Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش ریه کودکان بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه تشخیص کرونا در کودکان مشکل تر است، گفت: کودکان می توانند به یک منبع عمده جهت انتقال و ابتلای بعدی بزرگسالان تبدیل شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مریم حسن زاد فوق تخصص ریه اطفال، اظهار داشت: در ابتدا این تصور وجود داشت که کودکان به کووید ۱۹ مبتلا نمی شوند اما طبق تحقیقات انجام شده در ۳ الی ۱۰ درصد کودکان ابتلا و حدود ۱ درصد تلفات گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوره کمون بیماری را ۱ الی ۱۴ روز در نظر می گیرند.

  وی با بیان اینکه دوره کمون بیماری را یک تا ۱۴ روز در نظر می گیرند. افزود: بنابراین کودکان هم مانند بالغین در معرض ابتلا هستند. البته حدود ۹۵ درصد کودکان مبتلا بی علامت هستند و این نقش آنها را در انتقال بیماری به دیگران خصوصاً افراد مسن خانواده پررنگ تر می کند.   حسن زاد با اشاره به اینکه افزایش ابتلای کودکان به کووید ۱۹ احتمالاً در آمار مبتلایان کووید ۱۹ تاثیر واضحی ندارد تصریح کرد: افزایش تعداد کودکان مبتلا ، به افزایش کلی تعداد PCR های مثبت کمک قابل توجهی نمی کند چون این افراد جزو گروه های اولویتی نیستند و به صورت روتین تحت آزمایش قرار نمی گیرند مگر در صورتی که بیماری زمینه ای داشته یا بستری شده باشند .افراد زیر ۱۲ سال حدود یک درصد بستری های کویید ۱۹ را تشکیل می دهند که از آنها تست گرفته می شود اما تعداد بسیار بالاتری که سرپایی مراجعه می کنند تستی برایشان درخواست نمی شود.   این فوق تخصص ریه اطفال اظهار کرد: علایم بیماری در سنین پایین می تواند غیر اختصاصی باشد و ممکن است نهان مانده و ایزولاسیون مناسب برایشان انجام نشود. هرچند اغلب موارد بیماری در کودکان خود به خود بهبود می یابند می توانند به یک منبع عمده جهت انتقال و ابتلای بعدی بزرگسالان تبدیل شوند. با توجه به خفیف بودن علایم بیماری در کودکان و احتمال پایین بستری آنها خصوصاً در بخشهای مراقبت ویژه، اقدامات پیش بیمارستانی و پیشگیرانه اهمیت بسیار بالایی دارد.   حسن زاد گفت: در کودکان علایم ممکن است خیلی خفیف باشند که شامل فقط تب خفیف یا سرفه، علایم گوارشی مثل اسهال، دل درد، دل پیچه یا استفراغ می شود.   وی با بیان اینکه تشخیص بیماری در کودکان مشکل تر است، افزود: علایم شایع در بالغین مثل سرفه، تب و بدن درد و تنگی نفس الزاماً در کودکان دیده نمی شوند.   حسن زاد با بیان اینکه متاسفانه در هفته های اخیر موارد شدید منجر به مرگ در اطفال بیشتر دیده شده است، افزود: در کودکان تا ۹ سالگی شایع ترین تظاهرات بیماری تب، سرفه و کوتاهی تنفس گزارش شده و سایر علایم به ترتیب شیوع شامل سردرد، اسهال، رینوره، تهوع، استفراغ، میالژی، درد شکم، از دست دادن بویایی و چشایی می شود.   وی افزود: همچنین دربیماران ۱۰ تا ۱۹ ساله علائمی همچون سرفه، تب، کوتاهی تنفس و سایر علایم سردرد، میالژی، اسهال، از دست دادن بویایی و چشایی، تهوع استفراغ، شکم درد، رینوره مشاهده می شود.   عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به والدین توصیه کرد: تا حد امکان کودکان از خانه خارج نشوند، همچنین به محض وارد شدن به خانه قبل از در آغوش کشیدن کودک، دست ها را کامل بشویید.   وی ادامه داد: کوچکترین علامتی مثل تب خفیف، اسهال ممکن است نشانه کرونا باشد آن را جدی بگیرید و در صورت بروز علایم خطر با پزشک مشورت کنید.   حسن زاد علائم خطر را تب خفیف مداوم به مدت حداقل ۷۲ ساعت، تب بالا، اسهال خفیف دو روز متوالی، اسهال شدید، استفراغ مکرر، درد شکم، سرفه بدون تب بیش از ۳ روز، سرفه شدید، بی حالی دانست و توصیه کرد: کودکشان می تواند ناقل بیماری شده و بیماری خفیف بگیرد اما افراد دیگر خانواده را مبتلا و در آنها بیماری شدید ایجاد کند.   وی در پایان خاطر نشان کرد: در کودکانی با بیماری زمینه ای، نارسایی کلیوی، بدخیمی، بیماری مزمن در صورت شروع سرفه یا تب ویزیت فوری پزشک ضروری است.   انتهای پیام/
 منبع: مهر

منبع: دانا

کلیدواژه: حسن زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بشیر حاجی بیگی، با اشاره به دستاوردهای نوین سازمان انتقال خون که در سال گذشته آغاز شد، گفت: اقدامات نوین سازمان انتقال خون باعث شد رتبه اعتباری ما در میان کشورهای پیشرفته تثبیت شود و در منطقه نیز کماکان با فاصله بسیار زیاد به عنوان مرجع آموزش سازمان بهداشت جهانی در زمینه طب انتقال خون باشیم.

وی افزود: از جمله اقدامات ارزشمند، انجام آزمایشات غربالگری مولکولی (NAT) است که نقش اساسی در حذف انتقال ویروس‌های خطرناکی نظیر ایدز و هپاتیت از طریق خون و داروهای مشتق از پلاسمای خون دارد. همچنین، انجام آزمایش غربالگری آنتی بادی جهت انطباق صد در صدی گیرنده و اهداکننده و پیشگیری از بروز عوارض ناشی از تزریق خون و نیز آزمایش توالی یابی ژنتیکی (HLA) به روش (NGS) جهت بررسی سازگاری بافتی و تسهیل انجام پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برای بیماران نیازمند به آن در داخل کشور از فعالیت‌هایی بود که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و گسترش خدمات نوین و توسعه کمّیت و کیفیت این خدمات وابسته به این حمایت و تخصیص اعتبارات مناسب برای تأمین ملزومات مرتبط است.

حاجی بیگی با اشاره به جایگاه ممتاز سازمان انتقال خون در تأمین خون سالم و صد درصد داوطلبانه در میان کشورهای منطقه و جهان و تأمین صد درصدی نیازهای بیمارستانی در مورد خون و فراورده، گفت: تمامی این افتخارات مرهون همراهی مردم نوع دوست و حمایت‌های مسئولان اجرایی کشور و نمایندگان مجلس است و انتظار داریم در آینده نیز از این حمایت‌ها برخوردار شویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!