Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- رامین حسین آبادیان: از چند هفته پیش تاکنون صهیونیست‌ها سلسله اقدامات خصمانه مختلفی را در اراضی اشغالی ترتیب داده اند که جملگی حکایت از تلاش بی‌وقفه آنها برای سنگ اندازی در مسیر برگزاری انتخابات ملی فلسطین دارند. از جمله این اقدامات خصمانه می‌توان به بازداشت رهبران حماس به ویژه در کرانه باختری اشاره کرد که به اقدامی روزمره تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط، «طاهر النونو» مشاور رسانه‌ای «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید کرده است: «رژیم صهیونیستی تمام تلاش خود را برای کارشکنی در مسیر برگزاری انتخابات ملی فلسطین به کار بسته است. با این حال، جنبش حماس این توانایی را دارد که صهیونیست‌ها را از تداوم این روند پشیمان کند. در واقع، حماس ابزارها و جایگزین‌هایی در اختیار دارد که به وسیله آنها می‌تواند جلوی دخالت دشمن صهیونیستی در انتخابات را بگیرد».

یکی از اهدافی که صهیونیست‌ها برای تحقق آن تلاش می‌کنند تعویق زمان برگزاری انتخابات ملی فلسطین است کارشکنی‌های تل آویو در زمینه انتخابات فلسطین درحالی است که قرار است این انتخابات در ۳ مرحله اصلی برگزار شود؛ مرحله اول انتخابات مجلس قانونگذاری است که در تاریخ ۲۲ مِی (۳۱ اردیبهشت ماه) برگزار می‌گردد. مرحله دوم انتخابات ملی فلسطین به تعیین ریاست تشکیلات خودگردان مربوط است و در تاریخ ۳۰ ژوئن (۹ تیرماه) برگزار می‌شود. اما سومین مرحله از انتخابات ملی فلسطین مربوط به انتخابات شورای ملی است که طبق اعلام قبلی در تاریخ ۳۱ آگوست (۹ شهریورماه) برگزار خواهد شد.

هدف اصلی و اساسی صهیونیست‌ها از مداخله در زمینه مسائل مربوط به انتخابات فلسطین، تعویق زمان برگزاری این انتخابات است. صهیونیست‌ها به دنبال آن هستند تا محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را نسبت به تعویق زمان انتخابات به ویژه انتخابات مجلس قانونگذاری مجاب کنند. این درحالی است که برخی اخبار حاکی از آن است که عباس نسبت به تعویق زمان برگزاری انتخابات مذکور مجاب شده است.

مقامات رژیم صهیونیستی خود نیک می‌دانند که پیروزی جنبش مقاومت اسلامی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری تقریباً قطعی است. درست به همین دلیل است که با کارشکنی‌های متعدد خود به دنبال تعویق زمان برگزاری انتخابات هستند.

از سوی دیگر، صهیونیست‌ها تلاش می‌کنند تا اگر هدف آنها در تعویق انتخابات ملی فلسطین محقق نشد، حداقل شرایطی را فراهم آورند که از پیروزی جنبش مقاومت اسلامی حماس جلوگیری شود. به همین منظور، طی هفته‌های اخیر سلسله اقدامات خصمانه‌ای توسط صهیونیست‌ها علیه جنبش حماس انجام شده است.

آمریکا و رژیم صهیونیستی به شدت نگران پیروزی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» در انتخابات فلسطین هستند بازداشت شمار زیادی از رهبران جنبش حماس در نقاط مختلف به ویژه در کرانه باختری تنها یکی از ابعاد فشارهای رژیم صهیونیستی به این گروه مقاومتی برای ممانعت از مشارکت آن در انتخابات و یا فراهم کردن زمینه شکست آن، محسوب می‌شود. در همین حال، صهیونیست‌ها اعلام کرده اند که اجازه برگزاری انتخابات در قدس اشغالی را نخواهند داد؛ جایی که خود به خوبی می‌دانند رهبران حماس در آنجا دست برتر را دارند.

در واقع، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی به شدت نگران پیروزی جنبش مقاومت اسلامی حماس در انتخابات ملی فلسطین هستند. علت این مسأله هم آن است که تل آویو و واشنگتن به خوبی می‌دانند که تشکیلات خودگردان فلسطین امروز دیگر جایگاه و موقعیت سابق را ندارد؛ به ویژه اینکه پایگاه اجتماعی آن نیز نزد فلسطینیان بیش از هر زمان دیگری تضعیف شده است. لذا آنها این تشکیلات را در شرایطی نمی‌بینند که بتواند نظر مردم فلسطین را به سمت خود جلب کند.

این درحالی است که رهبران و اعضای ارشد جنبش حماس طی روزهای اخیر بارها و در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده اند که قدس را به عرصه‌ای برای به چالش کشیدن رژیم صهیونیستی تبدیل خواهند کرد و اجازه نخواهند داد تا این رژیم با رویکرد قلدرمآبانه خود مانع از برگزاری انتخابات در آنجا شود.

در همین ارتباط، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به تلاش‌های خصمانه رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات فلسطین در قدس اشغالی واکنش نشان داد و گفت: «گروه های فلسطینی باید به سازوکار مشترکی جهت اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای دست کشیدن از اقدامات خصمانه، دست یابند. ما از حق خود برای برگزاری انتخابات در قدس کوتاه نخواهیم آمد. حق فلسطینیان در برگزاری انتخابات در قدس برای آنها محفوظ است و ما از تمامی ابزارها برای استفاده از این حق بهره برداری می‌کنیم».

تحلیلگران رژیم صهیونیستی خود اذعان کرده اند که پیروزی «حماس» در انتخابات ملی فلسطین به مثابه یک کابوس برای تل آویو است در هر صورت آنچه که واضح به نظر می‌رسد این است که پیروزی قریب الوقوع جنبش مقاومت اسلامی حماس در انتخابات ملی فلسطین به کابوسی برای سران رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. درست به همین دلیل است که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، حملات جنگنده‌های متجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تشدید شده است. هدف تل آویو از این حملات ایجاد موجی از ارعاب در صفوف مقاومت به منظور ممانعت از مشارکت آن در انتخابات است.

در این زمینه لازم به ذکر است که حتی خود صهیونیست‌ها نیز به این مسأله اذعان می‌کنند که پیروزی قریب الوقوع حماس به مثابه یک کابوس برای آنها است. در همین راستا، «آوی یسسخاروف» تحلیلگر صهیونیست می‌گوید: «ممکن است کابوس اسرائیل با پیروزی حماس نه تنها در انتخابات مجلس قانونگذاری بلکه در انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان، رقم بخورد».

کد خبر 5191292 رامین حسین آبادیان

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی فلسطین تل آویو جنبش حماس تشکیلات خودگردان فلسطین انتخابات فلسطین ایالات متحده امریکا عراق روسیه ایران رژیم صهیونیستی فلسطین افغانستان سوریه عربستان سعودی برجام لبنان اوکراین جو بایدن کمیسیون ویژه برجام پیروزی جنبش مقاومت اسلامی انتخابات مجلس قانونگذاری جنبش مقاومت اسلامی حماس انتخابات ملی فلسطین برگزاری انتخابات تعویق زمان برگزاری رژیم صهیونیستی تشکیلات خودگردان انتخابات فلسطین اقدامات خصمانه صهیونیست ها جنبش حماس تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم‌گیری تل‌آویو درباره تبادل اسرا و حمله به رفح طی ۲ یا سه روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که بر اساس برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی، این رژیم طی ۲ یا سه روز آینده در خصوص توافق تبادل اسرا یا حمله به رفح تصمیم گیری می کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در حال حاضر از یک سو به دلیل طولانی شدن جنگ علیه غزه و عدم تحقق اهداف از پیش تعیین شده در این باریکه و از سوی دیگر به دلیل فرسوده شدن نظامیان اشغالگر و عدم توانایی در آغاز یک حمله دیگر به ویژه در شهر رفح در بن بست دو جانبه ای قرار دارد.

در همین راستا روز گذشته رسانه های خبری گزارش دادند که نظامیان صهیونیست از پیروی از دستورات فرماندهان ارشد برای تهاجم زمینی به رفح خودداری می‌کنند.

این خبر را رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد و البته دلیل اصلی این امتناع از جنگ را خستگی عناصر صهیونیست عنوان کرد و گزارش داد که این نظامیان پس از نزدیک به هفت ماه جنگ احساس می‌کنند که دیگر قادر به ادامه نیستند.

شبکه ۱۲ عبری نیز گزارش داده است که در مجموع ۳۰ عنصر صهیونیست از اجرای دستورات ارتش برای حمله زمینی به شهر رفح خودداری کرده‌اند.

عبداللطیف القانوع سخنگوی حماس پیشتر گفته بود: خواسته های مقاومت شروط غیرقابل انجام نیست بلکه خواسته های مشروعی است که میانجی‌گران آن را درک می کنند.

وی افزود: هیچ توافقی مادامی که خواسته های عادلانه ملت ما شامل برقراری آتش بس، خروج اشغالگران و بازگشت آوارگان محقق نشود، موفق نخواهد شد.

کد خبر 6092715

دیگر خبرها

  • السنوار بر این باور است که پیروز نهایی جنگ غزه خواهد بود
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست مقابل وزارت جنگ تل‌آویو
  • روایتی دیگر از چهره جدید دانشگاه کلمبیا
  • حماس: در حال بررسی پیشنهاد آتش‌بس هستیم
  • بلینکن در تل‌آویو: حالا وقت توافق است
  • دست‌وپا زدن مقامات صهیونیست برای عدم صدور حکم بازداشت بین‌المللی
  • تظاهرات علیه نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • تصمیم‌گیری تل‌آویو درباره تبادل اسرا و حمله به رفح طی ۲ یا سه روز