Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@13:38:22 GMT

جنبه تبلیغاتی ساخت «بندکمال خان» از اثرگذاری اش بیشتر است

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۴۷۸۱۷

جنبه تبلیغاتی ساخت «بندکمال خان» از اثرگذاری اش بیشتر است

علی محمد طهماسبی بیرگانی دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گردوغبار در گفت و گو با خبرنگار مهر جنبه روانی و تبلیغاتی ساخت بند کمال خان در کشور افغانستان را از میزان تاثیرگذاری آن بیشتر عنوان کرد و گفت: حجم مخزن این سد آنقدر بزرگ نیست که ما نگران آن باشیم.

وی با اشاره به اینکه این سد از سالیان قبل وجود داشته و در مدت اخیر با کمک‌های کشورهای غربی کمی ارتفاعش افزایش یافته است، گفت: در واقع این سد یک «بند» است که به همین نام یعنی بند هم شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گردوغبار ادامه داد: نگرانی ما از انحرافاتی است در پایین دست هیرمند در حال اجرا است. چراکه در زیر سد کانال‌های انحرافی مشاهده شده که بروی آورده هیرمند تاثیرگذار است.

طهماسبی با بیان اینکه همسایه‌های شرقی ما امکانات و توانایی زیادی در مدیریت منابع آب را ندارند. گفت: افزون بر این کمیسیاری مشترکی با وزارت خارجه و نیرو در این زمینه وجود دارد که عملکردهای کشورهای همسایه را رصد می‌کند.

وی افزود: تا آنجایی که در جریان هستم مرتباً برای کنترل کانون‌های ریزگرد از سوی افغانستان و پاکستان رایزنی می‌شود اما معتقدم با وجود ساخت این سد تغییر چندانی در ورود آب‌های مرزی نسبت به بلند مدت نخواهیم داشت.

افغانستان موظف به تامین ۸۲۰ میلیون متر مکعب حقابه هامون‌های بین المللی است

دبیر ستاد ملی مقابله با گردوغبار با اشاره به اینکه با سیلابی شدن رودخانه هیرمند افغانستان قدرت جلوگیری از سیلاب را نخواهد داشت، گفت: مشکل ما در حال حاضر با افغانستانی‌ها این است که این کشور موظف به تامین ۸۲۰ میلیون متر مکعبی حقابه از هامون‌های بین‌المللی است که نادیده گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه غبار خیزی منطقه سیستان و بلوچستان با شروع فصل طوفان‌های شن آغاز می‌شود، گفت: هامون در سال‌های گذشته با بارش‌های مناسب پوشش خوبی پیدا کرده است و کمی از شدت این طوفان‌ها به واسطه این پوشش مناسب کاسته شده است.

احتمال وقوع تعداد بیشتر پدیده گرو غبار در سال جاری

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گردوغبار گفت: بارش‌های زمستانه و بهاره خوبی نداشته‌ایم و احتمال اینکه تعداد وقوع پدیده‌های گرد و غبار در سال جاری در کشور بیشتر باشد، وجود دارد که می‌تواند از دو ناحیه کانون‌های داخلی و خارجی صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه بخش عمده‌ای از طوفان‌های گرد و غباری ایران مربوط به کانون‌های داخلی است گفت: زمانیکه شدت سرعت باد تا ۲۰ متر بر ثانیه برسد و از طرف دیگر وقتی خشکسالی باشد و پوشش گیاهی کمتری در سطح خاک وجود داشته باشد، سرعت آستانه‌ها پایین می‌آید و این به معنی این است که غبارناکی بیشتر خواهد بود.

کد خبر 5192658 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان گرد و غبار وزارت خارجه طهماسبی سدسازی رودخانه هیرمند حقابه تالاب هامون شهرداری تهران شورای شهر تهران واکسن کرونا وزارت آموزش و پرورش زلزله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره قوه قضاییه سردار حجازی سازمان تامین اجتماعی تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا کتاب درسی شورای شهر دبیر ستاد ملی مقابله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • «کمیته تماس منطقه‌ای» درباره افغانستان؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • ابتکار «کمیته تماس منطقه‌ای درباره افغانستان»؛ قطار پیشرفت روندی که آغاز شده است
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • تکمیل راه آهن خواف هرات
  • اثرگذاری مثبت مرد پرتغالی 8 ساله سپاهان (عکس)
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • جزئیات رهاسازی حقابه ایران از افغانستان | ویدئو
  • طالبان از سلاح جنگی جدید "ساخت افغانستان" رونمایی کرد (فیلم)