Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:38:02 GMT

۹۰ درصد سردهنه‌های آبیاری کشاورزی در تالش بازسازی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۷۱۷۵

۹۰ درصد سردهنه‌های آبیاری کشاورزی در تالش بازسازی شد

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسین شاهکویی عصر دوشنبه در بازدید از روند مرمت سردهنه اراضی کشاورزی بخش های مختلف تالش گفت: درصد بالایی از مردم شهرستان در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند و باید کمبودها و مشکلات این حوزه به حداقل برسد تا شاهد رضایت حداکثری آنها باشیم.

وی افزود: بیشترین میزان مصرف آب بخش کشاورزی در شهرستان تالش مربوط به شالیزارهاست و هدایت و تقسیم بندی آب از طریق سردهنه ها بیشترین سهم را در آبیاری این اراضی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهکوئی ادامه داد: به ۱۰ سردهنه املاک کشاورزی در اراضی میانده ، آهنگر جوب و شیخ جوب بخش اسالم و بالته کری ، نوحه کران ، میانکوه و نعلبند بخش مرکزی و لواندان ، اگری بوجاق و لپاقاصدق بخش کرگانرود در سیل شهریور ماه ۹۹ بیشترین آسیب وارد شد و در حال بازسازی هستند.

وی با اشاره به موثر بودن لایروبی و بهسازی آب بندان در بهره وری کشاورزی افزود: کشاورزی از نقاط قوت و توسعه کشور محسوب می شود و این شهرستان نیز از تولیدکنندگان مهم کشاورزی در استان گیلان است و باید زمینه افزایش تولید کشاورزی را فراهم کنیم.

فرماندار تالش گفت: سردهنه های اراضی کشاورزی بخش حویق نیز بازسازی شده است و فقط چند سردهنه کوچک باقی مانده که در طی  چند روز آماده و آبگذاری خواهد شد.

شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۶ هزار هکتار شالیزار در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی روستائیان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان کشاورزی اراضی کشاورزی حویق تالش کارآمدی دولت سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها توسعه ایران مقام معظم رهبری شالیزار آبیاری توسعه روستایی اسالم پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی روستائیان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان وزارت جهاد کشاورزی روستائیان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان کشاورزی اراضی کشاورزی حویق تالش کارآمدی دولت سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسعه ایران مقام معظم رهبری شالیزار آبیاری توسعه روستایی اسالم اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۷۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه از تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، حمیدرضا کریمی امروز در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال،  با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار داشت: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی‌رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر  باید تشدید شود. 

وی افزود: در این راستا شرکت  آب منطقه‌ای باید تلاش های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد. 

دادستان کرمانشاه عنوان کرد: باتوجه به پیامدهای منفی حفر چاه‌های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع  از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است. 

وی گفت: از طرفی اکنون تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آن‌ها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌‌های آب کشاورزی استان براساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد. 

کریمی افزود: اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از  سوی آنها بیشتر است. 

دادستان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح کاداستر(حدنگار) در استان و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در 6 ماه دوم سال 1402 و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان ،اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد. 

وی بر لزوم پیشگیری از تغییرکاربری اراضی در سطح استان هم تأکید کرد و افزود: دستگاه های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری انشعاب برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز  نگرفته اند، طبق اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی  خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت. 

کریمی گفت: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت‌المال در دادسرای استان ارائه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • آسمانی شدن پدر شهید در تالش
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ