند، در دستگاه طراحی شده توسط شرکت آدلیم توان اوراسیا، توان تولید ۳۰۰ کیلو در هر ساعت کاری یعنی حدود سه تن با بکارگیری دو نفر نیروی کار در هر شیفت کاری وجود دارد که تفاوت فوق العاده چشم گیری است.

وی ادامه داد: علت این اختلاف، بکارگیری روش‌های نوین مهندسی در عرصه برق، مکانیک و اتوماسیون صنعتی است، به طوری که خط تولید مذکور توسط پی ال سی به طور کاملا اتوماتیک کار می‌کند.

وی اظهار کرد: خط تولید مذکور می‌تواند به عنوان منبع درامد قابل تامل و سرمایه گذاری باشد، به طوریکه شرکت ما با بکارگیری این خط تولید، کارگاه تولیدی خود را در کوی صنعتی توحید کلانشهر تبریز استارت زده است.

 آقایی اخذ سفارش ساخت و راه اندازی خط تولید برای کارآفرینان کشور و هم‌چنین احداث کارگاه تولید لوازم خانگی در راستای افزایش تولید در کشور را از اهداف توسعه‌ای این شرکت معرفی کرد و یادآور شد: توانستیم در مدت یک ماه  تعداد چهار عدد خط تولید سفارش بگیریم که با راه اندازی کارگاه تولیدی و کارگاه ساخت دستگاه آلات، برای هشت نفر از فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه شهید مدنی اشتغال زایی ایجاد شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه شهيد مدني دانشگاه شهید مدنی مدنی آذربایجان طراحی و ساخت خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت رایگان برای معلم‌ها

به گزارش صدای ایران از ایسنا، عیسی زارع‌پور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: به مناسبت روز معلم یک بسته اینترنتی را برای معلم‌هایی که در نرم‌افزار شاد حضور دارند، اختصاص می‌دهیم.

وی ادامه داد: معلمان عزیز تا سقف ۳۰ گیگابایت از این بسته اینترنتی به صورت رایگان استفاده کنند. این بسته به صورت اتوماتیک برای آنان فعال می‌شود و نیاز به ثبت‌نام نیست.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فاز اول پایگاه چابهار که برای پرتابگر‌های سوخت جامد در دست ساخت است، گفت: امیدوارم فاز اول این پایگاه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد. این پایگاه پایگاه راهبردی و استراتژیک در صنعت فضایی کشور برای فرستادن ماهواره به فضا خواهد بود.

زارع‌پور ادامه داد: با ساخت و به بهره‌برداری رسیدن این پایگاه امکان خدمت‌رسانی به کشور‌های همسایه و کشور‌های متقاضی و ارسال ماهواره به مدار‌های مختلف جو وجود خواهد داشت.

وی رفع فیلترینگ کشور را منوط به قانون جرائم رایانه‌ای دانست و گفت: منتقدان این قانون را مطالعه کنند تا در جریان جزییات کار قرار بگیرند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به پرسشی درباره فروش خط‌های رند اپراتور‌ها به قیمت‌های نجومی، اظهارکرد: اگر این خطوط در چارچوب مصوبات باشد، بلا اشکال است.

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • بهره‌برداری از بلندترین آسمان‌خراش مسکونی جهان در سال ۲۰۲۸
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • ۱۲ طرح عمرانی و صنعتی زندان‌های هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • زارع‌پور: پایگاه چابهار تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی